2018-08-15 ساعت 00:13
(2018-07-29 ساعت 03:27)aydinaghajani نوشته: سلام دوستان
من با پرواز ترکیش تونستم بالاخره خودمو به آمریکا برسونم و موقع ورود پس از حدود 20 دقیقه کاغذ بازی بالاخره وارد خاک آمریکا شدم و منو بخاطر اینکه 3.5 سال بیرون آمریکا بودم 585 دلار جریمه کردن و هیچ تعهدی هم ازم نگرفتن و خیلی برخورد خوبی هم باهام داشتن
دوستانی که به هر نحوی به من کمک کردن ازشون ممنونم
اگه کسی مشکلی مثل داره خوشحال می شم کمکش کنم این تنها چیزی هست که من هم می توانم در حق بقیه دوستانم انجام دهم ایشالله دوستانی که وارد می شم با تاخیر به سلامتی وارد شوند می دونم که اینکار خیلی استرس داره و ولی بالاخره وارد خواهند شد چند نکته لازم می دونم که برای این دوستان اینجا می نویستم
1- هیچ وقت پرواز با کانکشن در اروپارو انتخاب نکنید کشور های عربی رو نمی دونم چطوریه چون اصلا استفاده نکردم و من خودم با ترکیش اومدم
2- حتما قبل از ورودتون یه سری مدارک برای خودتون اماده کنید و ترجمه داشته باشید زیاد به اون مدارک نگاه نمی کننن مهم گفته های خود شماست که چند جا اونارو ازتون می پرسن سعی کنید چیزهایی رو که می خواهید بگویید از قبل چند بار تمرین کرده باشید. ترجمه هم لازم نیست زیاد هزینه کنید مهر مترجم کافی هست
3- پول نقد همراهتون باشه که موقع ورود اگه جریمه شدین بتونید پرداخت کنید برای هر نفر مابین 500 الی 1000 دلار
4- حداقل امکان با یه وکیل هماهنگ بشید اگه اگر خدای نکرده گیر افتادین به دادتون برسه
5- الا بذکر الله تظمئن القلوب . خدارو هیچ وقت فراموش نکنید
سلام دوست عزیزم
میخواستم بدونم وکیل به شما گفت از طریق شیکاگو وارد بشین؟