2012-06-28 ساعت 01:03
خوب اگه بالا نگهش داریم شاید جلب توجه کنه و جدیدیا بیان
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
سیاتل، ایالت واشنگتن
|
2012-06-28 ساعت 01:03
خوب اگه بالا نگهش داریم شاید جلب توجه کنه و جدیدیا بیان
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، manila ، امیر حسن ، ASALI ، ensan ، shkhmo ، ساری ، opayamani ، sadeghi897 ، kavirr ،
2012-06-28 ساعت 01:06
خودمون شروع میکنیم!
من شنیدم که آب و هوای خیلی شبیه به ونکوور کانادا داره و سان شاینش هم بهتره. چون تو ونکوور خورشید مایل تر میتابه و در نتیجه زمستونها زود شب میشه و تابستونها 10 شب خورشید غروب میکنه. Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill تشکر کنندگان: مهتاب - 2251 ، ساری ، امیر حسن ، schaghayegh ، ASALI ، mahdi/sh ، shkhmo ، mtcanada ، opayamani ، kavirr ،
2012-06-28 ساعت 01:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-13 ساعت 09:38 توسط مهتاب - 2251.)
ای وای نکنه وافعا برای ما افسردگی بیاره اب و هواش؟
البته من سرما رو به گرما ترجیح میدم ولی اگه مثل ونكورره که خیلی خوبه چرا میگن افسردگی میاره؟ تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، manila ، امیر حسن ، ASALI ، mahdi/sh ، shkhmo ، ساری ، mtcanada ، opayamani ، kavirr ،
2012-06-28 ساعت 01:17
(2012-06-28 ساعت 01:09)مهتاب - 2251 نوشته: ای وای نکنه وافعا برای ما افسردگی بیاره اب و هواش؟توی ونکوور هم میگفتن که آب و هواش افسردگی میاره. اما محشره خداییش. در ضمن مردم ونکوور خیلی خنده رو و خوشحال و آروم هستند. همیشه خندون. و من مطمئنم آب و هوا بی تأثیر نبوده. خلاصه فکر کنم آب و هوای سیاتل هم نه زیاد سرد میشه و نه زیاد گرم. کلا آب و هوای ملایمی داره. Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill تشکر کنندگان: manila ، امیر حسن ، ASALI ، mahdi/sh ، shkhmo ، ساری ، mtcanada ، opayamani ، parastoo mohajer ، پروا ، afshin06 ، kavirr ،
2012-06-28 ساعت 01:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-28 ساعت 01:23 توسط مهتاب - 2251.)
http://www.rentals.com/Washington/Seattle/
اینجا میتونین یه پیش زمینه ای راحت اجاره خونه داشته باشیم (2012-06-28 ساعت 01:17)امیر مهاجر نوشته:اره اونایی که تو ونگ هوور هستن که معتقدن تو بهشتن(2012-06-28 ساعت 01:09)مهتاب - 2251 نوشته: ای وای نکنه وافعا برای ما افسردگی بیاره اب و هواش؟توی ونکوور هم میگفتن که آب و هواش افسردگی میاره. اما محشره خداییش. در ضمن مردم ونکوور خیلی خنده رو و خوشحال و آروم هستند. همیشه خندون. و من مطمئنم آب و هوا بی تأثیر نبوده. خلاصه فکر کنم آب و هوای سیاتل هم نه زیاد سرد میشه و نه زیاد گرم. کلا آب و هوای ملایمی داره. شما جایی رو مد نظر گرفتین اونجا یا نه؟ من خیلی تو سایتهای اجاره خونه گشتم واقعا موردهای خوبی میشه از 900 تا 1500 برای خونه 2 خوابه پیدا کرد تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، pr.kia ، manila ، امیر حسن ، ASALI ، shkhmo ، ساری ، mtcanada ، opayamani ، parastoo mohajer ، afshin06 ، kavirr ،
2012-06-28 ساعت 10:52
کسی نبود ؟
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، pr.kia ، mohammad.maleki ، manila ، امیر حسن ، schaghayegh ، shkhmo ، ساری ، opayamani ،
با اینکه جمعیت ایرانی توی سیاتل خیلی کمه هرساله یک جشنواره ی مخصوص ایرانیان توی سیاتل بر پا میشه.http://iaca-seattle.org
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، pr.kia ، مهتاب - 2251 ، mohammad.maleki ، ساری ، ASALI ، امیر حسن ، آزی ، Danoosh ، shkhmo ، mtcanada ، opayamani ، sadeghi897 ، kavirr ،
2012-06-28 ساعت 14:48
به نظر من هر چی از ایرانی ها دورتر باشیم بهتره!
تشکر کنندگان: masih sh ، mohammad.maleki ، امیر مهاجر ، kavoshgarnet ، امیر حسن ، آزی ، ASALI ، shkhmo ، ساری ، iSalar ، mtcanada ، opayamani ، sadeghi897 ، kavirr ، peyman1355 ، athenaa ، پروا ، hushmandco ، afshinghwink ، azar1348 ، roeentan ، daad ، khder ، mhb161 ، paul ، philter ، 1986mona ، vahidbaq ، msar ، r.bazargan ، ben123 ، Iaccept ، Tero.guy ، Erebour
2012-06-28 ساعت 15:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-29 ساعت 00:40 توسط مهتاب - 2251.)
هههههههه شما ها که تشکر میکنین کجا هستین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چرا پست نمیذارین!
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، apoornaki ، ASALI ، امیر حسن ، mrhj50 ، shkhmo ، ساری ، opayamani ، afshin06 ، kavirr ،
2012-06-28 ساعت 16:20
من از شهر سیاتل خیلی خوشم نمیاد ولی چند تا شهر (مثل: بلویو - کرکلند - نیوکسل) چسبیده بهش هستن که خیلی شهرهای خوبی هستن.
هوا هم تو ایالت واشنگتن اکثر روزها ابری و بارانیه و بخاطر همین همه جا سرسبزه و به این دلیل میگن ever Green State
شماره کیس: 2010AS28000
تاریخ مصاحبه:2010August 24+Ankara تاریخ clear شدن: Sep. 13 تاریخ دریافت ویزا:Sep.16.2010 ورود به سياتل:Feb.04.2011 تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، مهتاب - 2251 ، pr.kia ، امیر حسن ، jan ، ASALI ، shkhmo ، ساری ، نازنین 932 ، mtcanada ، opayamani ، engmadelat ، parastoo mohajer ، kavirr ،
2012-06-29 ساعت 00:41
شما امیر اقا
درباره شهر های چسبیده بهش تحقیق نکردین؟ نظرتون خود سیاتل هست؟ تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، امیر حسن ، shkhmo ، ساری ، opayamani ، kavirr ،
(2012-06-28 ساعت 01:17)امیر مهاجر نوشته:(2012-06-28 ساعت 01:09)مهتاب - 2251 نوشته: ای وای نکنه وافعا برای ما افسردگی بیاره اب و هواش؟توی ونکوور هم میگفتن که آب و هواش افسردگی میاره. اما محشره خداییش. در ضمن مردم ونکوور خیلی خنده رو و خوشحال و آروم هستند. همیشه خندون. و من مطمئنم آب و هوا بی تأثیر نبوده. خلاصه فکر کنم آب و هوای سیاتل هم نه زیاد سرد میشه و نه زیاد گرم. کلا آب و هوای ملایمی داره. من دو تا از دوستام تو سیاتل هستند. البته جای سردیه همین الان اگه تو یاهو بگردین می بینین که 13 درجه از تهران سردتره. و هواش بارونی و ابریه همه ش. به نظرم جای قشنگیه و مثل کانادا که بهش نزدیکه ( تقریبا) پر درخت و سر سبزه و البته دوست من که خیلی هم آدم معاشرتیه میگه که گاهی تا مدت ها کسی نبوده که باهاش حرف بزنه. ولی اون اولاش بود و با و جودیکه پولی در بساطش نبود تونسته واسه خودش یه خونه مثل کلبه های تو کارتون ها تو یه جای سر سبز و خوشگل دست وپا کنه و با کارهای ریز ودرشت از پرستاری بچه تا مربیگری ورزش زندگیشو بگردونه و خوشحال باشه. دیگه بقیه ش بستگی به روحیه ادما داره .من خودم اصلا جای بارونی و سردسیرو نمی تونم تحمل کنم. شما رو نمی دونم.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، pr.kia ، kavoshgarnet ، مهتاب - 2251 ، امیر حسن ، jan ، schaghayegh ، ASALI ، ساری ، mtcanada ، opayamani ، younes77 ، parastoo mohajer ، sadeghi897 ، kavirr ،
2012-06-29 ساعت 01:39
(2012-06-29 ساعت 00:41)مهتاب - 2251 نوشته: شما امیر اقاچرا اتفاقا دارم تحقیق میکنم. یکی از دوستان گفتند Kirkland, Bellevue, Redmond, Issaquah از شهرهای اطراف سیاتل هستند که خیلی بهتر از خود سیاتل هم هستند. من اطلاعات اون شهرها رو درآوردم و با سیاتل مقایسه کردم. بعضی از این اطلاعات جالب هستند: جمعیت سیاهپوست در سیاتل 7.74% و در اون چهار شهر اطراف بین 1.07% تا 1.88%. (البته بنده نژاد پرست نیستم، اما این واقعیت رو میدونم که جمع سیاه پوستان آمریکا خلافکار بیشتر دارند.) هزینه زندگی فقط یه کوچولو از خود سیاتل بالاتره. اونم فقط به خاطر قیمت خونه. اما اجاره رو مطمئن نیستم. نسبت به خود سیاتل کمی پولدار نشین تر هست. جرم و جنایت به میزان قابل ملاحظه ای از خود سیاتل کمتره [font=Courier] Seattle . . Kirkland . . Bellevue . . Redmond . . Issaquah . . US Violent Crime......6............3............2...........3............2......4 Property Crime......7............6............5...........5............6......4 [/font] ترافیک از سیاتل سبکتره. کلا همه این شهرها از جمله سیاتل 70% دموکرات داره و 28% جمهوریخواه. بارش بــرف در Kirkland و Bellevue و Redmond سه اینچ و در Issaquah و سیاتل 11 اینچ. بارش باران در Kirkland و Bellevue و Redmond و سیاتل حدود 35 اینچ و در Issaquah حدود 61 اینچ! ارتفاع از سطح دریا: سیاتل 13 فوت، کرکلند، بلویو و ردموند 60 فوت و Issaquah مرتفعترین 439 فوت! روزهای بارندگی برای سیاتل 155 روز، برای کرکلند، بلویو و ردموند 152 روز و برای Issaquah هم 186 روز! حالا تصمیم با شماست! Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill تشکر کنندگان: pr.kia ، ASALI ، shahrzad_a ، kavoshgarnet ، مهتاب - 2251 ، امیر حسن ، manila ، schaghayegh ، b_argi ، مانترا ، ساری ، battosai ، parastoo mohajer ، پروا ، afshin06 ، kavirr ،
2012-06-29 ساعت 01:52
(2012-06-29 ساعت 01:32)manila نوشته: من دو تا از دوستام تو سیاتل هستند. البته جای سردیه همین الان اگه تو یاهو بگردین می بینین که 13 درجه از تهران سردتره. و هواش بارونی و ابریه همه ش. به نظرم جای قشنگیه و مثل کانادا که بهش نزدیکه ( تقریبا) پر درخت و سر سبزه و البته دوست من که خیلی هم آدم معاشرتیه میگه که گاهی تا مدت ها کسی نبوده که باهاش حرف بزنه. ولی اون اولاش بود و با و جودیکه پولی در بساطش نبود تونسته واسه خودش یه خونه مثل کلبه های تو کارتون ها تو یه جای سر سبز و خوشگل دست وپا کنه و با کارهای ریز ودرشت از پرستاری بچه تا مربیگری ورزش زندگیشو بگردونه و خوشحال باشه. دیگه بقیه ش بستگی به روحیه ادما داره .من خودم اصلا جای بارونی و سردسیرو نمی تونم تحمل کنم. شما رو نمی دونم.دوست عزیز، سیاتل آب و هوای سرد نداره! آب و هوای اون ناحیه بسیار ملایم و لطیفه. خیلی شبیه به ونکوور. تابستونا خیلی گرم نمیشه و زمستونا هم خیلی سرد نمیشه. برای سیاتل از سردترین تا گرمترین وقت سال متوسط دما 2.78 تا 23.89 درجه سانتیگراد هست. یعنی حتی در سردترین فصل سال متوسط دما بالای صفره. حتی اگر زیر صفر هم بخواد بره مطمئنا نصفه شبها اینطور میشه و خیلی هم نمیره زیر صفر و روز بعد اینقدر گرم میشه که دمای متوسط رو به نزدیک 3 درجه میرسونه. اگر مثل ونکوور باشه که عالیه. من تو سردترین فصل سال (ژانویه) تورنتو بودم و بعد رفتم ونکوور جالبه که همون شبی که تورنتو 40 درجه زیر صفر رفت و تو تلویزیون نشون دادند که یه قابلمه آب رو به هوا ریختند و یخ زد و باد اونو برد! همون شب ونکوور یک درجه بالای صفر بود! این یعنی بهشت. یادمه دوستم میگفت سال قبلش ونکوور تو تابستون دماش رسیده به 24 درجه و همه جا هشدار دادند که از خونه بیرون نرید گرمای بی سابقه است و 24 درجه ممکنه ناراحتتون کنه! این رنج دما برای ما بهشته. تو تمام طول سال! Resident of Seattle, WA - since 2013
سفرناﻣﮧ ● سفرنامههای آمریڪا ● جدول مقایسهٔ شهرهای آمریڪا ● آموزش کاربری حرفهای مهاجرسرا ● ۱۱۸ مهاجرسرا “You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks.” - Winston Churchill تشکر کنندگان: shahrzad_a ، kavoshgarnet ، مهتاب - 2251 ، امیر حسن ، manila ، teoden ، schaghayegh ، ASALI ، مانترا ، ساری ، mtcanada ، opayamani ، younes77 ، پروا ، afshin06 ، kavirr ،
2012-06-29 ساعت 02:03
البته سرما یه چیز نسبی هست بنابراین نمیشه زیاد درموردش بحث کرد. اما اقلا برای من که تو ایران همیشه یه چیزی سرو گوشم رو می پوشوند و به آفتاب داغ عادت داشتم اونجا خیلیییی سرد بود . نا گفته نماند کالیفرنیا هم برام سرده چون فقط آفتابش داغه که اونم نمی بینمش. روزهای بلند تابستون و زیادی کوتاه زمستان هم که تو سیاتل وجود داره . تحقیقاتتون خیلی جالب بود. منم قیمت خونه ها رو نگاه می کردم فکر کردم کاش تو محل زندگی تجدید نظر کنم
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، مهتاب - 2251 ، امیر حسن ، manila ، teoden ، schaghayegh ، ASALI ، ساری ، opayamani ، afshin06 ، kavirr ،
|