موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-10-31 ساعت 12:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-10-31 ساعت 12:21 توسط member.)
دوستان اگه با بارکد فرم دی اس سابمیت شده تو سفارتی اکانت ساختیم حالا اون اکانت رو حذف کنیم با همون بارکد تو همون سفارت باز میشه اکانت ساخت.چون خودم نمیتونم وقت بگیرم . برای وقت گرفتن آژانس میگه اگه بخواهید ما وقت بگیریم براتون باید اکانتو خودمون دوباره جدید درست کنیم با همون بارکدقبلی و اکانتی که خودتون ساختبد حذف کنن. همچین چیزی درسته؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اگر کسی اطلاعی داره خیلی ممنون میشم برای پاسختون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
Salam dostan aziz. Mikham baraye maman o babam ke Iran hastan visa ye visit eghdam konam .... Lotfan begin Che madareke lazem daram, chetori mitoonam peygiri konam , ye seri madarek hazer kardam, wali motmaen nistam, barashoon email kardam ... Ona bayesti az Iran post konan? Oon waght che joori az rawande kar motale beshim
Lotfan Mano rahnamayi konid
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
46
37 تشکر در 8 ارسال
سلام دوستان عزیز
چند پرسش داشتم وراهنمایی میخواستم:
1- برای ماه مارچ میخواستم وقت سفارت بگیرم (حدود5ماه دیگر)آیا از الان میتوانم وقت بگیرم ؟
2-سایت سفارت آنکارا وکنسولگری دبی را که از اون سایت میتوان وقت مصاحبه گرفت کدامند؟
3-ما میخواهیم ماه می ویا جون بریم آمریکا به نظر شما چه ماهی برای مصاحبه رفتن بهتر است ؟(از لحاظ خلوتی سفارت )
4-کدام سفارت را برای مصاحبه پیشنهاد میکنید؟آنکارا یا دبی؟چرا؟
پیشاپیش از راهنمایی که میفرمایید سپاسگذارم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-01 ساعت 12:26)shiva201 نوشته: (2015-11-01 ساعت 11:04)rrrraaaazzzz نوشته: Salam dostan aziz. Mikham baraye maman o babam ke Iran hastan visa ye visit eghdam konam .... Lotfan begin Che madareke lazem daram, chetori mitoonam peygiri konam , ye seri madarek hazer kardam, wali motmaen nistam, barashoon email kardam ... Ona bayesti az Iran post konan? Oon waght che joori az rawande kar motale beshim
Lotfan Mano rahnamayi konid
لازم نیست پست کنین شما فقط فرم DS160 رو برای محلی که میخواین مصاحبه انجام شه پر میکنین از سفترت اونجا وقت میگیرید روز مصاحبه یسری مدارک باید همراه داشته باشند مثل ترجمه شناسنامه و کارت ملی پاسپورت مدرکی که نشون بده تو حساب بانکیشون مقدار مشخصی پول دارند دقیق اطلاع ندارم چقدر ولی فکر کنم حدودا 40 میلیون...هر مدرکی که نشون بده قصد دارن بعد این سفر ایران برمیگردن مثل سند خونه گواهی کار... البته ممکنه لازم نشه به جورایی به آفیسر بستگی داره معمولا کسانی که ویزای شینگن دارن تو پاسپورتشون و حساب بانکی خوبی دارن راحت تر ویزا میگیرن البته پدر مادر من ویزای شینگن نداستن و هیچ مدرکی ازشون چک نکردن در مقابل برای والدین یکی از دوستانم همه مدارک با دقت دیده بودن کارت پایان خدمت آقایون حتما نگاه میکنند... کلا آفیسر باید مجاب شه شما قصد موندن ندارید و برمیگردید
MerC shiva jan?
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: نوامبر2012
نقص مدارک: 17 می
اپرووال: 12 جولای
کیس نامبر: 29 جولای
تعیین تاریخ مصاحبه: 15 آگوست
مصاحبه: ابوظبی، نوامبر2013, یه ضرب
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز
من فرم ds160 رو پر كردم و براي انتخاب محل ارسال مدارك به مشكل بر خوردم. تو سايت مي زنم آنكارا، بعد از من محله مورد نظر رو مي خواد.
دوستاني كه تجربه اين كار رو دارن، معمولا كجا رو انتخاب بايد كرد؟
محله هاي آنكار را رو كه ما نمي شناسيم تا بدونيم كدوم رو انتخاب كنيم.
ممنون
2012AS00018XXX
دریافت نامه قبولی: 2011 , 16 Jul
کنسولگری: آنكارا
ارسال فرمها: 2011 , 2 August
مصاحبه: Jan 2012
دریافت ویزا: Mar 2012
هزینه ها: خيلي زياد
ورود به آمریکا: May 2012
دریافت گرین کارت: Jun 2012
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من میخوام برای پدر و مادرم درخواست ویزای توریستی کنم و یه سوال داشتم که باید دو بار و بصورت جداگانه واسه هرکدومشون فرم 160 رو پر کنم؟
مرسی
برنده 2014
کیس نامبر 71XX
1 نفر
مقصد: دالاس
ویزای یک ضرب (ایروان)