موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2009-08-08 ساعت 16:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2009-08-08 ساعت 16:34 توسط niyoushayousefi.)
سلام
من دانشجوی سال 1پزشکی هستم.اما نمیدونم که ایا میتونم بعد از شرکت در ازمون usmle1 درسمو تو us ادامه بدم یا نه؟یا باید از اول شروع کنم؟!
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-28 ساعت 18:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-30 ساعت 16:58 توسط خانم دکتر.)
سلام حالتون خوبی؟میخواستم چند تا سوال بپرسم.اینکه من دانشجو یه ترم ۵ پزشکی هستم.
۱-آیا واسهٔ گرفتن تخصص در آمریکا بهتره در ایران تخصص قبول بشم و بد طرحم رو بخرم و امتحان یو اس ام ال ای رو بدم یآا بهتره طرحم ربرم و اصلا واسه تخصص درس نخونم و در طول طرح یو اس ام ال ای را بخونم و امتحان بدم و بد از اتمام تاره از ایران بروم؟ کلا منظورم اینه که آیا قبولی در امتحان تخصص تاًثیری در پذیرش در امریکادر؟ برای اینکه عدم بتونه در رشته و دانشگاه بهترو تخصص بگیر ؟
۲-آیا سطح دانشگاهی که در ایران توی اون تحصیل کردیم براشون اهمیت داره؟ از نظر اسمی منظورم هست.مثلا اگر دانشگاه مشهور و تیپ یک خونده باشیم فرقی داره براشون؟ منظورم سواد نیست.فقط منظورم اسم دانشگاه هست
ممنون میشم خواهشاً یه جواب دقیقی به من بدید.آخه من جواب درستی نگرفتم فقط جوابها این بوده که مهم تلاش خود شما است.........من میخوام دقیق بدونم...مرسی
ای تو تا آرزو کردی دل باباته کبابه.دختر کوچیکه بابا.غم نخور .فردا سلامت.غم نخور دنیای کوچیکه گل بابا سلامت غم نخور دنیا ستارست..تا تو غم میخوریای گلنازه بابا.دل باباته کبابه.کل این دنیا به قدریه ستاره و فقط همین ستاره.نه یه کم کمتر و بیشتر.همهٔ بابا تو برق این ستارست.این ستاره رو بچسب
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چه بد پس یعنی شانس من که خیلی دانشگاه تاپی درس نمیخونم برای تحصیل توی دانش گاههای خوبش کمتره؟تشکر
ای تو تا آرزو کردی دل باباته کبابه.دختر کوچیکه بابا.غم نخور .فردا سلامت.غم نخور دنیای کوچیکه گل بابا سلامت غم نخور دنیا ستارست..تا تو غم میخوریای گلنازه بابا.دل باباته کبابه.کل این دنیا به قدریه ستاره و فقط همین ستاره.نه یه کم کمتر و بیشتر.همهٔ بابا تو برق این ستارست.این ستاره رو بچسب
موضوعها: 15
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
نمیشه گفت که شانس شما برای گرفتن پذیرش خیلی کم و در حد صفره! ولی هرچه دیرتر از دانشگاهتون تو ایران فارغ التحصیل بشید شانستون به سمت صفر میل میکند! در واقع اگه از مدت زمان قانونی (فکر کنم 6 سال باشه) مدت زمان تحصیلتون بیشتر بشه یعنی 7 یا 8 سال شانستون بشدت برای گرفتن پذیرش کاهش پیدا میکنه و تقریبا غیر ممکن میشه.
البته این هم به شکلی به پشتکار خود فرد بستگی داره که چقدر پشتکار داشته باشه. ولی به هیچ وجه غیر ممکن نیست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-03-31 ساعت 00:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-31 ساعت 10:47 توسط خانم دکتر.)
سلام.چه ارتباطی با مدت زمان فارغ التحصیل شدن داره من من منظورم تاثیر اسم دانشگاه بود در پذیرش گرفتن برای تخصص؟؟؟تازه کلا مدت دورهٔ پزشکی ۷ سال هست......چطوری ۶ ساله تموم کنیم؟
بازم ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام خواهشی که از دوستان دارم این هست که لطفا عاجزانه درخواست میکنم فقط اگر اطلاعات مستندی دارید به سوالها جواب بدید .چون شما تقریبا داشتید منو سکته میدادید....من منظورم این بود که اینکه من دارم توی یه دانشگاهی که تهران و غیر نیست و اسمو راسم نداره درس میخونم علیرغم اینکه خیلی هم باسواد باشم آیا تاثیر منفی در پذیرش من برای تخصص داره یا نه...شما گفتید من اصلا نمیتونم پذیرش بگیرم که این خودش یعنی فاجعه و من یه جورایی داشتم سکته میزدم..
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
ارسالهاي اخير خانم دكتر و dr_lizard با «عدم تاييد» مواجه شدند.
دوستان عزيز، براي پاسخ دادن به پست هر يك از كاربران، از گزينه «پاسخ» واقع در زير پست كاربر مذكور استفاده كنيد. در اين صورت معلوم مي شود كه پاسخ چه كسي را داده ايد و از سوء تفاهم هاي اينچنيني پيشگيري مي شود.
متشكرم.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دانشجوى سال چهارم پزشكى هستم و به شدت خواهان ادامه تحصيل براى تخصص در يكى از دانشگاههاى خوب در امريكا هستم.چه كارهايي الان لازم است انجام دهم براى اينكه در گرفتن پذيرش موفق باشم؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='figuredgirl' pid='114675' dateline='1308766755']
سلام من دانشجوى سال چهارم پزشكى هستم و به شدت خواهان ادامه تحصيل براى تخصص در يكى از دانشگاههاى خوب در امريكا هستم.چه كارهايي الان لازم است انجام دهم براى اينكه در گرفتن پذيرش موفق باشم؟ ممنون
سلام شما الان باید فقط به فکر زبان باشی و از اوایل اینترنی به فکر usmle موفق باشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دیپلمه هستم و میخوام تو آمریکا درس بخونم البته پزشکی ، چندتا سوال داشتم.
۱_ چه مدارکی باید داشته باشم،
۲_ هزینه تحصیل در آمریکا به چه صورته؟
۳_ کدام ایالتش برای زندگی و تحصیل بهتره؟