موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من لیسانس شهرسازی دانشگاه دولتی دارم با معدل 16.3 . دوست دارم برای فوق لیسانس معماری بخونم ؟میدونم در آمریکا این امر امکان دارد آیا در کانادا هم این کار امکان داره؟ اگر حالا در یکی از رشته شهرسازی یا معماری پذیرش بگیرم آیا احتمال فاند گرفتن دارم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-10-01 ساعت 14:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-10-01 ساعت 14:45 توسط Saber zeynabi.)
با سلام چند تا سوال داشتم اگه یکی زحمت بکشه همشو جواب بده بصورت کامل ممنون میشم.
2.ایا کسی که تو کانادا تحصیل میکنه بعدش میتونه شهروند اونجا بشه و سر کار بره؟
3.شرایط رفتن به کانادا چی هستش؟
4.هزینه چقدر میشه برای دوره کارشناسی ؟(برای مثال کارشناسی رو گفتم )
4.شرایط بورسیه چیه؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
وضعیت فعلی : دانش آموز پیش دانشگاهی ام ، آیلتس هم روی 7 کار میکنم و به زودی میگیرم ، در ضمن کنکور هم نمیدم و مشکل سربازی هم ندارم ؛
1- واسه گرفتن پذیرش برای رشته پزشکی در یک دانشگاه یا کالج مورد تأیید وزارت بهداشت ایران در کانادا باید چه مراحلی را طی کنم؟
2- قبلاً شنیده بودم که برای تحصیل در دانشگاه های آمریکا ، در رشته ی پزشکی باید ابتدا وارد رشته زیست شناسی بشیم بعد پزشکی بگیریم. واسه کانادا هم همینطوریه؟
3- شرایط دریافت پذیرش برای این رشته چیه ؟ هزینه ها و کمک هزینه ها و شرایط چیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
آیا فوق دیپلم کامپیوتر - نرم افزار امکان ادامه تحصیل در دانشگاه های کانادا را دارد ؟
واحدهای پاس شده در فوق دیپلم مورد پذیرش در کارشناسی هست ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گلم اگر امکان داره من رو راهنمایی کنید ممنون میشم
من ارشد شهرسازی (گرایش برنامه ریزی شهری ) ، معدل ارشدم 18/10 هستش
چطوری میتونم بورس بگیرم مجرد هستم و هزینه ی شخصی رو ندارم که بخوام خودم اقدام کنم و دوست دارم برای کانادا و استرالیا " ادامه تحصیل بدم در مقطع دکترا"
و طریقه بورس شدن و حتی اقدام کردن و مراحلش رو نمیدونم
تشکر میکنم از شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من ٢٠ سال سن دارم و دررشتع معماري مشغول به تحصيل هستم براي مهاجرت به كانادا يا استرليا بايد چه كار كنم?
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
سلام
اگه یه نفر بتونه رتبه تک رقمی در کنکور ادبیات و علوم انسانی بیاره و سطح زبان انگلیسیش هم تا کتاب اینترو یا اینترچنج یک باشه
چقد شانس گرفتن بورس رشته ی حقوق از دانشگاه های آمریکا یا کانادا رو داره؟مثلا شاید شنیده باشید فلان دانش آموز که زتبه تک رقمی آورده برای لیسانس به دانشگاه های آمریکا رفته،حتما باید تافل داشته باشن؟ممنمون میشم از راهنمایتون.
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.
رتبه:
1
3 تشکر در 0 ارسال
(2015-03-13 ساعت 00:40)ali diana نوشته: (2015-03-10 ساعت 22:05)Hadi joon نوشته: سلام
اگه یه نفر بتونه رتبه تک رقمی در کنکور ادبیات و علوم انسانی بیاره و سطح زبان انگلیسیش هم تا کتاب اینترو یا اینترچنج یک باشه
چقد شانس گرفتن بورس رشته ی حقوق از دانشگاه های آمریکا یا کانادا رو داره؟مثلا شاید شنیده باشید فلان دانش آموز که زتبه تک رقمی آورده برای لیسانس به دانشگاه های آمریکا رفته،حتما باید تافل داشته باشن؟ممنمون میشم از راهنمایتون.
درود
دوست عزیز کلا واسه پذیرش از دانشگاه های آمریکا و کاندا شما چون native نیستید باید حتما تافل و ایلس رو امتحان بدید و حداقل مینیمم نمره رشتتون رو بگیرید.معدل خیلی مهمه...رتبه کنکور هم توی Sop میتونید بیارید.باید توی سایت دانشگاه ها بگردی ببینی اصلا به دانشجوهای لیسانس بورس میدن یا با ادمیشن مکاتبه کنی..
موفق باشی
سلام
ممنون از پاسخگویتون ، من دانش آموز سوم دبیرستان در رشته علوم انسانی هستم ، بزرگسالان درس می خونم یعنی بعد خدمتم دوباره تصمیم به درس خوندن گرفتم و از تجربی به انسانی تغیرر رشته دادم و به طوری جدی دارم درس می خونم و امتحانات نهایی که تا به حال دادم دوتاشون با نمره بیست و یکی دیگش نوزده و نیم شدم،سوال بنده اینه که آیا برای گذروندن دوره لیسانس بورس میدن؟ یا فقط برای فوق لیسانس و دکترا بورس میدن؟من نمی دونم تافل چه سوالاتی می پرسن ولی سحط زبانم در حد اینترچنج یک هست نمیدونم چند ترم با تافل فاصله دارم. از راهنماییتون ممنون میشم
من در دنيا يك بزرگوار مي شناسم و آن حضرت بزرگوار مي باشد.
خلیج فارس و ابوموسی و تنب بزرگ و تنب کوچک دارایی همه ایرانی ها می باشد.