موضوعها: 14
رتبه:
62
1 تشکر در 0 ارسال
schaghayegh گرامی اتفاقا امیرمهاجر درست می گه من هم از بس تبلیغ شیکاگو کردم از برای خودم هم جا نیست و برای همین می خوام فرار کنم سیاتل. ولی اینجوری که بوش می آد اونجا هم هجوم زیاد خواهد شد. من هم می رم سرچ بزنم ببینم برای من هم غار هست یا نه.
موضوعها: 0
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
من هم مدت زیادی هست که دارم به سیاتل فکر می کنم، دلایلم اینه:
1) یکی از بهترین دانشگاهها یعنی دانشگاه واشنگتن اونجاست (university of washington)
2) طبیعت خیلی زیبایی داره
3) یکی 2 تا از دوستانم که البته زیاد صمیمی نیستن اونجا هستن و البته بسیاری از دوستانم در ونکوور کانادا هستن و تا ونکوور فکر نمی کنم بیشتر از 2 ساعت با قطار باشه.
4) همینطور که امیر گفت چند تا کمپانی غول آمریکا اونجا هستن مثل بوئینگ و ماکروسافت
CN:2012AS63XXX
ارسال فرمها: 21 july 2011
سفارت:آنکارا
مصاحبه:june 21
دریافت ویزا:23 June
اولین سفر : 3rd NOV
هزینه ها
سفرنامه
رتبه:
10
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-07-08 ساعت 02:32)kavoshgarnet نوشته: (2012-07-07 ساعت 23:55)امیر مهاجر نوشته: (2012-07-07 ساعت 20:12)kavoshgarnet نوشته: schaghayegh گرامی اتفاقا امیرمهاجر درست می گه من هم از بس تبلیغ شیکاگو کردم از برای خودم هم جا نیست و برای همین می خوام فرار کنم سیاتل. ولی اینجوری که بوش می آد اونجا هم هجوم زیاد خواهد شد. من هم می رم سرچ بزنم ببینم برای من هم غار هست یا نه.
حالا باز خوبه سیاتل یه کوه داره که توش دنبال غار بگردیم. شیکاگو که از غارم خبری نیست، شاید چاله چوله ای چیزی پیدا بشه. اینم یه مزیت دیگه سیاتل. حالا هی بگید سیاتل بده!
آقا من تسلیم شدم. بعضی ها از هوای ابری افسرده می شن، بعضی ها از رفتار مردم، من هم از نبود کوه. خووووب دست گذاشتی روی نقطه ضعف من. من اهل غار و چاله چوله نیستم، فقط قله. من خیلی وقت بود دنبال کوه های خوب بودم و الان می بینم واشنگتن مرکز کوهنوردی آمریکاست. واشنگتن پر کوه و ما تشنه لبان گرد جهان می گردیم. آقا من اگه برای اقامت دائم نرم واشنگتن، ولی حتما یکی دو بار در سال برای کوهنوردی سر می زنم اونجا.
به نظر من هواي ابري زماني افسردگي مياره كه اون شهر يا كشور طبيعتش جالب نباشه.... اما واشنگتن با طبيعت زيباش همه ي اين امور رو پوشش ميده.... مگه نه؟!
CN:2012AS4xxxx
رویت قبولی:6/15
ارسال فرمها:6/19
آنکارا
کارنت:April
نامه2 :19April
مصاحبه:19 June
دریافت ویزا: 21 June
ورود: 16 Sep
شهر: لس آنجلس
دریافت گرین کارت:
دريافت سوشيال: Sep 23
1نفر
هزینه:20Pic +88DHL+75Pass+58V+397Ti+200Tr+220$ M+ 220$ H+ 330$ Visa + 913Ti
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان , منهم کم کم دارم نسبت به سیاتل علاقمندمی شم ... من چون بچه مدرسه رو دارم سطح مدارس برام مهمه تو سیاتل از این حیٍ مدارس چطورن ؟ و کدام قسمتش برای خانواده بهتر هست ؟ محله های خوبش کجاست ؟ می شه خواهش کنم سوالهای من را هم جواب بدهید.
کیس نامبر;2012as58xxx
کنسولگری:انکارا
تاریخ ارسال فرم ها: 6 /اگوست/ 2011
تاریخ مصاحبه:اواخر JUNE
تاریخ دریافت ویزا: دریافت برگه آبی
تعداد افراد: 4نفر