موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام واسه زمین شناسی کار هست
چه گرایشی
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
مهندس برق با 10 سال سابقه كار مفيد كاملا مرتبط با رشته
مهندس مكانيك با 8 سال سابقه كار با كلي مدارك فني در زمينه هاي مختلف بويژه در زمينه جوش.
شماره کیس: ***38
تاریخ دریافت نامه قبولی:9خرداد
کنسولگری:آنكارا
موضوعها: 15
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
شما اگه تو کارت تخصص داشته باشی و زبانت تا حد ممکن قوی باشه میتونی راحت کار خودتو گیر بیاری.
بستگی به تخصص و سطح زبانتون داره. و البته تا حدی به جایی هم که دارید میرید.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-03 ساعت 23:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-03 ساعت 23:15 توسط anab.)
من هم پرستار هستم .
من هم پرستار هستم .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب دوستان خسته نباشید
ببینم اینجا از دوستان و ایرانیهای عزیز کسی پیدا میشه به ما کمک کنه؟
من لوس انجلس کانتی هستم و مهندس کامپیوتر هستم سخت افزار از تهران و از سیسکو هم CCNA دارم. نزدیک 5 سال هم سابفه کار به عنوان IT Manager دارم در سازمانهای بزرگ و شرکت تولیدی. در مورد امنیت اطلاعات ISMS , ISO27001 و ... هم مطالعه داشتم و مدارکی هم از ایران دارم. در راه اندازی سرور و رفه عیب شبکه و شبکه های وایرلس و ... هم تجربه دارم. Help Desk , Customer support اینام که خوب دیگه مشخصه. زیانم هم خوبه دوره Advance رو همینجا گذروندم و زبان فنی هم روونم.
اما برای کار پیدا کردن مشکل دارم! البته مدت زیادی نیست اینجام اما شدیدا به درآمد نیاز دارم چون تنهام و همسرم ایران منتظره تا براش اقدام کنم بیاد و همه زندگی آینده به کارم وابسته هست.
از دوستان میخوام اگه هر کاری مرتبط یا غیر مرتبط در این اطراف سراغ دارند, دریغ نکنند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-07 ساعت 10:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-07 ساعت 17:17 توسط abe8512000.)
(2010-11-07 ساعت 08:14)conquer نوشته: خوب دوستان خسته نباشید
ببینم اینجا از دوستان و ایرانیهای عزیز کسی پیدا میشه به ما کمک کنه؟
من لوس انجلس کانتی هستم و مهندس کامپیوتر هستم سخت افزار از تهران و از سیسکو هم CCNA دارم. نزدیک 5 سال هم سابفه کار به عنوان IT Manager دارم در سازمانهای بزرگ و شرکت تولیدی. در مورد امنیت اطلاعات ISMS , ISO27001 و ... هم مطالعه داشتم و مدارکی هم از ایران دارم. در راه اندازی سرور و رفه عیب شبکه و شبکه های وایرلس و ... هم تجربه دارم. Help Desk , Customer support اینام که خوب دیگه مشخصه. زیانم هم خوبه دوره Advance رو همینجا گذروندم و زبان فنی هم روونم.
اما برای کار پیدا کردن مشکل دارم! البته مدت زیادی نیست اینجام اما شدیدا به درآمد نیاز دارم چون تنهام و همسرم ایران منتظره تا براش اقدام کنم بیاد و همه زندگی آینده به کارم وابسته هست.
از دوستان میخوام اگه هر کاری مرتبط یا غیر مرتبط در این اطراف سراغ دارند, دریغ نکنند.
دوست عزیز شما شرایط خوبی برای کار دارید یا توجه به مدرک ccna (اگه اکسپایر نشده باشه و بین اللملی باشه )و سابقه کارتون بنابراین فقط یک کم اعتماد به نفس می خواد و جستجو:
شما ابتدا به سایت http://www.indeed.com برو در قسمت what عبارت network را بنویس و همچنین در قسمت where عبارت Los Angeles, CA یا حالا هر جایی که دوست داری را بنویس و اون وقت می بینی یک لیست چند صفخه ای کار در مورد شبکه بهت می ده !
وبعد رزومت را از طریق سایت براشون بفرست تا بهت تلفن بزنن یا ایمیل بدن که از چند هفته تا چند ماه (بسته به شرایط) طول می کشه!
برای مثال :
http://www.indeed.com/jobs?q=Network+&l=...eles%2C+CA
البته شما می تونی همچنین به سایت محلی http://www.losangelesrecruiter.com که مخصوص کاریابی در لوس انجلس هم است بری!
توجه شود در مورد جستجو از طریق این سایت ها نوشتن رزومه ی خوب و حرفه ای و استاندارد و داشتن معرف یا رفرنس نیز علاوه بر تخصص بسیار موثر است
----------
به امید ایرانی آباد برای فرزندانمان(برای خودمان که باید بیخیالش بشیم)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-03 ساعت 23:13)anab نوشته: من هم پرستار هستم .
من هم پرستار هستم .
دوست عزیز کلا مدارک شاخه پزشکی و دانپزشکی که در خارج از آمریکا و در موسسات و دانشگاهایی غیر آمریکایی کسب شده باشد در آمریکا نیاز به تایید دوباره دارد که فرد در چنین مواردی باید یک سری امتحانات را بدهد مثلا برای پزشکی باید چند امتحان USML ی بدهد و برای پرستاری نیز چند امتحان جدا وجود دارد!
ولی وضعیت کار برای پرستار در همه جای دنیا از جمله ایران یا آمریکا خوب است.
البته تو آمریکا در شاخه پزشکی علاوه بر پرستاری کار برای داروساز و رادیولوژی نیز خوب است!
----------
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-07 ساعت 11:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-07 ساعت 12:52 توسط abe8512000.)
(2010-10-25 ساعت 04:42)laili نوشته: (2010-10-25 ساعت 03:45)Sahar-Germany نوشته: سلام، من دارم دکترا میگیرم در رشته زیست شناسی سلولی و در زمینه سرطان کار تزم هست. یکی دو ماه دیگه دکترام در آلمان تموم میشه و خیلی مایلم برم آمریکا برای کار. اگه میشه راهنمایی کنید که آیا این رشته در آمریکا بازار کار خوبی داره؟ کدوم ایالت آمریکا رو پیشنهاد میکنید؟ نقش ملیت و شرایط سنی در گرفتن کار چگونه هست؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
در مورد بازار کار کسی نمیتونه بهتون حرفی بزنه میتونید از توی سایتهای کاریابی اقدام کنید و یه تخمینی در مورد رشته تون بزنید .
اما در مورد شرایط سن و ملیت میتونم بهتون بگم اینجا بر عکس آلمان به تنها فاکتوری که اهمیت نمیدند ملیته ..........
البته آمریکا در خیلی موارد مدرک آلمان رو قبول نداره و باید یه دوره ی تقریبا دو ساله بگذرونید تا بتونید تائیدیه ی مدرک بگیرید.
این دوره رو هم میتونید توی آلمان و به صورت آنلاین با دانشگاههای امریکائی بگذرونید.
دوست عزیز به نظر من اگه می خواهید بیاین آمریکا اگه از طریق تحصیلی وارد بشین و در یک دوره Post Doc در یک دانشگاه خوب و معتبر admission بگیرید راحتتر و با استرس کمتر می توانید وارد آمریکا بشید و بعد از این دوره نیز راحتتر می تونید ویزای کار بگیرید اگر چه در دوره های تحصیلی حقوق کمی می دهند (بین 2 نا 5-6 هزار در ماه) ولی در کل اعتبار و امنیت شغلی و آینده بهتری داره و بعد از 2-3 که کارت تموم شد می تونی همون جا تو آمریکا کار خیلی خوبی پیدا کنی
در مورد اعتبار مدارک در آمریکا به طور کلی آمریکا مدارکی را که به جون آدما ربط داره رو یک کم گیر می ده و بعضی وقت ها فرد باید دوباره دوره بگزرونه ولی اگه تحصیلی وارد آمریکا بشین و نخواین مستقیما کار در محیط عمومی کنید نیاز به دورهای اضافی کمتر می شود
در مورد نژاد پرستی و تاثیر ملیت باید بگم دیگه دوره این مسائل تموم شده و همه جا به کسی که تخصص و اخلاق خوب داشته باشه احترام می گزارن و پست خوب می دن هر چند بطور ضعیف این موارد در برخی جوامع دیده می شود ولی برای یک فرد تحصیل کرده و متخصص این موارد خیلی کم وجود دارد
به طور کلی ایالت های شرقی (مثل ماسوچست) و مخصوصا ایالت های جنوبی به خصوص ایالت تگزاس در زمینه پزشکی مخصوصا سرطان شناسی خیلی قوی است به طوری که مرکز سرطان شناسی تگزاس در دنیا تک است
شرایط سنی در کار گرفتن تاثیر دارد ولی کم و فرد می تونه با دیگر موارد مثلا تسلط و تجربه کاری آن را پوشش بدهد!
اگه سوالی بود که بتونم کمک کنم پیغام بدید
----------
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-03 ساعت 14:01)omid_bab نوشته: سلام واسه زمین شناسی کار هست
چه گرایشی
اگر زمین شناسی شما در گرایش های مانند نفت مثلا کشف منابع یا حفاری باشه خوبه و امید هست که بشه کار پیدا کرد و البته اگر تخصص زمین شناسی به گرایش هایی محیط زیستی و آلاینده ها نزدیک باشه کار پیدا نیز کردن راحتتر است
البته اگر در زمینه زمین شناسی مدرک فوق لیسانس به بالا داشته باشی و زمینه و تجربه تحقیقاتی نیز داشته باشی و مقاله و کتاب نیز داشته باشی نیز احتمال موفقیت بیشتر است و میشه مثلا در یک مرکز تحقیقاتی یا دانشگاه کار پیدا کرد!
----------
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-07 ساعت 12:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-07 ساعت 12:18 توسط abe8512000.)
(2010-11-03 ساعت 14:16)final destination نوشته: مهندس برق با 10 سال سابقه كار مفيد كاملا مرتبط با رشته
مهندس مكانيك با 8 سال سابقه كار با كلي مدارك فني در زمينه هاي مختلف بويژه در زمينه جوش.
تا اونجا که من می دونم در رشته برق مبحث برق فشار قوی و مبحث دیجیتال وضعیت خوبی داره و در زمینه مکانیک هم هر چه به نرم افزارهای مرتبط تسلط بیشتر داشته باشی شانس بیشتر است!
ولی به طور کلی در مورد برق و مکانیک هر چه به سیستم ها و تکنولوژی ها و نرم افزار های جدید تسلط داشته باشی شانس گرفتن کار خیلی بالا می رود چون روش ها و تکنیک های سنتی تو آمریکا دیگر جوابگو نیست واین هم بدان که آمریکا از بزرگترین مصرف کننده های برق در دنیا است !
----------
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-07 ساعت 20:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-14 ساعت 12:17 توسط abe8512000.)
در مورد رشته پرستاری دوستان با پیام خصصوصی از من سوال کرده بودند که من حیفم آمد که اینجا ننویسم و بقیه دوستان نیز بودنند:
به طور کلی برای RN شدن یا پرستار مورد تایید شدن در آمریکا 2 گروه آزمون با نام های CGFNS exam و NCLEX-RN exam وجود دارد که دوستان از لینک زیر می توانند اطلاعات خوبی در مورد آزمون های مرتبط و وضعیت این رشته در آمریکا بدانند:
http://www.brutish-nursing.com/wk_us.html
----
CGFNS exam
The CGFNS Certification Program is designed only for first-level, general nurses educated and licensed outside of the United States who wish to assess their chances of passing the U.S. registered nurse licensing exam, the NCLEX-RN, and attaining licensure as registered nurses within the United States.
NCLEX-RN exam
The NCLEX-RN exam is the most important qualification to get if you want to work in the USA. You will not be able to practise as a nurse without first getting this qualification
.
----------
موضوعها: 1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام، برای لیسانس زبان با ۱۰ سال سابقه بازرگانی خارجی و فورiردری چه درامد یا شغلی براش پیش بینی میکنید؟