2015-11-10 ساعت 07:44
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ایالت اوهایو
|
2015-11-10 ساعت 07:52
(2011-11-28 ساعت 18:09)boshra نوشته:(2011-11-28 ساعت 13:15)Saeed Darvish نوشته: سلام سلام بشرا خانم لطفا ایمیلتون رو برام بفرسید تا باهاتون در تماس باشم سوالاتی دارم ممنون
2015-11-10 ساعت 19:36
سلام دوستان
کسی درباره شهر سینسیناتی و همینطور وضعیت کار در اونجا اطلاعاتی داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
2015-11-13 ساعت 12:10
2016-03-17 ساعت 03:56
سلام به دوستان دیتونی من در دیتون هستم از اوکجایی که اینجا ایرانی کمه و ما هم دق کردیم بیاین با هم یک گروه تشکیل بدیم و هم دیگر رو ملاقات کنیم هر کسی موافقه پیام خصوصی بده لطفا
2016-03-19 ساعت 02:44
سلام دوستان لطفا اورژانسی راهنمایی کنید
من به خونه نیاز دارم کردیت نخواد و فقط اینکام قبول کنن توی دیتون یعنی با صاحبخونه معامله کنم نه افیس امیدوارم زود جوابمو بدید
2016-06-09 ساعت 14:31
سلام دوستان عزیز
امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشین لطفن راهنمایی بفرمایید آیا نام اساتید ایرانی دانشگاه تولیدو در رشته مکانیک رو میدونین ؟ چه جوری میشه باهاشون تماس گرفت ؟ من صفحات قبلی رو هم خوندم ولی این سوال رو پیدا نکردم ممنون میشم اگه پاسخ بدین
2016-06-09 ساعت 18:43
(2016-06-09 ساعت 14:31)Pargosha نوشته: سلام دوستان عزیز باسلام/برید به سایت دانشگاه تولدو در بخش مهندسی و مهندسی مکانیک میتونید به پاسختون برسید . این آدرس سایت دانشکده مکانیک دانشگاه تولدو : این هم اسامی چند تا از اساتید ایرانی دانشکده مکانیک دانشگاه تولدو: Dr. Abdollah Afjeh, Professor and Chairman Ph.D.; The University of Toledo Fluid Dynamics, Propulsion Systems, Computational Methods, Energy Conversion Systems Dr. Mohammad Elahinia, Professor Ph.D.; Virginia Tech, Blacksburg, VA Modeling and Control of Engineering Systems, Advanced Dynamics, Advanced Vibration, Engineering Analysis of Smart Material Systems, Advanced Control Systems Dr. Ali Fatemi, Professor Ph.D.; The University of Iowa Fatigue, Materials, Mechanical Behavior, Mechanical Design, Fracture Mechanics, Composite Materials Dr. Mehdi Pourazady, Associate Professor Ph.D.; University of Cincinnati Finite Element Methods, Computer-Aided Design and Manufacturing موفق باشید
✓ چگونه کاربر حرفه ای مهاجرسرا شویم؟
We don't grow when things are easy We grow when we face challenges تشکر کنندگان: Pargosha
2017-06-02 ساعت 04:53
سلام دوستان عزیز
من پس از ماها تحقیق و برسی در حال رفتن به کلمبوس هستم دوستان خوبی اونجا دارم و کار و بار هم خوبه به جرات میگم با اختلاف واسه تازه وارد ها شهر و ایالت بسیار خوبی هستش در حدی که خودم قید رفتن به کلیفرنیا با دوجین دوست و آشنارو زدم واسش البته فعلا هر سوال یا کمکی خواستید خوشحال میشم در حد توان پاسخ گو باشم خصوصی و عمومی پیام بدید برای خرید بیزنس شراکتی و یا هم خونه هم آمادگی دارم موفق باشید
2017-07-09 ساعت 00:17
salam.
من تازه امدم درایندیاناونزدیک اوهایو هستم.کسی رستوران ایرانی سراغ داره من در fort wayne indiana هستم |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان