موضوعها: 0
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-26 ساعت 13:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-26 ساعت 13:03 توسط amjad.)
سوال یه عزیزی با صفر پست و ده دقیقه سابقه حضور در مهاجرسرا - خدا عاقبت هم مارو ختم به خیر کنه
سلام
یک سوال دارم، کسی اگر بخواهد با شخصی که تازه گرین کارت گرفته ازدواج کند و اون شخص خودش می گه تا این مدت 4 سال تا سیتیزن شدنش، قصد داره که ایران باشه و فقط برای کنسل نشدنه پروسه گرین کارتش در سال 2 ماه بره آمریکا ، چه مسائلی داره و آیا شدنی هست یا نه؟ در سال ماهی 2 ماه رفتن به آمریکا کافی هست یا باید بیشتر بره؟ شخص گرین کارتی چقدر طول می کشه تا بتونه کاره همسرش را هم درست کنه؟
سلام ، بابا بزار برسی ! چهارجا سرک بکشی بعد اگر سوالی بود پیغام خصوصی بدی !!!
اولا اینجا رو بخون ، بعدشم از کسانی که اونجا پست زدن سوال کن چون شرایط مشابه شما رو دارن ، و در آخر اگر برای اجازه اقامتش داری باهاش ازدواج میکنی که موندنش تو ایران به صلاح شما و خودش نیست ، ایشون باید ساکن امریکا باشه تا بتونه سیتیزن شه ، کار کنه و مالیات بده - موفق باشید
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان ما یک زوج دانشجو در آمریکا هستیم که یکی از ما دارای گرین کارت هست و حالا میخوایم برای نفر بعدی هم درخواست گرین کارت بدیم
سوال اولم اینه که کیس ما در گروه F2A قرار میگیره دیگه؟
و اینکه اگر ما همین ژانویه کارش رو شروع کنیم چقدر طول میکشه تا گرینکارت رو بگیریم؟
اگر کسی وکیل خوبی هم برای این کار میشناسه ممنون میشیم اگر معرفی کنه.
F2A
PD: March 10, 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شوهر من دسامبر 2010 گرین کارت گرفتن و بعد ما ازدواج کردیم و شش ماه بعد هم برای من از طریق وکیل اقدام کردن الانم امریکا هستن مهرماه امسال فرمهای ساپورت مالی هم توسط دایی من پر شد و به nvcفرستاده شد و طبق گفته وکیلمون اپرو هم شد اونطور که من تو نوشته های دوستان خوندم اگه ساپورت مالی مشکلی نداشته باشه خیلی زود وقت سفارتو باید بدن ولی من هنوز منتظرم و وقتی به من داده نشده.در ضمن اینو بگم که priority date من may 2011هستش با این حساب من حدود 3ساله که تو نوبتم و خبری از وقت سفارت نیست فکر میکنین من چقدر دیگه باید منتظر باشم.مرسی
رتبه:
5
1 تشکر در 0 ارسال
سه شب قبل موفق شدم با وكيلم در مورد علت تاخير در اعلام تاريخ مصاحبه صحبت كنم. (خلاصهء اطلاعات كيسم در امضاء آمده) ايشان گفتند به دليل شلوغي سفارت آنكارا NVC در حال انتقال پرونده ها از آنكارا به ارمنستان است و به احتمال زياد كيس ما هم به ارمنستان منتقل ميشود. اين مسئله جابجايي مشكلات زيادي براي هردو سفارت ايجاد كرده و زمان مصاحبه ها را هم به شدت عقب انداخته خواستم دوستان در جريان باشند.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و خسته نباشيد
مي تونم خواهش كنم اعلام بفرماييد كه معمولاً فاصله بين دريافت تاييد چك ليست مدارك و نامه دعوت به مصاحبه چقدر است هرچند كه در نامه ذكر شده as soon as ولي بازهم مي خواستم از تجربيات شما استفاده كنم.
با سپاس فراوان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلا
من و همسرم و دختر ٢/٥ سالم، حدود ٦ ماه پيش كارت واكسنهامون رو (كارتهاي زردرنگ) گرفتيم ولي هنوز وقت مصاحبمون مشخص نشده، مي تونين بگين اعتبار اين كارتها و واكسنهايي كه زديم براي سفارت چقدر است
سپاسگزارم
رتبه:
36
0 تشکر در 0 ارسال
جای این سوالات اینجا نیست دوست عزیز . سوالتون را در تاپیک پرسش و پاسخ مطرح کنید!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A-- Visa Issued: September 9, 2014 خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سئوالی در مورد گواهی عدم سوء پیشینه
با سلام بر شما و همه دوستان
اگه این سئوال تکراری است معذرت می خواهم ولی چون هنوز جوابی دریافت نکردم دوباره می فرستم
ما درحال آماده کردن مدارک برای ارسال به NVC هستیم. من و همسرم حدود 5 سال در امريکا تحصیل کردیم و الان در ایران هستیم. آیا ما باید گواهی عدم سوء پیشینه را از امریکا تهیه کنیم یا لازم نیست.
اگر جواب بدهید ممنون میشم.
ضیاء
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من از طریق ویزای مهاجرتی f1 تو ماه آینده وقت مصاحبه دارم و نو این مدت ازدواجم رو تا حالا به صورت رسمی ثبت نکردم. ولی قصد دارم پس از رسیدن به آمربکا و گرفتن گرین کارت ازدواجم رو ثبت کنم و از طریق F2A برای همسرم اقدام کنم. میخواستم بدونم کسی اطلاع داره که جهت ثبت ازدواج حتما خودم باید بیام ایران ازدواج رو انجام بدیم یا به صورت غیر حضوری هم مورد تایبد اداره مهاجرت هست؟ چون از بعضی جاها شنیدم ازدواج غبرحضوری مورد تایید هست یا خیر؟ ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره راهنمایی کنه
گروه F1
تاریخ اپلای June 2009
تاریخ مصاحبه: october 2016 ابوظبی
وضعیت: AP
معافیت کفالت و شغل غیردولتی
آپدیت: 5 دسامبر ۲۰۱۶و ۱۶ مارچ و ۲۸جون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
F1 22FEB10 اینم از بولتین2017
F2A 15APR15