موضوعها: 0
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
با هر کی که میخواهید ازدواج کنید. مخصوصا در آمریکا مواظب باشید ، الکلی یا سیگاری نباشه.اگر خودتان سیگاری هستید در مورد سیگار شاید سخت نگیرید, ولی در مورد الکل بسیار حساس باشید. بیشتر الکلیها در آمریکا از ژّن است.بیشتر جوانان از سنین دبیرستان معتاد به الکل میشوند. اگر از خانواده خوبی باشند ، خانواده حمایت میکنه و آنها از اعتیاد خارج میشوند ولی بعضیها چون خانواده درست و حسابی ندارند در همان اعتیادشان باقی میماند تا الکل تمام بدن و کبد و مغزشون را از بین ببره. در مورد مواد مخدر هم که حتما خودت حواستون است.
رتبه:
6
47 تشکر در 16 ارسال
به نظر من ملیت در ازدواج هیچ تاثیری نداره تنها چیزی که تعیین کننده است و رمز تداوم یک رابطه زناشوییه عشقه!
هیچ فرقی نمیکنه زنت سیاه باشه یا سفید ، عرب باشه یا عجم ، زشت باشه یا زیبا فقط باید عاشق زنت (مردت) باشی!
پرواز را به خاطر بسپار پرنده مردنی است.
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
والا من دنبال ازدواج هستم اينجا ولى به دخترهاى اينجا اعتماد كرد.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-24 ساعت 11:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-24 ساعت 11:12 توسط parizad.)
سلام دوستان. یه سوال ازتون دارم که پرسیدنش برام سخته. من با همسرم مدتی است امدیم امریکا . اما متاسفانه مشکلاتی که قبلا داشتیم با هم بدتر شده. سرانجام تصمیم گرفتم متاسفانه ازش جدا بشم . " به قول شهاب حسینی یک پایان تلخ بهتر از یک تلخی بی پایان است." اما نمی دونم با توجه به اینکه ما با قوانین ایران ازدواج کردیم اینجا چه جوری می تونیم اینکارو انجام بدیم. اگر کسی تجربه ای در این زمینه داره خواهش می کنم منو راهنمایی کنه . با نهایت تشکر از توجه تون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ازدواج با یک آمریکایی رو ترجیه میدم. ولی متاسفانه در دسترسم نیستن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من هرچی باشه دختر امریکایی صداقتش بیشتره.
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
کلاً امریکایی و ایرانی نداره آدم باس خودش آدام باشه. من کلاً ترجیح میدم ایرانی باشه هرچند رو مخن ولی خیلی فاکتورهای مهم دیگه رو دارن. البته اگر امریکایی باشه و ناسیونالیس نباشه که یه ذره سخت چیدا میشه اونم خوبه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با درود خدمت همه دوستان من پست هایی از برخی از دوستان دیدیم که با حقایقی که تو آمریکا دیدم اختلاف فاحشی داره و لازم دیدم که تجربه خودم رو با شما به اشتراک بگزارم. دوستی که فرموده بود چون single mom آمارش بالاست و نتیجه گیری کرده بود آمار طلاق تو آمریکا بالاست، این درست نیست. بیش از 95% این به اصطلاح single mom ها دخترانی هستند از خانوادهایی با سطح اجتماعی متوسط به پایین که از دوست پسرهای خود بچه دار شدند و اعتقادات مذهبی آنها (مخصوصا کسانی که از آمریکای لاتین هستند) باعث شده بچه رو نگه دارند و single mom بودن رو بجون بخرند.
از همه خانم ها و آقایون هم برادرانه درخواست می کنم بجای توهین بهم کمی منطقی فکر کنید. نداشتن شعور اجتماعی، عدم ثبات اخلاقی، هوسرانی و تنوع طلبی و ... نه به جنسیت بستگی داره نه به ملیت. آقایونی که باور دارند دختران غیر ایرانی بهتر از دختران ایرانی هستند باور بفرمایید بالای 70% کسانی هستند که تونستند با خالیبندی مخ دختر خارجی رو بزنند ولی چون دستشون برای ایرانیه رو بوده از اون بدتر تو دنیا نیست. هر چند متاسفانه دختران ایرانی زیادی رو می شناسم که مدتی ساکن یک شهر بودند و تقریبا کسی نمونده تو اون شهر که به هر شکلی درستش نکرده باشند و بعد رفتند تو یک شهر دیگه با نقش مریم مقدس دوباره روز از نو!
دوستان من حالا که دست تقدیر من و شما رو به این سرزمین رسونده بیاییم از آنچه که ما رو مجبور به ترک وطن کرد دوری کنیم. دروغ نگیم، خیانت نکنیم به بقیه بچشم نردبان نگاه نکنیم و از محبت اطرافیان سو استفاده نکنیم و ... که اگر این موارد رو رعایت بکنیم روزی بودن با یک پسر یا دختر ایرانی برای هر کسی آرزو باشه. الان که متاسفانه اوضاع از دو طرف خیلی خرابه.
رتبه:
75
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستانم که از طریق ویزای دانشجویی با خانمش به آمریکا رفته بود میگفت هنوز یک هفته نبود که رسیده بودم که خانمم با یک سیاه آمریکایی دوست میشه و طلاقش رو میگیره و میره با اون
این رو قبول کنیم بعضی از ما ایرانیا (فرقی نداره دختر یا پسر) دیگه مرام و معرفت نداریم