موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من دیپلم تجربی و لیسانس حقوقم ولی قصد دارم در رشته د ندانپزشکی در امریکا ادامه تحصیل بدم. می خواستم شرایط و هزینه اش رو بدونم؟ لطفا اگر اطلاعاتی دارید منو راهنمایی کنید.
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-04-28 ساعت 14:48)Goli-Naz نوشته: من یه دندان پزشکم اما اصلا توصیه نمیکنم دندان بخونید, کلا زیر شاخه های پزشکی رس آدمو میکشه بخصوص وقتی به یه زبون دیگه هستش. من تجربشو داشتم و واقعا درمونده شدم. پزشکی آدمو پیر میکنه.
و نکته مهم تر اینه که هزینه تحصیل در دندانپزشکی خیلی خیلی بالاست, وام تحصیلی هم اگر بگیرید تا عمر دارید باید قسطاشو بپردازید با زندگی تو غربت ببینید چه بلایی سر خودتون میارید.
و اینکه دندان پزشکی رشته کثیفیه, با خون و چرک و دهن بوگندو طرفید, برید یه مدت دستیار دندان پزشکی بشید ببینید تحملشو دارید یا نه, هم کلاسی من بعد از 7 سال, الان که ترم آخره هنوز دستش میلرزه و میترسه کار کنه.
امیدوار باشید اما ریسک غیر معقول نداشته باشید
كلادر دندانپزشكى اعتماد بنفس بالا بايد داشته باشى اگر نه نميتونى تحصيلاتت را تموم كنى وديگه اينكه كارهاى جراحى وپراسترس را فقط ادمهاى با اعتماد بنفس بالا ميتونند انجام بدند
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام .یه سوال کسی که ندان پزشک برا اجازه کار باید ازمونusmleرو پاس کنه؟ممنون