موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من یه حساب تو بانک مسکن دارم که 20 میلیون تومن میشه
ولی اینو برای گرفتن وام خرید مسکن قبلا باز کردم و الان به 20 تومن رسیده.
به نظرتون بانک مسکن رو قبول می کنن؟
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
من يك مقدار پول در حسابم در بانك پاسارگاد ريختم و فقط صورتحساب 6 ماهه لاتين ازش گرفتم. كه كل دريافتي و پرداختي 6 ماهه رو نشون مي دهد بعلاوه اينكه امروز يك دفعه يك مبلغ زيادي نزرديك 20 ميليون پول توش ريختم . آيا به نظر شما اين كفايت مي كند يا حتما بايد صورتحساب ممهور به مهر امور بين الملل بايد مي گرفتم؟
شماره كيس : 2011AS39xxx
تاريخ مصاحبه: 12 سپتامبر 2011
تاريخ ورود: 19 بهمن 1389- ورود از فرودگاه دالاس
تلاش تلاش تلاش. فقط همین.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-07-25 ساعت 12:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-25 ساعت 12:31 توسط آرتين.)
(2011-07-24 ساعت 21:44)hojat_nj نوشته: سلام دوستان
من یه حساب تو بانک مسکن دارم که 20 میلیون تومن میشه
ولی اینو برای گرفتن وام خرید مسکن قبلا باز کردم و الان به 20 تومن رسیده.
به نظرتون بانک مسکن رو قبول می کنن؟
بانک خیلی فرقی نداره فقط باید موجودیتون رو بگیرد اگر بتونید به ارزی تبدیلش بکنید بهتر هستش .
موفق باشید
(2011-07-25 ساعت 12:23)HOMAYON53 نوشته: من يك مقدار پول در حسابم در بانك پاسارگاد ريختم و فقط صورتحساب 6 ماهه لاتين ازش گرفتم. كه كل دريافتي و پرداختي 6 ماهه رو نشون مي دهد بعلاوه اينكه امروز يك دفعه يك مبلغ زيادي نزرديك 20 ميليون پول توش ريختم . آيا به نظر شما اين كفايت مي كند يا حتما بايد صورتحساب ممهور به مهر امور بين الملل بايد مي گرفتم؟
دوست عزیز هرچی بیشتر موجودی داشته باشی بهتره بانک خودش مهر میزنه مشکلی نداره که فقط باید کارمزد بدی .
موفق باشید
Visa: 28 . Sep . 2011
رفتن همیشه رسیدن نیست ... ولی برای رسیدن، باید رفت ...
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
شاید این اولین ارسالی باشه که من واسه مهاجرسرا انجام میدم. من قبلا توی سایت خونده بودم که در صورت نداشتن اسپانسر میتوان برگه تمکن مالی حدود 20 میلیون ارائه داد. البته بعضی از دوستان هم قید کرده بودند که حساب اگه بالاتر هم باشه بهتره. خلاصه من از اونجا که موفق به پیدا کرن اسپانسر نشده بودم به همون گواهی بانکی اکتفا کردم. ولی روز مصاحبه یعنی ماه پیش افیسر در برگه آبی که به من داد نقص مدرک مالی رو علامت زد. ولی کسانی بودند که با حساب 30یا 35 میلیونی مشکلی واسشون پیش نیومد. من واقعا نمی دونم برخورد آفیسر سلیقه ای بوده یا نه ولی توصیم به دوستان اینه که اگه میتونن گوتهی مالی بیشتری ارائه بدن. و اما یک سوال از دوستان: موقع دریافت برگه آبی آفیسر به من تاکید کرد که شما احتیاج به اسپانسر دارید. حالا موندم که منظورش حتما اسپانسر بوده یا نه می تونم هموم حساب قبلیم را تقویت کنم و ارائه بدم. ببخشید اگه متنم طولانی بود. ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گواهی که برای موجودی از بانک میگیریم،خود بانک ترجمه و تایید میکنه،یا باید با بقیه مدارک اونم بدیم دارالترجمه؟
دریافت نامه قبولی: May.2010
کیس نامبر: 2011AS44xxx
کارنت: jul.2011
مصاحبه و دریافت ویزا: sep.2011
اولین سفر: feb.2012
دومین سفر: feb.2013
خدایا شکرت...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من 12sep مصاحبه دارم .
توی بانک پارسیان حساب دارم،
1. بنظرتون کی پرینت حساب بگیرم خوبه؟چند روز قبل .
2. در ضمن برای من و همسرم 40 میلیون کافیه، سند ملک هم دارم.
3.کسی تجربه بانک پارسیان رو داره؟