موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-29 ساعت 05:56)Neda نوشته: (2010-07-28 ساعت 21:41)انا نوشته: سلام خانم ندا اگه ميشه لطفا تلفن موسسهاي كه اسپانسر درست ميكنه را به من هم بدهيد. با سپاس فراوان
دوستان عزیز،
این موسسه کار اصلیش تهیه ویزای دانشجویی و تبدیل و ترجمه مدارک دانشگاهی است. در کنار اون در زمینه تهیه اسپانسر بطور قانونی فعالیت میکنه.
نکاتی رو دراین باره ذکر میکنم:
این موسسه به دلیل تحریمهای سختی که علیه ایران هست ، نمیتونه مستقیم با شهروندان مقیم ایران در ارتباط باشه. اینجا زیر پا گذاشتن این قوانین خیلی گرون تموم میشه. به همین علت نمیتونم شماره بدم که خودتون زنگ یا ایمیل بزنین.
موسسه معتبری هست و من قبولش دارم. این کار رو برای دوستم انجام داده و مدارک من رو هم معادل سازی کرده. چون دیدم خیلی از شما مشکل اسپانسر دارین ، گفتم به عنوان آخرین گزینه اگر بخواین میتونین روی این هم فکر کنید.
این مبلغ برای اسپانسری یک نفر حدود 4500$ و دونفر 6500 $ است. باز بستگی به تحصیلاتتون داره.
کل پول رو اول میگیره بعد اقدام میکنه. حدود 10-15 روز هم طول میکشه. مدل پست به ایران رو هم اضافه کنید.
باز اگر سوالی بود در خدمتم.
موفق باشین
در مورد گرفتن ویزای دانشجوئی و یا معادل سازی مدارک کار این موسسه رو میشه قبول کرد ولی در مورد گرفتن پول در قبال اسپانسر شدن یه مقداری مشکوکه....
اول از همه اینکه کسی نمیتونه بدون شناخت از طرف مقابل بیاد و این مسئولیت رو قبول کنه.در ضمن اون آفیسری که توی سفارت نشسته مطمئنا در این موارد باید خیلی بیشتر از من و شما بدونه و در صورتی که شک بکنه که اسپانسر صوریه خیلی راحت اون برگه ی قرمز خوشگلش رو در میاره.
دوما اگه این موسسه به دلیل تحریم با ایران کار نمیکنه پس چطوری میخواد برای کسی که داره از ایران میاد اسپانسر جور کنه و یا اینکه ویزای دانشجوئی بگیره؟
خیلیها بودند که بدون اسپانسر ویزا گرفتند و مشکلی هم براشون پیش نیومده ...این موسسه یه مقداری مشکوکه ...من اگه بودم بهش اعتماد نمیکردم.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها.
اگه اوراق بدون نام داشته باشیم چی جوری میشه به عنوان پول نقد و دارایی کردش؟
از طریق دفاتر اسناد رسمی یا اینکه خود اوراق رو باید ببریم؟
اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه
مرسی
هم روز را تو می سازی ، هم روزگار را ، امروز را زیباتر بساز...
Case Number: 2011AS9700
تاریخ پرواز به ایالات متحده: 2011 Apr 21
BEAVERTON, OREGON
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
درمورد حساب بانکی بانکای ایران تحت تحریم هستن و شاید کنسول از شما قبول نکنه حساب بانک رو و بگه چون تحریم وانجام معاملات با این بانکا لغو. حساب شما قبول واقع نشه
case:19###
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-30 ساعت 11:01)User نوشته: (2010-07-29 ساعت 14:44)User نوشته: من جای دوستان بودم می رفتم فکر کنم ببینم رفتم آمریکا میخوام چکار کنم؟
یک جمله با هفت فعل!!!
ترجمه ی انگلیسی لطفا
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز:
خانوم من لاتاری برنده شده و کیس نامبرش حدود 10000 هست. از طرفی ما ماه آینده واسه ادامه تحصیل من داریم می ریم کانادا. یعنی زمان مصاحبه از کانادا اقدام می کنیم.
من در مورد اسپانسر 2 سوال داشتم که امیدوارم بتونم رو کمکتون حساب کنم:
1) آیا گواهی تمکن مالی باید به اسم همسرم (برنده اصلی) باشه یا اگر به اسم من هم باشه کفایت می کنه؟
2) می تون الان یک گواهی تمکن مالی از یک بانک ایرانی بگیرم و مثلاً 5 ماه دیگه (روز مصاحبه) اونو ارائه بدم؟ یا اینکه گواهی تمکن مالی باید در بازه زمانی مشخصی تهیه بشه تا اعتبار داشته باشه؟
ممنون و سپاسگزارم
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای گل مهاجر سراییی من نتونستم اسپانسر پیدا کنم و چون قبلا ک اومده بودم سایت و گفته بودن برای ایرانی ها باید اسپانسر باشه وگرنه آفیسر قبول نمیکنه خیلی نگران شده بودم..اما امروز مطالب بروز شده خیلی کمکم کردن..ممنون و تشکر از همه.. پس فقط تمکن مالی و پرینت حساب جاری کافیه
از صمیم قلبم برای همه ی دوستای خوبم در مهاجرسرا دعا میکنم تا در این روزهای آخری که از لاتاری 2011 باقی مونده به هدفشون برسن و دست پر این تورنمنت طاقت فرسا رو به پایان برسونن.خدایا به ایمانی که بوجودت دارم به ما لطفی بکن تا به گفته ات عمل کنیم در جهانی که آفریدی سفر کنیم تا انسان باشیم و انسان بمانیم