موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ببخشید میشه بگید به چه آدرسی ایمیل میزنید براشون . میخوام سعیم رو بکنم ببینم کانفرمیشن نامبرم رو میتونم بگیرم یا نه ؟ میشه آدرس ایمیل رو بگید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا از ته دل امیدوارم اونایی که اسمشون در اومده بود دوباره اسمشون جزو برنده ها باشه!!!!!!!!!!! خیلی حالگیری بزرگی بود برای اونایی که برنده شده بودن
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-14 ساعت 10:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-14 ساعت 10:52 توسط Ali agha.)
خدا وكيلي كار بسيار زشتي كردن !!! هزار بار هم معذرت خواهي بكنن بازم كافي نيست !! شديدا ناراحت شدم براي برنده ها كه خودم تو همين سايت بهشون تبريك گفته بودم .
امكان نداره مشكلات فني سايت و كامپيوتر بوده باشه ... مگه سالهاي گذشته با دست اسم برنده ها رو در مي آوردن ؟؟!
100 در 100 يقين بدانيد كه اين كار عمدي بوده حالا علتش چي بوده خدا ميدونه !!
يه چيزي كه خيلي مشكوكه اينكه چرا قرعه كشي دوباره 2 ماه ديگس ؟!؟!؟ يعني 15 جولاي ؟؟؟!
تمام اطلاعات روي ديتا بيس سايت هست و ميتونن خيلي زودتر دوباره قرعه كشي كنن !!
دوستان عزيز شك نكنيد كه عمدي بوده و روي حساب كتاب ... چون وزارت خارجه امريكا براي 50 سال آيندش برنامه ريزي داره !!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خدا میدونه سالهای قبل هم این مشکل بوده و اینها نفهمیدن ؟!
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2011-05-14 ساعت 10:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-14 ساعت 10:53 توسط soheilbadami.)
چی میشه گفت جز اظهار تاسف. متاسفانه این مسائل در اینجا امر بعیدی نیست. از این دست خطاها و خلا ها در مقیاس بزرگش منجر به حادثه فجیع سپتامبر شد که هنوز هم اثراتش توی جهان باقی هست.
نکته ای هم هست که بچه هایی که امریکا زندگی میکنن خیلی خوب فهمیدنش " هیچ مدرک بی ارزشی رو هم دور نباید ریخت ! "
ارزوی صبر برای همگی دارم.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز
اینقدر زود قضاوت نکنید/ البته منم که برنده چند سال پیش هستم به اندازه برندگاه جدید و بدون اغراق شاید بیشتر از اونها دلم سوخت چون این مراحل رو گذروندم و سفر هم کردم. حالا میخواستم به شما بگم:
دوست عزیزم خیلی عجله نکن و قضاوت نکن. اما.... خیلی دوست دارم نظرتون رو در مورد این مملکت (که البته برای منم خیلی عزیزه/ البته فقط وطن!) در مقایسه با آمریکا بدونم
ببینم وقتی یه سفر رفتید و همه چیز رو با عقل و منطق دیدید بازم همین نظر رو دارید یا نه؟؟؟؟
موفق و سربلند باشید
(2011-05-14 ساعت 01:01)ali-n نوشته: حالم داره از این لاتاری و این آمریکا به هم میخوره . همه چیشون دروغه . دوستان به خدا برای ما هیچ کجا بهتر از همین کشور خراب شده خودمون نیست . درسته که خیلی از وضع موجود راضی نیستیم ولی من به این نتیجه رسیدم که لا اقل برای ما همین جا بهتره
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-14 ساعت 11:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-14 ساعت 11:04 توسط shadow_1352.)
ببخشید
(2011-05-14 ساعت 09:01)bita-p نوشته: دوستان عزيز با توجه به اينكه خيلي از كساني كه برنده اعلام شدند و اعلام نشده ها برگه ها رو دور انداخته اند احتمال اينكه kcc امسال از طريق پست هم قبولي ها رو اعلام كنه وجود داره.چون مطمئنا خيلي ها بهشون ايميل ميزنند و اين موضوع رو مطرح ميكنند.بنابراين بد نيست دوستان ايميل بزنند اين تقاضا رو بكنند كه امسال نامه ها پست هم بشه.
(2011-05-14 ساعت 09:01)bita-p نوشته: دوستان عزيز با توجه به اينكه خيلي از كساني كه برنده اعلام شدند و اعلام نشده ها برگه ها رو دور انداخته اند احتمال اينكه kcc امسال از طريق پست هم قبولي ها رو اعلام كنه وجود داره.چون مطمئنا خيلي ها بهشون ايميل ميزنند و اين موضوع رو مطرح ميكنند.بنابراين بد نيست دوستان ايميل بزنند اين تقاضا رو بكنند كه امسال نامه ها پست هم بشه.
دوست عزیز
ببخشید مگه دیگه نامه قبولی رو با پست نمی فرستند؟؟؟
اگر نه چی؟ فقط با ایمیل؟ (2011-05-14 ساعت 09:01)bita-p نوشته:
دوستان عزيز با توجه به اينكه خيلي از كساني كه برنده اعلام شدند و اعلام نشده ها برگه ها رو دور انداخته اند احتمال اينكه kcc امسال از طريق پست هم قبولي ها رو اعلام كنه وجود داره.چون مطمئنا خيلي ها بهشون ايميل ميزنند و اين موضوع رو مطرح ميكنند.بنابراين بد نيست دوستان ايميل بزنند اين تقاضا رو بكنند كه امسال نامه ها پست هم بشه.
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خیلیها هم ممکنه اصلا خبردار نشن که نتایج باطل شده که بخوان دوباره چک کنن.........
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-05-14 ساعت 10:05)shadshad نوشته: سلام ببخشید میشه بگید به چه آدرسی ایمیل میزنید براشون . میخوام سعیم رو بکنم ببینم کانفرمیشن نامبرم رو میتونم بگیرم یا نه ؟ میشه آدرس ایمیل رو بگید؟
آدرس ايميل طبق گفته دوستان اينه KCCDV@state.gov من ايميل زدم و مشكلمو گفتم شما هم اگه تونستين به نتيجه اي برسين و شمارتون رو بگيرين لطفا به ما اطلاع بدين ممنون مي شم من اين متن رو ايميل زدم و ايميل زدن كه دريافت شده
DEAR …………
This is ...................... , one of the participant in 2012 diversity lottery .I check the site on 1 May and I had not been selected, so I throw away my confirmation code that I received when I registered. I, my family and many of my friends have this problem and we all are very anxious about it.
It would be appreciated if you help us that how we can check our status on July 15 2011.
We are looking forward to hearing from you soon.
Best Regards
شماره کیس : 2013AS000000XX
تاريخ ثبت نام در سايت : 2011-10-15
تاریخ قبولی ما : 22 oct
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
همچنان كه از قبولي دوستان تو اين فروم خوشحال شدم واقعا با اين خبر ناراحت شدم چون خودم حس بلاتكليفي رو تجربه كردم و از ته دل اميدوارم اگر به صلاح و پيشرفت دوستان برنده هست دوبار اسمشون در بياد . خودم چند ساله شركت ميكنم و امسال هم اسمم در نيومد ولي عزمم جزم بود براي پيشرفت و راههاي ديگه رو امتحان كردم و خدا رو شكر جواب گرفتم و واقعا سختياش رو هم كشيدم. تو اين راه ولي پشيمون نيستم . بهتون توصيه ميكنم به عنوان يه ابزار براي پيشرفتتون به اين لاتاري نگاه كنيد و اگه نشد چندتا راه ديگه رو هم باهاش امتحان كنيد كه اگه واقعا براش وقت بذاريد و زحمت بكشيد حتما جواب ميده . بازم دعا ميكنم اسم تمام بچهها مجدد در بياد تا راهشون رو ادامه بدن و موفق بشن .