موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-25 ساعت 02:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-25 ساعت 02:41 توسط saeednasa.)
راستی اینم بگم که حتما باید برای شرکتتون و خودتون مالیات بپردازید. حتی اگه شرکت فعال نباشه. مبلغش زیاد نیست ولی باید حواستون باشه که اگه به موقع پرداخت نکنید جریمه نشید. تمام این کارها را باید همون اول ثبت شرکت از وکیل یا مشاورتون بخواهید براتون برنامه ریزی کنه.
یه نکته راجه به وکیل : به هیچ عنوان به وکلایی که دفتر درست و حسابی ندارن و محل شون مشخص نیست اعتماد نکنید و فقط با دفاتر وکالت معتبر و یا شرکت هایی که کار وکالت و مشاوره انجام میدن کار کنید. اگر وسط کار وکیلتون تلفن جواب نده و گم و گور بشه کارتون مشکل میشه.
در ضمن بعد از یک سال که ویزاتون تموم شد باید برگردیدایران و ویزاتون رو تمدید کنید. احتمال داره سفارت از شما تایید مجدد دفتر بازرگانی را بخواد. دفتر بازرگانی هم راجع به عدم فعالیت شرکت ازشما توضیح خواهد خواست. اونجا دیگه بستگی به شما داره که چطور مجابشون کنید که تحقیقات و مطالعات بازار شما چطور هنوز به نتیجه نرسیده ؟
برای داشتن ویزای بیزینس نیاز نیست که اجازه کار یا work permit بگیرید. صرفا مدیر یا سهامدار شرکت بودن برای اخذ ویزای تجاری کفایت می کنه.
ولی با این ویزا اجازه کار ندارید. در مورد نوع کار هم قبلا توضیح دادم. منظور کار یدی است. هرکاری غیر از مدیریت. مثلا اگر شما رستوران داشته باشید و اجازه کار نداشته باشید نمی تونید پشت صندوق بنشینید و پول بگیرید ، نمیتونید توی آشپزخانه کار و آشپزی کنید ، نمی تونید برای مشتریان سرویس ببرید و... فقط می تونید در رستوران حضور داشته باشید. با کارمندان و مشتریان صحبت کنید و به قسمتهای مختلف سرکشی کنید. اگر پلیس شما را درحال کار کردن بدون اجازه کار ببینه ، جریمه نقدی ، احتمالا زندان ، ابطال ویزا ، محرومیت از ورود به تایلند برای چند سال ، انحلال شرکت ، ضبط دارایی های شرکت در انتظارتون خواهد بود.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 20:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 20:44 توسط matgogoia.)
(2013-06-26 ساعت 10:42)saeednasa نوشته: (2012-09-14 ساعت 20:16)pooria.x نوشته: سلام.ارزشداره تو تایلند ادامه تحصیل داد؟ارشد صنایع خوند؟اصلا دانشگاه خوب تو تایلند هست؟
دوست عزیز دانشگاه های تایلند در برابر دانشگاه های اروپا و آمریکا و کانادا هیچی نیستند. ضمن اینکه دانشگاه بین المللی که به زبان انگلیسی تدریس کنند کم داره . مدرک دانشگاه هاشون هم در دنیا خیلی معتبر نیست. می تونید توی اینترنت رنکینگ دانشگاه هاشو چک کنید.
درسته که هزینه زندگی توی تایلند خیلی پایین تر از جاهای دیگه هست ولی ارزش نداره به نظر من. مگر اینکه تصمیم داشته باشی زبونشونو یاد بگیری و آخرش هم همونجا زندگی کنی که به نظر من بهترین جا برای زندگی توی دنیاست. (نظر شخصی من)
برای ادامه تحصیل توی کشورهای آسیایی مالزی از تایلند بهتره . سنگاپور از هردوشون بهتر. بازم رنکینگ دانشگاه ها بیشتر کمکت می کنه.
http://www.timeshighereducation.co.uk/wo...ld-ranking
دوست عزیز آقا سعید ابتدا ممنون بابت اطلاعاتی که به دوستان دادین
ولی در مورد دانشگاهها باید خدمتتون عرض کنم تایلند داشنگاههای بسیار معتبری داره که هم تو سطح آسیا و هم تو سطح دنیا اسم رسم دارن
از جمله چولالاکرن که سال 2011 رتبه 130 دنیا رو داشت و دانشگاههای معتبر دیگری نظیر ماهیدل - آسامپشن -چیانگ مای - کینگ - ای آی اس و ... که همگی از اعتبار بالایی برخوردارن و البته تو همه اینها تدریس کاملا به زبان انگلیسی هست و جالبتر اینکه اکثر این دانشگاهها دوره های مشترک با دانشگاههای بزرگی از اروپا - امریکا و استرالیا دارن که دانشجو حتی بعد از اتمام تحصیل میتونه به راحتی راهی دانشگاه پارتنر دانشگاه خودش بشه
البته در مورد سنگاپور باهاتون موافقم که اصلا اونجا با هیچ کجای آسیا قابل مقایسه نیست - که اونم مشکلات خودش رو داره از جمله هزینه زندگی بالا و شهریه بالای دانشگاه
بازم تشکر از شما بابت اطلاعات خوبی که بابت ویزای بیزینس ارائه دادین
همیشه رفتن رسیدن نیست - اما برای رسیدن باید رفت
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-27 ساعت 10:50
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-27 ساعت 10:59 توسط matgogoia.)
(2013-06-27 ساعت 10:14)saeednasa نوشته: سلام خدمت matgogoia عزیز
آیا رتبه دانشگاه هایی که گفتید جایی ثبت شده ؟ یعنی منبعی براش هست ؟
البته من راجع به دانشگاه های تایلند اطلاعاتم کمی قدیمیه . ولی اینجا :
http://www.timeshighereducation.co.uk/wo...egion/asia
می بینید که رتبه دانشگاه صنعتی شریف از King Mongkut's University of Technology, Thonburi بالاتره . درضمن دانشگاه دیگه ای از تایلند توی این لیست ثبت نشده .
ولی به هرحال قطعا تحصیل در دانشگاه های تایلند مخصوصا اونهایی که پارتنر اروپایی و آمریکایی دارند مزایایی به همراه خواهد داشت.
از شما ممنونم ولی به نظر من برای تحصیل جاهای بهتری هم هست . مثل مالزی و ترکیه . مخصوصا مالزی که خیلی در زمینه آکادمیک سرمایه گذاری کرده و در آینده نزدیک تبدیل به یکی از مراکز دانشگاهی آسیا خواهد شد.
سالم باشید
درود
بله دوست عزیز
سایتهای بسیاری بر اساس معیارهای مختلف رنکیگ دانشگاههای دنیا رو اعلام میکنن
در نظر داشته باشید که دانشگاه شریف ایران هم کم دانشگاهی نیست و البته هر کسی در ایران توان رفتن به این دانشگاه رو نداره
http://www.webometrics.info/en/Asia
http://www.topuniversities.com/universit...kings/2013
http://www.webometrics.info/en/Asia/Thailand
تایلند از نظر تحصیلی یکی از کشورهایی است که چند سالیه داره شدید سرمایه گذاری میکنه و امروز 175 دانشگاه معتبر داره که بسیاری از این دانشگاهها دارای چندین شعبه در تایلند و دیگر کشورها هستن
البته برای مثال دانشگاه ای آی اس رو ممکنه در رنگ بالا نوزدهمین دانشگاه تایلند ببینید ولی این دانشگاه در رشته های علوم کامپیوتر و آی تی از شناخته شده ترین دانشگاههای دنیاست که هر ساله بالای 70 درصد از فارق التحصیلان این دانشگاه از دانشگاههای معتبر امریکایی و اروپایی اسکالر شیپ میگیرن
و یا دانشگاه آسامپشن در MBA در دنیا مطرح هست و ...
و در کل بنده با تحقیقی که داشتم بسیاری از دانشگاههای تایلند چیزی از دانشگاههای مالزی و غیره کم ندارن بلکه دارن سعی میکنن خودشون رو به کشورهایی مثل کره و ژاپن برسونن
الان بنده تو یکی از دانشگاههای تایلند مشغولم و جالبه بهتون بگم از 26 نفر ورودی ترم جدید در مستر ارتباطات 6 نفر ژاپنی و 4 دانشجوی کره ای وجود داره - بقیه از چین , مالزی و کشورهای دیگر و 4 تایلندی وجود دارن و در اساتید این گروه فقط یک نفر دکتر وجود داره و بقیه پروفسور هستن که از این استید فقط دو نفر تایلندی هستن و بقیه بیشتر انگلیسی هستن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آقا با این حساب بنده خیلی جسارت کردم
با توجه به اینکه شما در حال حاضر در تایلند مشغول تحصیل هستید و تحقیقات بنده راجع به ادامه تحصیل در تایلند مربوط به سال های گذشته است ؛
1- فرمایشات شما راجع به دانشگاه های تایلند موثق تر است
2- تایلند در همین چند سال در زمینه آکادمیک پیشرفت زیادی داشته ( چون اون موقع ها از این خبرا نبود )
امیدوارم از زندگی و تحصیل در تایلند لذت ببرید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-27 ساعت 19:16)saeednasa نوشته: آقا با این حساب بنده خیلی جسارت کردم
با توجه به اینکه شما در حال حاضر در تایلند مشغول تحصیل هستید و تحقیقات بنده راجع به ادامه تحصیل در تایلند مربوط به سال های گذشته است ؛
2- تایلند در همین چند سال در زمینه آکادمیک پیشرفت زیادی داشته ( چون اون موقع ها از این خبرا نبود )
درود خواهش میکنم آقا این چه حرفیه - بنده واقعا لذت بردم از اطلاعاتی که بابت ویزای کاری و بیزینس ارائه دادین
آره واقعا این چند سال پیشرفت زیادی تو زمینه تکنولوژِی و آکادمیک داشتن
و از جهتی واقعا مردمان خوبی هستن و بنده اصلا اینجا احساس قریب بودن نمیکنم
ممنون از شما
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-28 ساعت 04:06)Aero نوشته: (2013-06-27 ساعت 23:35)matgogoia نوشته: (2013-06-27 ساعت 19:16)saeednasa نوشته: آقا با این حساب بنده خیلی جسارت کردم
درود خواهش میکنم آقا این چه حرفیه - بنده واقعا لذت بردم از اطلاعاتی که بابت ویزای کاری و بیزینس ارائه دادین
آره واقعا این چند سال پیشرفت زیادی تو زمینه تکنولوژِی و آکادمیک داشتن
و از جهتی واقعا مردمان خوبی هستن و بنده اصلا اینجا احساس قریب بودن نمیکنم
ممنون از شما
آقا شما می تونی تو پذیرش دانشگاه به ما کمک برسونی؟
اگر کاری از دستم بر بیاد حتما دریغ نمیکنم دوست عزیز
تو دانشگاههای تایلند 4 دانشگاه رو وزارت علوم ایران قبول داره مدرکشون رو
assumption university
ramkamhaeng
king
AIT
اگر یه سری به سایتشون بزنید میبینید تقریبا شرایط رو خیلی صریح و کامل نوشتن و به سادگی میشه کارها رو انجام داد
هر سوالی داشتین در حدی که اطلاعات داشته باشم راهنمایی میکنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من یه آشنای دوری دارم که نزدیک به 30 ساله آلمان زندگی میکنه.
مدت زیادیه که توی شرکت بنز کار میکنه
به نظر شما آیا میتونه برای من دعوت نامه کاری ارسال کنه؟