موضوعها: 0
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
آقا من يه سوال داشتم كه اگر يه نفر برنده بشه چند درصد احتمال داره كه بره آمـــــــــريكا؟؟؟؟
اگه جاش اينجا نبود شرمنده.....
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من روز اول می چک کردم برنده نشدم ممکنه نتیجه عوض شه؟! من با IE9 چک کردم مشکلی نداره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دو ساله که لیسانس الکترونیک گرفتم ولی بیکارم...به هزاران نفر رو انداختم که پارتی بشن ما بریم سرکار..ولی هنوز بیکارم و میرم ماهواره نصب میکنم و سر یه قرون و دوزار و پنج زار با ما چونه میزنن و یا اینکه وعده وسط ماه یا اول ماه بعد رو میدن..امیدوار بودم که توی لاتاری قبول بشم و دیگه از این مملکت برم..1 می با هزار امید و تردید رفتم چک کردم و دیدم نه......حالا هم اومدم بگم ای اونهایی که قبول شدید هر چی میتونید تلاش کنید و از این خراب شده ویرونه برید..هر وقت هم اونجا دلتنگ شدید یاد بدبختیهای اینجا و کمبودهاش بیافتید..چون توی غربت زندگی کردم میدونم که غربت دلتنگی داره ولی هر چی باشه از اینجا بی نهایت بهتره...ما هم میمونیم و تلاش میکنیم..خدا به همراه همگی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-09 ساعت 11:06)Ashkan78 نوشته: سلام...
در يكي از موضوعات يك فروم خارجي در حد حدس و گانه زني مطرح شده كه بيشتر برنده هاي امسال كساني بودند كه روزهاي 5 اكتبر يا 6 اكتبر ثبت نام كردند. اين مسأله در حد حدس و گانه زني هست و هنوز ثابت نشده.
حالا از دوستاني كه برنده شدن خواهش مي كنم يه بار به رسيدشون (هموني كه بعد از ثبت نام اوليه گرفتن و روش Confirmation Number داره) مراجعه كنند و ببينن چه تاريخي ثبت نام كردند؟
من خودم كسايي رو دارم كه 5 يا 6 اكتبر ثبت نام كردن و برنده نشدن. اما حدس زده مي شه كه بيشتر برنده هاي امسال در همين دو روز ثبت نام كردن.
من 5 اکتبر ثبت نام کردم برنده شدم
شماره کیس :2012AS15XXX = باطل شد
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
تو سايت dvlotteryhelp.com نوشته دو سه روز ديگه چك كنيد.....يعني دو سه روز ديگه باز ميشه؟؟؟؟
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
درود به همگی... ای بابا چرا ما رو خبردار نکردین حالا من یکسال هواسم نبود ها ببین به چه روزی انداختین مارو !
خوب شد که دوستم گفت آقا می شده ها نمیخوای چک کنی.... حالا اگر نتونم چک کنم باید جواب دوستم رو هم بدم که من قبول شده بودم و تو خرابکاری کردی! امیدوارم که همگی قبول بشیم.
شماره کیس>DV2010AS7*7
تاریخ دریافت نامه قبولی: همین روزا دیگه
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول: زودی میفرستم
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت کلیرنس:
جمع تقریبی هزینه ها:
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
تازه داشتیم با برنده نشدن کنار میومدیم که این سایت اعلام نتایج خودشو لوس کرد و یه کور سوی امیدی واسه امثال من ایجاد کرده ولی تجربه نشون داده که هر کس تو این سایت ناله کرده برنده نشده پس منم عمرا ببرم
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
از روزی که بسته شده گفتند دو سه روز ولی شما واسه این که روحیت خراب نشه هر روز فرض کن که دو سه روز دیگه باز میشه
(2011-05-12 ساعت 10:07)JOOOJOOO نوشته: تو سايت dvlotteryhelp.com نوشته دو سه روز ديگه چك كنيد.....يعني دو سه روز ديگه باز ميشه؟؟؟؟
آدمي در عالم خاكي نمي آيد به دست *** عالمي ديگر ببايد ساخت و ز نو آدمي
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من قبول شدم کسی هست با هم هماهنگ بشم کارامونو پیگیری کنیم shadow7016@yahoo.com اگه میشه برام یه میل بزنه هماهنگ بشیم