موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
الآن معاون وزیر امور خارجه امریکا در امور روادید تو برنامه روی خط (دوشنبه 16 خرداد) یه سری اطلاعات در مورد قانون جدید داد و به یه سری سوالات پاسخ داد. دوستان اگر خواستن میتونن تکرار برنامه رو ببینن یا در اینترنت راجع به اون مصاحبه مطالعه کنن. شاید سوالات مطرح شده سوال شما هم بود و یا به نکته مفیدی برخورد کردید.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دانشجوی رشته کامبیوتر هستم ترم دوم ومیخواستم بدونم واسه ارشد بخوام برم از کی باید اقدام کنم؟هزینه واسه این رشته تو امریکا چقدره؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
شرایط سنی هم در شرایط تحصیل مهمه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خدمت تک تک دوستان عزیز
شرایط من برای پذیرش ویزای دانشجویی اینه به نظرتون قبولم میکنن یا نه؟
عضو فدراسیون جهانی نخبگان هستم
عضو مخترعین کشور
عضو انجمن نخبگان جوان
عضو فدراسیون جهانی IPIA
عضو فدراسیون جهانی طراحان و ایده پردازان DAVINSON آمریکا
عضو بنیاد ملی نخبگان
عضو تیم هواپیماسازان هواپایه
طراح و ارائه دهنده ی طرح های نظامی به صاصد
مدرک سازمانی جهانی صلیب سرخ
عضو افتخاری بیمارستان سرطانی امید
طراح سایت و برنامه نویس ریجستری و CMD
دارنده 4 ثبت اختراع
مدرک علوم رباتیک از دانشگاه تهران
مدرک هوافضا و اسپایلوت از دانشگاه تهران
و . . . . .
هفت تا دیپلم در رشته های معماری . حسابداری . تجربی . الکترونیک . کامپیوتر . مکانیک و..... که همه هم با معدل های بالای 18 قبول شدم
یه عالمه چیز دیگه که خوب یادم نیست
به نظرتون با این شرایط قبولم میکنن ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مدرک دانشگاهی که تو ایران خوندیم چقد مهمه برا گرفتن ویزای دانشجویی؟؟
ینی چقد فرق داره مدرک از دانشگاه پیامنور باشه یا آزاد یا علمی کاربردی؟؟
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز
من در واشینگتن دی سی در دانشگاه تدریس میکنم اگه کسی سوالی در خصوص ادامه تحصیل در امریکا داره در خدمت هستم.
با آرزوی بهترین ها برای همه ایرانیان که بی شک بهترین هستند در تمامی رشته ها.
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
کلیر :May 29,2014
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-27 ساعت 11:59)hmf_4919 نوشته: (2016-04-26 ساعت 05:28)ّfarhad نوشته: مدرک دانشگاهی که تو ایران خوندیم چقد مهمه برا گرفتن ویزای دانشجویی؟؟
ینی چقد فرق داره مدرک از دانشگاه پیامنور باشه یا آزاد یا علمی کاربردی؟؟
سلام دوست عزیز
هیچ مهم نیست از کجا مدرک گرفتید.
بنده دوستانی دارم از دانشگاههای غیر انتفاعی و علمی کاربردی که اکنون در حال خوندن درس در دانشگاههای اونجا هستن. البته این دوستان از تاپهای رشته ی خودشون بودن و با نمرات زبان بسیار بالایی که کسب کردن موفق به گرفتن پذیرش شدند.یک وقت فکر نکنید از همین بچه های معمول ودرس نخون پیام نوری و علمی کاربردی بودند.
شما مهمترین چیز برای پذیرش شدنتون معدل لیسانس و ارشد و بعد از اون نمرات بالای تافل و gre هستش. بقیه موارد جز موارد فرعی بحساب میاد حتی داشتن مقاله.
موفق باشید
سلام فرهاد جان اگه قصد ادامه تحصیل داری در خدمتم. البته راهی وجود داره که با تافل پایین تر هم پذیرش بگیری
خداوند یار ویاورتان
شماره کیس: ,,,2014AS18 /تاریخ رویت قبولی: 12 MAY / تعداد :3 نفر/ ارسال فرمهای سری اول:20MAY / کارنت شدن کیس:Sep 22 / مصاحبه :Nov 14 ,2013
/دریافت ویزا : 18 ـJune ورود به آمریکا : September 15,2014/ مقصد : Washington DC /Virginia
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-04-27 ساعت 18:07)hmf_4919 نوشته: (2016-04-27 ساعت 17:39)peidaye penhan نوشته: (2016-04-27 ساعت 11:59)hmf_4919 نوشته: سلام دوست عزیز
هیچ مهم نیست از کجا مدرک گرفتید.
بنده دوستانی دارم از دانشگاههای غیر انتفاعی و علمی کاربردی که اکنون در حال خوندن درس در دانشگاههای اونجا هستن. البته این دوستان از تاپهای رشته ی خودشون بودن و با نمرات زبان بسیار بالایی که کسب کردن موفق به گرفتن پذیرش شدند.یک وقت فکر نکنید از همین بچه های معمول ودرس نخون پیام نوری و علمی کاربردی بودند.
شما مهمترین چیز برای پذیرش شدنتون معدل لیسانس و ارشد و بعد از اون نمرات بالای تافل و gre هستش. بقیه موارد جز موارد فرعی بحساب میاد حتی داشتن مقاله.
موفق باشید
سلام فرهاد جان اگه قصد ادامه تحصیل داری در خدمتم. البته راهی وجود داره که با تافل پایین تر هم پذیرش بگیری
سلام دوست عزیز
چه راهی وجود داره با تافل پایین بشه پذیرش با فاند گرفت؟
ممنون
سلام دوست عزیز
برای گرفتن فاند نیاز هست که یک ترم اینجا درس بخونید ومعدلتون بالا باشه تا بهتون تعلق بگیره.
خداوند یار ویاورتان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
قصد ادامه تحصیل دارم. لطفأ میتونید شرایطو تو خصوصی برام بگید.. تشکر از شما دوست عزیز..