موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یه نظر سنجی هم ترتیب دادم خواهشن تو اون هم شرکت کنید.....
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شمارهٔ ۴ ه۱ رو که اصلا فکر نمیکنم برای پزشکان قابل انجام باشه چون تا cs رو ندید مدرکتون قبول نیس و اجازه کار پززشکی ندارین-
روش ۱ و ۲ مثل همه به نظر من روش یک باز معقول تره چون کاپلان دوره ۶ ماه داره وکم پیش میاد ویزا کاپلان بدن مگه در آمریکا باشین و بعد تقاضای ویزا کاپلان کنید
شماره ۳ هم خوبه اگه بتونید بگیرین ، اما وقت گیر و سخت!ِ سری محدودیت هم ویزا ج۱ داره مثل اینکه باید بعدش حتما برگردین ایران و یه مدتی ایران بمانید ۲ سالی!
گاوی است در آسمان و نامش پروین
یک گاو دگر نهفته در زیر زمین
چشم خردت باز کن از روی یقین
زیر و زبر دو گاو مشتی خر بین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-06-07 ساعت 18:39)amid نوشته: (2011-06-07 ساعت 15:27)ali_kuchulu نوشته: مورد چهار که منتفی ست. ویزای H1 فقط به پزشکانی داده میشود که هر سه استپ امتحان USMLE (از جمله استپ 3) را گذرانده باشند و همچنین اجازه کار در ایالت مربوطه (که جاب آفر را از آنجا دارند) را کسب کرده باشند که برای امثال ما که در ایران هستیم تقریبا غیرممکن است. (کسی که استپ 3 امتحان را داده و قبول شده باشد دیگر این سوال که "چگونه بروم امتحان بدهم" را مدتهاااااست که پشت سر گذاشته است چون حداقل دو استپ را در آمریکا داده و ضمنا آنقدر به سیستم بهداشتی و اداری آمریکا آشنا شده که استپ 3 را قبول شده پس مدتهاست که درآمریکاست!!)
هیچ وکیلی کار متناسب با مدرک پزشکی شما در ایران نمیتواند در آمریکا پیدا کند.
این کاری که در US قراره پیدا بشه که طبابت نیست که ECFMG certified بخواد,مثلا دستیار پزشک یا کار تو داروخونه و.....
اون ها رزومه شما رو میگیرن همراه مبلغی پول(کم ترینش که من دیدم 10000$) و اینکار رو انجام میدن ولی نمیدونم تا چه حد میشه بهشون اعتماد کرد؟
ویزای ب۱ به هر ویزای دیگری قابل تبدیل مین جمله f۱ یا....
بعد هم دستیار پزشک یک رشته جداس که یک دورهٔ ۱ ۲ ساله داره که باید اونو به صورت جدا گذرونده باشی.
گرفتن ویزای h۱b ۹۹% سخته j۱ ۷۰% سخته. b۱ b۲ ۵۰%
دوستانی که هم میگین برا کاپلان ویزا گرفتن شانس خوبی داشتن اما به نظر من شانسش کمتر از ویزا b۱ِ
گاوی است در آسمان و نامش پروین
یک گاو دگر نهفته در زیر زمین
چشم خردت باز کن از روی یقین
زیر و زبر دو گاو مشتی خر بین
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-08 ساعت 00:00
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-08 ساعت 00:12 توسط amid.)
dr_lizard عزیز یعنی شانش رفتن به امریکا با ویزای B1 بیشتر از F1 کاپلانه؟؟
بقیه دوستان نظری ندارن؟؟؟؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
البته من در مورد قابلیت پس گرفتن هزینه ها خیلی مطمئن نیستم و خودم هم مستقیما هیچ کس را نمیشناسم که ثبت نام کرده باشد و بعد بخاطر عدم گرفتن ویزا پولش را کاملا پس گرفته باشد. اما در هرحال، فکر میکنم به طور کلی شانس خیلی متفاوتی برای ویزای توریستی و اقدام از طریق کاپلان وجود نداشته باشد. این همه آدم الان ویزای توریستی میگیرند، خوب پس کار غیرممکنی نیست و باید دید این کار در چه شرایطی شانس موفقیت بیشتری دارد. به قول خود شما الان هم که بهتر ویزا میدهند.
4400 دلار عملا هزینه ی سه چهارماه اقامت در آمریکاست (برای یک نفر و با بودجه ی کاملا انقباضی البته!) بنابراین اگر بشود با توریستی رفت با همین پول میتوان کمی بیشتر در آمریکا ماند و به پیگیری آپشن های مختلف پرداخت.
البته همه ی اینها نظر شخصی من است.
رتبه:
25
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان من یه سوال داشتم.
من پزشک عمومی هستم. همسرم امسال لاتاری برنده شده و من دارم واسه usmle step 1 میخونم. میخواستم بدونم بهتره اونجا امتحان بدم یا کشورهای منطقه؟ و اینکه کدوم شهر و دانشگاه برای من بهتره؟ چون ترجیحاً میخوام جایی برم که هزینه های زندگی پایین باشه و همینطور اونجا بتونم در یه بیمارستان به عنوان observer برای آمادگی step 2 مشغول باشم. ممنونم
کیس نامبر: 2013AS00002XXX، کنسولگری : ابوظبی ، تاریخ مصاحبه: 31 ژانویه. دریافت ویزا : سوم فوریه
سفرنامه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام cmbt عزیز
من دانشجوی سال 5 پزشکی هستم و قصد رفتن به امریکا رو دارم اما اصلا نمی دونم از کجا باید شروع کنم. لطفا کمکم کنید. چندتا سوال اساسی دارم. ممنون میشم کمکم کنید :
1) اگر سربازی معاف شم ، می تونم برم و از فیزیوپات برای مدرک عمومی بخونم؟
2)اگر معاف نشم ، اجازه ی خروج از کشور برای دادن امتحان رو دارم؟ یعنی قبل از اتمام 7 سال برم.
3) امکانش هست که اگه مراحل usmle رو قبول شدم برم درسم که تموم شد برگردم ایران بعد طرح عمومی رو برم؟
4) نظرتون راجع به ایالت کالیفورنیا چیه؟
5) حداکثر فاصله ای که میتونم بین مراحل usmle ایجاد کنم چقدره؟
6) حدود هزینه ی ثبت نام و رفت و برگشت جقدر میشه؟ (حدودا)
7) چه طوری می تونم از قوانین دانشگاهیه یک ایالت مطلع بشم؟
8) برای طبابت در امریکا باید حتما تمام مراحل usmle رو قبول شم؟
عذر خواهم از کثرت سوالها.