موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. میخواستم بدونم فقط پرینت کامفرمیشن فرم DS 160 روز مصاحبه ببریم کافیه؟ تو ایمیلی که برای وقت مصاحبه بمن زدن گفتن از تمام سوالات باید پرینت بگیری چطور باید این کارو انجام داد؟ ممنون میشم راهنمایی کنید من برای ویزای k1 اقدام کردم
K1 ارسال مدارک جون 2014
اپروو جولای 2014
مصاحبه ابوظبی 16 نوامبر 2014
دریافت ویزا 19 نوامبر 2014,
ارسال مدارک گرین کارت مارچ 2015
دریافت گرین کارت اکتبر 2015
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز
برای گرفتن وقت سفارت آمریکا در ارمنستان همه مراحل پر کردن فرم را رفتم الان رسیدم به پرداخت ۱۶۰ دلار. نمیدونم چه جوری باید پرداخت کنم!؟
هیچ اطلاعاتی ندارم ممنون میشم که کمک کنید۰.
اگر کارت اعتباری از بانک پارسیان بگیرم قابل قبوله؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هم دقیقا همین مشکل را دارم یکی لطفا کمک کنه و بگه چه جوری و از چه طریقی میتونیم این پول را بفرستیم برای گرفتن وقت سفارت؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این پرینت کانفرمیشن فرم ds160 رو باید رنگی پرینت گرفت یا میشه سیاه و سفید هم پرینت گرفت؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-26 ساعت 21:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-03-28 ساعت 18:59 توسط aminkhoshgeleh.)
سلام دوستان چند تا سوال داشتم اگه ممکنه لطفا" راهنمائی کنید .
1- نحوه گرفتن وقت مصاحبه خانوادگی چگونه است؟
2- برای بچه زیر 12 سال هم پول مصاحبه می خواند یا نه؟
3- آیا باید برای هر نفر از خانواده 160 دلار و باید واریز کرد یا برای کل خانواده یک 160 دلار کافیه؟
4- اگه در نحوه پرداخت گزینه نقدی رو وارد کنم چگونه و از کجا میشه پرداختش کرد و چگونه می تونم از وقت مصاحبه ام آگاه بشم.
5- کدو م پست خونه نزدیک به سفارته یا بهتر و اصلا" لزومی برای انتخاب پست خانه هست یا نه؟
6- در صورت موافقت دادن ویزای و یا حتی ندادنش پاس ها رو از کجا و کی تحویل می گیریم.
7- اگه کسی هتل خوب و نزدیک سفارت میشناسه لطفا" اسم هتل و بگه
8- به این سوال چه جوابی باید داد؟
Is the applicant traveling from another country to apply for a visa in United Arab Emirates?
Yes
No
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام تروخدا يكى سريع جواب بده دوستان من در امريكا زندگى ميكنم و ميخوام براى ويزيت كوتاه مامانم رو بيارم اينجا
سوال
بدليل نا اشنا بودن مادرم ميتونم خودم از اينجا پر كنم فرم DS160 رو و در نهايت كانفيرميشن نامبر رو به مادرم بدم و چجورى؟
ميتونم هزينه رو با كرديت كارت هاى خودم كه به نام خودمه بدم از اينجا ؟
اگر لطف كنين قدم به قدم توضيح بدين و لينك سايت يا خود سايتى كه بايد شروع كنم به پر كردن رو بزارين
تعيين وقت سفارت هم توضيح بدين
خيلى خيلى ممنون و سپاسگزارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من بعد از راهنمايى هاى خانم shiva من از امريكا سايت دبى رو براى مادرم انتخاب كردم بعد فرم ds160 رو براش پر كردم و بعد يه اكانت در سايت ابوظبى ساختم كه تا مرحله پرداخت پيش رفتم اما الان ميگه هيچ وقت ملاقاتى باز نيست بعدا چك كنين و اجازه پرداخت نميده حالا چند سوال دارم معمولا چقدر زمان ميبره سايت رو باز كنن يعنى وقتى باز كردن و وقت رو انتخاب كرديم بايد پول رو داد ؟؟ 2: من وقتى فرم ds160 رو پر ميكردم قسمت هدف از سفر به امريكا همه گزينه ها به جز يكى واقعا بى ربطه بى ربط با شرايط مادرم بود در حقيقت من دنبال يه گزينه مثلا بازديد فرزندم يا ..... را داشتم كه نبود و به ناچار نزديك ترين گزينه يعنى بازديد و ويزيت رو انتخاب كردم B1/B2 بعد در ساين ابوظبى هنگام ساختن اكانت اين گزينه رو داشت و واقعا شوكه شدم كه تحت عنوان F بود و چون بايد با فرم مطابقت داشته باشه همونى رو زدم كه در ds160 زده بودم لطفا كمكم كنين ايا اشتباه كردم و الان چيكار كنم؟؟
خيلى خيلى ممنون