موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
2011-05-18 ساعت 21:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-08-08 ساعت 18:59 توسط Hojjat.)
این نظرسنجی صرفا جهت بررسی ادعای اداره مهاجرت در رابطه با ناعادلانه بودن قرعه کشی اول 2012 ایجاد شده است و خواهشمندیم فقط برندگان قرعه کشی اول در نظرسنجی بالا شرکت کنند.
ارسال های نامرتبط با عنوان حذف خواهند شد.
موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من سه شنبه 5 اکتبر ثبت نام کردم
شماره کیس :2012AS15XXX = باطل شد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2011-05-18 ساعت 23:14
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-05-18 ساعت 23:15 توسط some one.)
امیدوارم دوستانیکه در قرعه کشی باطل شده قبول شده بودند شرکت کنند تا حداقل درک واضح تری از صحت وسقم مساله برای خودشون و دیگران ایجاد بشه.
Don't look a gift horse in the mouth.... دندنون اسب پیشکشیو نمیشمرن.
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
من هم اضافه کنم که لطفا فقط برندگان اولیه سال 2012 در نظرسنجی شرکت کنند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من امسال برای دومین بار بعد از یک وقفه چند ساله در ویزا لاتاری شرکت کردم علت اصلی آن هم این بود که یکی از دوستان صمیمیم که برای اولین بار سال قبل با خانواده اش ثبت نام کرده بود قبول شد. من هم خواستم شانسم را امتحان کنم. لازم نیست برایتان توضیح بدم بعد از اعلام نتایج وقتی متوجه شدم نه خودم و نه همسرم قبول نشدیم چقدر حالمان بد شد. روزی که فهمیدم قرعه کشی درست نبوده و شانس دوباره ای به ما داده شده تا مدتی شک بودم اوایل فکر می کردم اشتباه به گونه ای بوده که اسم هیچکس به عنوان برنده در نیامده چون تمام کسانی که می شناختم و شرکت کرده بودند هم اسمشان در نیامده بود ولی بعد متوجه شدم عده ای به عنوان برنده اعلام شده بودند صمیمانه می گویم وقتی به آنها فکر می کنم عمیقا متاثر می شوم و می توانم بفهمم چه حالی دارد که ابتدا یک چنین امیدی یه کسی داده شود و ناگهان در یک لحظه همه چیز خراب شود. امیدوارم در سری جدید اسمتان را مجددا ببینید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من روز 16 May ایمیلی از state.gov دریافت کردم که نوشته بود نتایج باطل شده (که همه میدونیم) و بعد نوشته بود اگر کانفیرمیشن نامبرت رو گم کردی برو تو سایت فلان اونجا میدن بهت. من شرم شلوغ بود اون روز ها و زیاد توجه نکردم چون چند روز قبلش میدونستم که نتایج باطل شده بود. فکر کردم این ایمیل رو به همه زدن. اما بعد از گذشت چند هفته متوجه شدم که اینجوری نیست و چون من افراد زیادی رو ثبت نام کرده بودم و از اون افراد کسی اون ایمیل رو نگرفته بود. سوالی که دارم اینه آیا این ایمیل رو افراد دیگری هم گرفته اند؟ ویا من در لاتاری برنده شده بودم وبرای همین این ایمیل رو به من زدند؟
لازم به ذکر هست که من همون روز اول نتایج رو چک کرده بودم و برنده نشده بودم.
با تشکر و معذرت خواهی از مدیران اگر تاپیک نا مناسب باشد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به تمامی دوستان
امیدوارم همگی تو این قرعه کشی تو لیست برنده ها باشیم و بتونیم به چیزی که میخوایم برسیم با آرزوی موفقیت تمامی دوستان در سایت مهاجر سرا.
پیروز و موفق باشید
موضوعها: 9
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
به نظرم این نظر سنجی باطل هستش
به دلیل : اعلام متنی که خود سایت برگزار کننده اعلام کرده !
سایت اعلام کرده بود 90 درصد برندگان که انتخاب شده بودن دو روز اول ثبت نام کرده بودند ! به همین دلیل به نظرم این نظر سنجی هم باطل هستش . چون سایت برگزار کننده اشتباهی قرعه کشی رو انجام داد !
Tampa.Floorida.Usa
رتبه:
7
2 تشکر در 2 ارسال
سلام دوستان
راستش من جزء برنده ها نبودم که تو این نظرسنجی شرکت کنم ولی گاهی میام و پست هارو میخونم و آمار رو هم سر میزنم. ولی بعدش این سوال برام پیش میاد که این کار چه فوایدی میتونه داشته باشه؟ خود سایت میگه 90% از روزهای اول بودند حالا ما نظرسنجی کنیم و بگیم که نه این طور نبوده! این چه فوایدی میتونه داشته باشه؟ ضمن اینکه اونا تمام اطلاعات برندگان را در دست دارند و نیازی نبوده که برندگان به شکل داوطلبانه اطلاعاتشون رو در اختیارشون بگذارند در حالی که این نظرسنجی کاملا آزاد هست و هر کسی میتونه در آن شرکت کنه ! با وجود تاکید مدیر محترم این تاپیک که این نظرسنجی مختص برندگان هست ولی من هم به عنوان مثال میتونم یکی از انتخاب های بالا رو کلیک کنم و در نظرسنجی شرکت کنم و این سوال پیش میاد که آیا میشه رو این آمار حساب کرد؟ و همیشه این ظن وجود داره که نتایج حاصل قابل استناد نباشند و در نهایت دوباره مجبور میشویم که به همون آمار سایت آمریکا بسنده کنیم هرچند که در نهایت اونها کارخودشون رو انجام میدند و در روند قرعه کشی مجدد تغییری حاصل نخواهد کرد.
دوستان قصدم زیر سوال بردن این تاپیک یا زحمات مدیران این سایت نیست و نسبت به همگی دوستان مهاجرسرایی عرض ارادت دارم ولی شاید میشد تمهیدات بیشتری دز نظر گرفت تا نتایج این نظرسنجی قابل استنادتر باشه!
CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان شما رو نمیدونم ولی من زند گی ام بسته به قبولی در لاتاری داره که توضیحش یکم سخته لطفا برام دعا کنید که قبول بشم
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-01 ساعت 00:33)orood نوشته: سلام دوستان شما رو نمیدونم ولی من زند گی ام بسته به قبولی در لاتاری داره که توضیحش یکم سخته لطفا برام دعا کنید که قبول بشم
شما ظاهرا یه جای دیگه پست داده بودید که با 100 میلیون میتونید برای دیگران گرین کارت بگیرید حالا جای سواله که چطور برای خودتون اقدام نمیکنید ؟؟؟؟؟
دوست عزیز این سایت محلی برای تبلیغ و اخاذی از دوستان نیست اینجا سایتی غیر انتفاعی است که با وجود کاربران بسیار خوب و نه چندان کمی که داره میتونه منبع اطلاعاتی خیلی خوبی برای دوستانی که قصد مهاجرت دارند و یا مشکلات بعد از مهاجرتشون باشه ..شما هم اگر احتیاج به این اطلاعات دارید و میخواهید از اون استفاده کنید به جای تبلیغ و پیشنهاد گرین کارت در ازای مبالغ هنگفت بهتره صبور باشید و از اطلاعات خوب دوستان استفاده کنید..در صورت تکرار آی دی شما برای همیشه بسته خواهد شد ....
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اینجا که مردم صحبت میکنند همه از تقلب صحبت میکنند
منظورشون اینه که سایتشون مثل سونی هک شده باشه