موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من مدتی است که به کالیفرنیا آمده ام ، زبانم خیلی خوب نیست ولی بد هم نیست ، رشته ام کامپیوتر بوده و در ایران 4 سال سابقه پشتیبانی نرم افزار دارم . حال مدتی است که ASP.net را شروع کردم ولی نمی دانم بعد از اینکه آنرا تمام بکنم چگونه کار بگیرم و چطور وارد بازار کاری شوم که هیچ معرفی یا دوستی ندارم. اگر کسی تجربه اینچنین دارد یا مطلبی به ذهنش می رسد که می تواند مرا راهنمایی کند یا برایم مفید باشد با کمال میل می شنوم. با تشکر از شما
M.A
ایران آزادم آرزوست ، روزی که براحتی بتوانم در کشور خودم زندگی کنم و یک خارجی و مهاجر نباشم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام امیر هستم امروز 18 اردیبهشت میرم توی 32 سال تموم تقریبا 11 سال سابقه کاری در یک کلینیک خصوصی پزشکی رو دارم و متاهلم
در ضمن فوق دیپلم صنایع چوب و کاغذ دارم توی کلینیک هم مسئول پذیرشم چیز خاصی هو بلد نیستم ولی اعتماد به نفسم بالاست زیادی شانسم هم خیلی زیاده میدونم لاتاری ثبت نام کنم اسمم درمیاد زبانم هم خیلی خوب نیست اسپانسری هم ندارم خلاصه به نظر شما من اونجا چه کاری میتونم انجام بدم؟ لطفا راهنماییم کنید
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من دبیر فیزیک با 10 سال سابقه کاری هستم لطفا در مورد کار در امریکا من را راهنمایی کنید .خیلی ممنون میشم . در مورد درامدش هم لطفا بنویسید.
شنيده ام كه در بلاد كفر آدميان ديندارترند.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
راجبه شغل حسابداري كسي چيزي ميدونه ليسانس حسابداري با گرين كارت ميتونه شغلي پيدا كنه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان باتجربه ساکن در امریکا کسی اینجا نیست ؟ لطفا جواب بدین .
شنيده ام كه در بلاد كفر آدميان ديندارترند.
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمام هم وطنان شرکت کننده در ماراتن لاتاری و اعضای پر جنب و جوش سایت وزین مهاجرسرا.
براتون امکان داره با بررسی وضعیت شغلی بنده یعنی :
دارای مدرک فوق دیپلم کامپیوتر و کارشناسی فن آوری اطلاعات و 20 سال سابقه کاری در زمینه کامپیوتر های mainframe و بانکداری الکترونیک.
بفرمائید آیا شغل مناسبی در امریکا در این رابطه وجود داره و بیشتر در کدام منطقه آن کشور؟
با تشکر از همه بزرگواران
-------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره کیس:2013AS00005XXX
مشاهده قبولی: 1 MAY 2012
کنسولگری:ANKARA
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:16 MAY 2012
رسیدن فرمها به KCC در تاریخ : 18 MAY 2012
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
کار من طراحی قالب های پلاستیک و ساخت قالب های پلاستیک است لطفا بگویید شرایط این کار در آمریکا چگونه است ؟ کدام ایالت ؟ راهنماییم کنید لطفا