موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب اهل سياتل دوستان واسه يه زوج 2 نفره حداقل چقدر پول بايد بيارن تا جا بيفتند و زبان ياد بگيرند براي سال اول ممنون ميشم جواب بديد تا حالا 3 بار سوالمو مطرح كردم ولي تا الان كسي جوابمو نداد
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-15 ساعت 11:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-15 ساعت 11:41 توسط peyman1355.)
(2013-07-10 ساعت 04:07)مهتاب - 2251 نوشته: منم با شما موفقم پيمان جان ! بعد از همه اين حرفا كه تبعيض نژادي بده و واي خدا مرگم بده اين حرفاااا.......
درود بر مهتاب گرامی
دوست خوبم،پستی که امیر مهاجر گرامی گذاشتند بسیار سودمند بود و فرق بین هیسپانیک ها و سیاه پوستان رو به خوبی برای بنده شخصا باز کردند، من که خودم از پست ایشون استتفاده کردم و از ایشون بسیار سپاسگزارم و مطلب جدیدی یاد گرفتم،اما اینکه چرا این دسته از افراد چنین برخوردی رو با افراد جامعه دارند به نظر شخص بنده بر می گرده به برخورد نژاد پرستانه با آنها طی قرون گذشته و برخورد منفعلانه آنها با نژاد پرستی و همینطور وضعیت هورمونی آنها ( اگر مایل هستید که بدونید بطور کلی انسان چیست و چه چیزی نوع رفتار و احساسات اون رو تعیین می کنه به ترجمه مقاله ای از بخش سلامت نشریه نیویورک تایمز مراجعه کنید و این جمله رو در گوگل سرچ کنید و بخونید " عشق این گنداب هورمونی احمقانه " ) البته من شخصا جبر زمان و مکان رو با وضعیت هورمونی افراد ملغمه ای می دونم که در نهایت برآیند اون شخصیت افراد و جهان بینی اونها رو می سازه و تشکیل می ده و این حقیقتی است انکار ناپذیر،کما اینکه ظاهرا فرمول شیمیایی عشق رو دانشمندان اخیرا کشف کرده اند ! ماده ای شیمیایی که باعث میشه فرد احساس عاشق شدن بهش دست بده و عاشق بشه.
حالا اینکه توی محل کار شما چنین فردی هست و چنین برخوردی داره به نظر بنده بر می گرده به همون جبر زمان و مکان و وضعیت هورمونی اون فرد! به تائید فرمایش سرکار برای مثال همین امروز (یکشنبه) با همسرم و پسرم رفته بودیم برای گردش پای میخ سیاتل، دنبال سطل زباله می گشتم که زباله توی دستم رو بندازم توش،بین اون همه جمعیت یکی از همین افراد ( الان اسم ببرم مورد حمله بعضی ها واقع می شم ! ) به من گفت مستی داری چپ و راست میری؟؟!! گفتم نه،دنبال سطل زباله می گردم،بهم گفت بندازش تو خیابون !!!! گفتم نه مگه خیابون سطل زباله است؟گفت همه می اندازند تو هم بنداز !!! گفتم آنها اشتباه می کنند،یه کم بگردم سطل زباله هم پیدا میشه
بگذریم،امیدوارم ما پیش از قضاوت راجع به هموطنان خودمون یه ذره به خودمون و ایرادهای خودمون هم نگاه کنیم و دنبال نقد ! افراد پیش از شناخت آنها نباشیم، به قول شاعر بزرگ نظامی گنجوی:
عیب کسان منگر و احسان خویش /دیده فرو بر به گریبان خویش
اینه روزی که بگیری به دست /خود شکن آنروز مشو خودپرست
خویشتن آرای مشو چون بهار/تا نکند در تو طمع روزگار
عمر به خوشنودی دلها گذار/تا ز تو خشنود شود کردگار
گرم شو از مهر و زکین سرد باش /چون مه و خورشید جوانمرد باش
هر که به نیکی عمل اغاز کرد /نیکی او روی بدو باز کرد
از مدیر گرانقدر تاپیک سیاتل و پیشکسوتان بزرگوار شخصا پوزش می خوام که زیاده گویی کردم،خاک پای همه بزرگواران هم هستم،همواره شاد و تندرست و پیروز باشید.
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-15 ساعت 11:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-15 ساعت 11:36 توسط peyman1355.)
(2013-07-15 ساعت 10:44)mazerati نوشته: سلام دوستان خوب اهل سياتل دوستان واسه يه زوج 2 نفره حداقل چقدر پول بايد بيارن تا جا بيفتند و زبان ياد بگيرند براي سال اول ممنون ميشم جواب بديد تا حالا 3 بار سوالمو مطرح كردم ولي تا الان كسي جوابمو نداد
درود بر دوست گرامی جناب Mazerati
برای یک زوج 2 نفره حدودا بین 1500 دلار تا 1700 دلار در ماه (حداکثر) مورد نیازه،البته بدون در نظر گرفتن هزینه خرید لوازم منزل مثل تخت و مبلمان و غیره و همینطور خرید اتوموبیل که این ها هزینه ای جداگانه رو شامل میشه،برای یادگیری زبان هم بعضی از کلیساها کلاسهای رایگان زبان دوم برای مهاجرین تشکیل می دهند که می تونید از اونها استفاده کنید،باز هم اگر پرسشی داشتید خوشحال میشم بتونم در حد توان و اطلاعاتم دوستانم رو راهنمایی کنم
شادو تندرست و پیروز باشید
كيس نامبر 2013AS000006XX/نامه اول:MAY1 2012/سفارت:ANK/كارنت شدن كيس:OCT/نامه دوم:SEP/مصاحبه:NOV/كليرنس: 44 روز/دريافت ويزا:16 Jan/مقصد:سياتل/ تاريخ حدودي ورود به سياتل:May
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
دوستان کسی در باره زندگی تو شهر اورت اطلاعاتی داره؟ برای خانواده بچه دار مناسبه؟
شماره کیس:2012AS00035XXX آنکارا
تعداد افراد کیس: 4 نفر
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: 8 AUG
تاریخ کارنت شدن کیس: 7 مارچ
تاریخ مصاحبه: 24 می
تاریخ دریافت کلیرنس:29 june
تاریخ دریافت ویزا: 18 جولای 2012
تاریخ ورود به امریکا:15آگست 2012
جمع تقریبی هزینه ها :36000عكس،84000پست اول ،200000 ترجمه،41500پست آنکارا
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
مهتاب جان الان که شما سیاتل هستی چقدر راضی هستی؟
آیا اونطوری بود که قبلا فکر می کردید و تو این تاپیک صحبت می کردید؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-17 ساعت 13:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-17 ساعت 13:14 توسط safarikelay.)
سلام
از دوستانی که در شهر سیاتل هستند خواهش دارم که اسم مناطقی که از لحاظ بافت شهری در منطقه ای هست که 1- اجاره خونه (یا اتاق ) ارزون باشه 2-دسترسی به مراکز خرید داشته باشه 2- نزدیک ایستگاه های مترو و اتوبوس و ... و در کل برای یک نفر با نقدینگی کم مناسب هست رو بگن.
برای من خیلی مهمه که در بدو ورود اجاره کم بدم و چون دارم بین چند تا ایالت و شهر های دیگه (دالاس و پرتلند ) قیاس می کنم گفته های شما خیلی می تونه مفید باشه که کجا رو مقایسه کنم .
وضعیتم : زور بزنم 5000 جور کنم و زبان در حد مکالمه (جمله های بلند و طولانی نه ) ، لیسانس عمران
شماره کیس:×××2013AS2/تاریخ مصاحبه: 13/*03/2 / محل مصاحبه:Yerevan/ کلیر 47 روزه/
باد با چراغ خاموش کاری ندارد ، اگر در سختی بسر میبری بدان که روشنی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-19 ساعت 01:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-19 ساعت 02:27 توسط rimaya.)
رفقا یه جواب صاف و پوست کنده به من بدید
وضعیت حمل و نقل عمومی اونجا در چه سطحیه ؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من مدت ٧ ماهه كه اومدم لس آنجلس ولى اصلن راضى نيستم به فكر بوستون و نيويورك بودم
ولي بعد از خوندن توضيحات شما در مورد سياتل از سياتل هم خوشم اومده
بچه ها يك استوديو يه جاي خوب شهر يا متوسط تو چه رنج قيمتي ميشه پيدا كرد ؟
و يك چيزي كه منو اينجا اذيت ميكنه خلوت بودن و به اصطلاح مرده بودن شهر هست
سياتل چه وضعيتي داره از اين نظر ؟
ضمنن خيلي بچه ها اينجا خوب توضيح دادن تشكر فراوان بايد كرد
ولي متأسفانه براي بوستون چيز خاصي نوشته نشده