موضوعها: 2
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان عزیز مهاجر سرا و مسولین عزیز سایت که سایت بسیار مفیدی را ایجاد کردند. معمولا در فروم ها، دوستانی از تجربیاتشون میگویند که میخواهند از ایران مستقیم به آمریکا بروند یا رفته اند، خواستم در اینجا دوستانی که در کشورهای دیگر زندگی میکنند، بخصوص در کشورهای اروپایی (اقامت و یا شهروندی این کشورها را دارا هستند)، و قصد گرفتن ویزا غیر مهاجرتی برای آمریکا دارند، تجربیات خود را مانند، وضعیت گرفتن وقت، مصاحبه، زبانی که در روز مصاحبه به کار میرود (انگلیسی یا زبان کشور محل اقامت)، سوالاتی که موقع مصاحبه میشود، نوع ویزا (مولتی، سینگل انتری) و مدت زمانی که کلیر شدن طول میکشد، شرکتهای هواپیمائی که با قیمت و امکانات مناسب میشود بلیط از کشور محل اقامت شما به آمریکا تهیه کرد و هر چیز دیگری که تجربه کردهاید با بقیه قسمت کنید. بسیار ممنونم. امیدوارم مسولین محترم سایت اجازه باز بودن این فروم را بدهند. ممنون.
موضوعها: 2
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند لطف کم لطفی نفرمایید. ممنون
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-02-21 ساعت 15:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-02-21 ساعت 15:42 توسط aidazamani.)
(2011-05-19 ساعت 04:06)Sahar-Germany نوشته: دوستانی که در این زمینه اطلاعات دارند لطف کم لطفی نفرمایید. ممنون
02-21-2012
سلام دوستان من ویزای B1/B2 را از سفارت امریکا در آمستردام گرفتم.
(2011-05-11 ساعت 02:38)Sahar-Germany نوشته: این وب سایت به نظر خوب میاد برای پروازهای اروپایی به آمریکا. آیا شما این کمپانی رو میشناسید؟
http://www.abctravel.de/EN/index.php
02-21-2012
من این شرکت هواپیمایی آلمانی را نمیشناسم ولی با توجه به تجربه خودم به شرکتهای هواپیمایی اروپایی(مخصوصا اروپای غربی) میتوان اعتماد کرد.
سعدیا حب وطن گر چه حدیثی است نکو
نتوان زیست به ذلت که من اینجا زادم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان می خواستم طبق تجربه ای که دارید احتمال موفقیت من رو در دریافت ویزای B-1 تخمین بزیند و یا راهنماییم کنید لطفا:
1- هدفم بازدید از نمایشگاه بسته بندی شیکاگو
2- دعوتنامه از نمایشگاه دارم
3- 6 تا ویزای شینگن که از همه هم چندیدن بار استفاده کردم شاید مجموعا 12 بار ( از سفارت های آلمان ، سوئیس و ایتالیا)
4- حساب بانکی زیاد خوبی ندارم
5- متاهلم و یک دختر 10 ماهه هم دارم
6- گواهی اشتغال بکار از شرکتی که توش کار می کنم هم می توانم بگیرم
7- از فرانکفوت اقدام خواهم کرد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان من و همسرم قصد داریم برای ویزای توریستی آمریکا از سفارت فرانکفورت اقدام کنیم. مدارکمون هم تقریبا کامله یعنی سند خونه ، حساب بانکی در حدود 110 میلیون تومان و هر دو شاغلیم در ایران. فقط مشکل اینه که من تا حالا از ایران خارج نشدم و این اولین باره که قصد خروج دارم به نظرتون این ممکنه در اخذ ویزای امریکا مشکل ساز بشه؟ مثلا بگن چرا برای اولین بار می خوای بری امریکا چرا یه کشور دیگه نمی ری.ضمن اینکه تا 10 روزه دیگه ویزای شینگنم آماده می شه. در ضمن لطف کنید بگید چه سوالاتی می پرسن و به نظرتون این سفارت خوبی برای ماست یا نه؟ من و همسرم 28 ساله هستیم و فرزند هم نداریم. مدرک تحصیلی من فوق لیسانس زبان انگلیسیه.
ممنون می شم اگه جواب منو بدید
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
اینکه برای اولین بار دارید از ایران خارج می شید، به یه کشور اروپایی می رید و برای سفارت آمریکا اقدام می کنید یه کمی شانستون رو می یاره پایین. سن شما و همسرتون هم کمه ولی همین طور که کورش عزیز می گه سفارت آمریکا در فرانکفورت جزء سفارتهای خوب هست، انشااله که ویزاتون رو می گیرید.
اگه هر کدوم نامه معتبری از محل کارتون داشته باشید و محل کارتون شناخته شده باشه، جنبه مثبتی براتون خواهد داشت.
موفق باشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اقدام برای ویزای آمریکا ازسوییس یا آلمان (نیاز به راهنمایی)
سلام و احترام
من قصد دارم در اواسط اسفند ماه از آلمان یا سوییس (ترجیحا فرانکفورت) برای ویزای آمریکا اقدام کنم و چند سوال دارم لطفا کمکم کنید.
1- من قبلا ویزاهای متعدد اروپا داشتم و در یک سال گذشته 3 سفر هرکدام حدود 1 ماه به اروپا داشتم و قبلا 13-12 کشور گشتم . سوالم اینه که این سوابق به درد ویزا گرفتن میخوره یا نه ؟ توی فرم 160 جایی هست که در مورد سفر های گذشته بپرسه ؟
2- من یه دوست دختر آمریکایی ( ایرانی آمریکایی) دارم که تو اون تاریخ میاد برای دیدن من سوییس و قراره باهم بریم سفارت. این مسئله کمکی به من میکنه ؟
3- خواهش میکنم هر نکته یا سفارشی دارید به من بکنید .
ارادتمندم
پی . اس : اگر کمک و راهنمایی برای سفر و گردش در اروپا و کمپینگ در اروپا نیاز داشتید در خدمتم