موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من لیسانس ریاضی کاربردی (محض) دانشگاه تهران دارم -سن 33 - . برای استرالیا آیا متقاضی این رشته است ؟
من مدتی در بانک کار میکردم و بعد از چند سال آمدم بیرون ؟
فکر نکنم نامه سابقه بدهند (لج بازی و ... ) اما میتوانم سابقه بیمه از تامین اجتماعی بگیرم
الانه هم در یک شرکت خصوصی کار عادی میکنم یکساله
برای استرالیا میتوانم اقدام کنم
زبانم در حد 4.5 است .
همسرم زبان بلد نیست
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-11 ساعت 16:49)ferimohajersara نوشته: سلام من لیسانس ریاضی کاربردی (محض) دانشگاه تهران دارم -سن 33 - . برای استرالیا آیا متقاضی این رشته است ؟
فکر نکنم نامه سابقه بدهند (لج بازی و ... ) اما میتوانم سابقه بیمه از تامین اجتماعی بگیرم
زبانم در حد ۴.۵ است .
همسرم زبان بلد نیست
با توجه به رشته تحصیلی و نمره زبانتون شانسی برای مهاجرت ندارید. مگر اینکه ایلتس 7.5 به بالا بگیرید ان وقت می توانید برای کانادا اپلای کنید که گرفتن 7.5 اسان نیست
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-21 ساعت 22:06)mdtrmd نوشته: سلام، آیا دوست من که بعد لیسانس، فوق خونده و همزمان کار هم کرده (بیمه هم رد شده) ، سابقه کاری اش صفر محسوب میشه؟
سلام
خیر سابقه کاری ایشون حساب میشود . سابقه کاری همزمان با لیسانس حساب نمی شود و این ربطی به فوق لیسانس ندارد .
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2015-11-29 ساعت 14:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-11-29 ساعت 14:50 توسط ParsTrader.)
(2015-11-23 ساعت 17:39)online27H نوشته: (2015-11-12 ساعت 13:02)ParsTrader نوشته: (2015-11-11 ساعت 16:49)ferimohajersara نوشته: سلام من لیسانس ریاضی کاربردی (محض) دانشگاه تهران دارم -سن 33 - . برای استرالیا آیا متقاضی این رشته است ؟
زبانم در حد ۴.۵ است .
همسرم زبان بلد نیست
با توجه به رشته تحصیلی و نمره زبانتون شانسی برای مهاجرت ندارید. مگر اینکه ایلتس ۷.۵ به بالا بگیرید ان وقت می توانید برای کانادا اپلای کنید که گرفتن ۷.۵ اسان نیست
مدیر عزیز سلام ... قوانین اقامت استرالیا کمی تغییر کرده که لینکشو جهت اطلاع میزارم http://www.persianmigrant.com/%D8%A7%D8%...D8%A7.aspx
سلام
لینکی که گذاشته اید باز نمی شود . وکیل این شرکت هم به وعده سر خرمن دادن معروف هستند .
منظور شما از اینکه قوانین استرالیا تغییر کرده را متوجه نشدم
ایا منظور شما این است که با ایلتس 4.5 می توان برای استرالیا اقدام کرد؟
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام مجدد خدمت شما
من با لیسانس شبکه های کامپیوتری از دانش/اه علمی کاربردی با معدل ۱۴ و ۲ سال سابقه کار و ایلتس ۶ میتونم برای استرالیا اقدام کنم؟ برام مهم نیست که کارم مربوط به رشتم باشه حتما .ممنون میشم پاسخ بدین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود بر شما
ببخشید من میخواستم بدونم برای دریافت اقامت وکار از طریق وکیل چقدر هزینه لازمه ممنون میشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزيز من كارشناسي برق از دانشگاه تهران دارم متولد آذر ٧١ هستم و براي اقامت دايم ميخوام اقدام كنم ، سوال اول اين كه سن ٢٤ بايد تموم شه يا نه ؟ من سال ديگه آذر از سن امتيار كامل ميگيرم ؟
سوال بعدي براي آزمون مترجمي براي ٥ امتياز هستش كه با توجه به اين كه زبان من به نظر خوب هست ( هنوز آيلتس ندادم ولي فكر ميكنم در حد ٧ هستم ) قبولي در اين آزمون ساده است ؟
اگر سال ديگه سنم درست باشد شروع كنم براي هر دو آزمون زبان كه انشاالله ٦٠ امتياز را به دست بيارم.
با تشكر فراوان
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-18 ساعت 00:20)Ehsan_1371 نوشته: سلام دوستان عزيز من كارشناسي برق از دانشگاه تهران دارم متولد آذر ٧١ هستم و براي اقامت دايم ميخوام اقدام كنم ، 1-سوال اول اين كه سن ٢٤ بايد تموم شه يا نه ؟ من سال ديگه آذر از سن امتيار كامل ميگيرم ؟
2-سوال بعدي براي آزمون مترجمي براي ٥ امتياز هستش كه با توجه به اين كه زبان من به نظر خوب هست ( هنوز آيلتس ندادم ولي فكر ميكنم در حد ٧ هستم ) قبولي در اين آزمون ساده است ؟
اگر سال ديگه سنم درست باشد شروع كنم براي هر دو آزمون زبان كه انشاالله ٦٠ امتياز را به دست بيارم.
با تشكر فراوان
1- بله سال اینده 30 امتیاز کامل را میگیرید
2- بله برای کسی که ایلتس 7 بتواند بگیرد گرفتن ناتی چندان مشکل نخواهد بود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من احسان هستم 31 ساله، از طریق ویزای ازدواج دارم به استرالیا میرم در واقع دارم ازدواج میکنم با شخص مورد نظرم که ساکن استرالیا و استرالیایی هستن.
موضوع اینجاس که من الان ویزام صادر شده و آماده س اما نامزدم میگه که شما بیا اینجا دو الی سه ماهی باهم بریم بیرون بیشتر با هم آشنا بشیم اگر از هم خوشمون اومد اون وقت ازدواج میکنیم اگر نه که ازدواج نمی کنیم و مابقیش تصمیمش با خودته دوست داری برگرد ایران دوست داری بمون ولی من کاراتو انجام میدم که بتونی بمونی، حالا سوال من اینجاست ایشون ازدواج نکنه با من ولی کارامو انجام بده که بتونم بمونم آیا من دیگه نمی تونم با شخص دیگه ای ازدواج کنم؟
آیا من باید منتظر بمونم تا تا سیتیزن استرالیا رو بگیرم که اونم مدتش ظاهرا 3 الی 5 ساله و تو این مدت هم من نمی تونم با کس دیگه ای ازدواج کنم؟
آیا بعد از گرفتن اقامت دائمم یا همون سیتیزن بخوام از ایشون جدا بشم پروسه طلاق ظاهرا دو سال طول میکشه درسته؟ به عبارتی من 5 الی 7 سال از عمرم رو بدون اینکه بتونم در مورد ازدواج کاری بکنم از دست میدم یا نه اینطور نیست؟
دوستان خواهشا راهنماییم کنید خیلی سردرگمم
چون ما قرار بود تا من میام اونجا ازدواج بکنیم ولی حالا ایشون اومدن این شرط رو گذاشتن و ممکنه ازدواج هم نکنه با من.
با تشکر.
رتبه:
21
4 تشکر در 1 ارسال
دوستان هنوزم میشه با کاردانی (فوق دیپلم ) کامپیوتر اقدام کرد ؟ آیلتس و چند سال سابقه کار میخواد با کاردانی؟
بر لب بحر فنا منتظریم ای ساقی
فرصتی دان که ز لب تا به دهان این همه نیست