کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
برای من در آمریکا چه شغلی هست؟
(2015-04-22 ساعت 10:57)soheilbadami نوشته:  
(2015-04-22 ساعت 08:28)قصه گو نوشته:  يه چيزي خيلي برام جالبه: تا توي ايران هستيم ، ميگيم اگه شده توي آمريكا زمين بشورم، ولي كار مي كنم، كار كه عار نيست. اما تا مي رسيم يادمون ميوفته كه توي ايران مهندس بوديم و دانشگاه رفته ايم و هر كاري رو قبول نمي كنيم. وقتي دنبال كار مي گشتم ، يه خانم ايراني بودن كه به مهاجرين در اين زمينه كمك مي كردند، بهم گفتن كارهايي رو كه به ساير مهاجرين پيشنهاد ميدن ، جرأت نمي كنن به ايراني ها بگن. كارهايي مثل نظافت در هتل. گفت همه مي خوان كار دفتري داشته باشن !!
يكي از ترس هاي ما هم ندانستن زبانه. خيلي ها از توي فروشگاه هايي مثل Ross زبانشون خوب شده. ميگفتن ما هم هيچي بلد نبوديم، اما كمكمون كردند و الان هم هر مشكلي داشته باشيم باز هم كمك مي كنند و تنها نيستيم.
دوستی داشتم که همین عبارت شستن زمین و توالت رو میگفت ! اما ۱ بار به عمرش دستشویی خونه ش رو هم نشسته بود و کسی میومد برای اینکاراش. بلا نسبت همگی ما ایرانیها حرف خوب میزنیم ولی ۱ ساعت بعدش یادمون میره.دیدید بچه هامون رو مثلا چطوری تنبیه میکنیم ؟! " میییکشمت ! ۲ روز از اتاق نمیای بیرون ! یا هزار تا تهدید دیگه ولی یکساعت بعد .... Big Grin
به نکته درستی اشاره کردین. زبان 99 درصد چالش مهاجر ایرانیست برای کار کردن و متاسفنه اما از فروشگاه راس کسی زبان یاد نمیگیره از نظر من. بسیاری از ملل هستن اینجا که با 50 کلمه انگلیسی که بلدن صحبت میکنن و روزگار میگذره اما بعد از مدتی متوجه میشیم که این اون زبان دانستنی نیست که بدردخور باشه گرچه هیچ امریکیی هم اینو به روتون نمیاره و در ظاهر کمک هم میکنه اما هر دو میدونن که ارتقایی کاری در کار نیست

با سلام
راستش من دنبال همون زمین شویی هستم هنوز پیدا نکردم اگر سراغ دارید بگید لطفا...
عشق مانند پنج قرص نان و تکه ای ماهی است تا نبخشی زیاد نمی شوند.
پاسخ
تشکر کنندگان: سلام مهاجر ، قصه گو ، nima24 ، barfi1 ، nora-nora ، lighthouse ، pishtaz611
سلام براي مربي كاراته كار هست؟

پاسخ
تشکر کنندگان: nima24
سلام
چیزی که تو این مدت کوتاه بودن در آمرکا دستم اومده :
* اینجا کار زیاد هست اما به این راحتی ها به آدم تازه وارد کار نمیدن! باید حتما معرف داشته باشی! پس اول کار به دنبال کسی بگردید که بتونه شما را به محلی برای کار معرفی کنه!
* اصلا به دنبال شغل های تاپ نگردید. ازپایه شروع کنید! از صفر!
* سابقه کارت در ایران رو بنداز دور! اما تجربیاتت یک روزی بدردت میخوره!
* مدارک ایران حتی تاپ ترینش اینجا بدرد نمیخوره و باید حتما ارزیابی و معادل سازی بشن . ترجمه ریز نمره ها را راحت تر ارزیابی میکنن تا خود مدرک!
* به محض اینکه پاتو گذاشتی تو آمریکا بشین دوباره درس ها رو از اول بخون! هرچی که دوست داری! برو کالج ، برو دانشگاه، آنلاین بخون! حتی شده از کوچیکش یک مدرک آمریکایی بگیر! اینجوری کار پیدا کردن تو رشته ای که دوست داری خیلی آسون تر میشه!
* بعد از 5-6 ماه فرصت های بهتری بوجود میاد!
* اینجا برای پیشرفت جلوی هیچکس را نمیگیرند! اگه بخوای پیشرفت بکنی همیشه یک راهی هست!
*** تسلط به زبان انگلیسی از همه چی مهمتره! اگه رفتن به آمریکا برات مهمه با زبان انگلیسی ازدواج کن!!!
بجامانده از لاتاری 2011
PD : April2, 2012 --F2A--  Visa Issued: September 9, 2014  خانوادگی
ورود به آمریکا 7 نوامبر 2014
لطفا در پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید!
[/url]سیتیزن از 2020[url=http://www.mohajersara.com/post-549951.html#pid549951]
پاسخ
(2015-05-17 ساعت 03:19)Ruzbehtp نوشته:  سلام براي مربي كاراته كار هست؟

دوست عزیز من از برندگان 2014 هستم توی ایران مربی کاراته بودم برای 15 سال و دان پنج مقام تو مسابقات بین المللی دارم چندتا هم سبکی هم غیره آخریش هم سال 2008 بود تو مسابقات غرب آسیا طلا گرفتم اینکه فکر کنی تا بیای اینجا در بدو ورود با مربیگری ایران و مدارک ایران می تونی کار کنی اصلا البته کسایی که اینجا هستن میگن این کار عالیه ولی در عمل که میای می بینی نمیشه روش حسابی کرد حداقل برای دو سه سال چون اینجا جا بیوفتی بعد تو رو بشاسند بری تو کلاس ها شاگردی کنی تازه مربی وقتی می بینه تو خیلی خوب هستی اینکه میگم خیلی خوب یعنی واقعا باید در سطح عالی باشی تا حرفی برای گفتن داشته باشی و تازه از باشگاه میندازتت بیرون با نهایت احترام .اینجا کسی مدرک یا سبکت رو نگاه نمی کنه فقط کارتو نگاه میکنه و اگر تو خوب باشی میاد پیش تو و مربی قبلی رو ول میکنه من تو کالیفورنیا بالای پنجاه شصت باشگاه کاراته رفتم که اکثرا برای بچه ها بوده و جایی برای خودنمایی من نبوده و اونایی که بوده بعد از چهار پنج جلسه مربی خیلی محترمانه بهم گفته از فردا دیگه نیا ما در سطح تو کسی نداریم و اگر اصرار میکردم می گفت تو میای جو کلاس من رو میریزی به هم از ترس اینکه شاگردشو از دست نده اینجا سطح کاراته خیلی بالا نیست در 95 درصد کلاس ها نسبت به ایران و از نظر من خاله بازیه ولی در عوض UFC و MMA خیلی مد شده و خیلی قوی هستن همین الان هم من دارم موی تای و جوجیتسو برزیلی تواما کار می کنم به اسم MMA Big Grin
و در زمینه کاراته نتونستم فعلا شغلی پیدا بکنم تا با محیط اینجا و آدم ها بیشتر آشنا بشم و بعد کلاس راه بندازم چون اینجا تو باشگاه ها استخدام ندارن فقط ساعت خالی هاشون رو اجاره میدن که اون رو هم باید شاگرد داشته باشی و مدارک اینجا رو بگیری(مربیگری) الان هم در حال حاضر رفتم دوره سکیوریتی گارد و بادی گارد رو گذروندم و تو یک نایت کلاب شبها مشغولم به عنوان سکیوریتی که اینجا بهش میگن بانسر Cool و روزها هم توی یک دانشگاه به صورت پاره وقت سه روز در هفته سکیوریتی هستم منتظرم تا یکسال از اومدنم بگذره و رزیدنت ایالت بشم که کالج برام ارزون در بیاد مدارک اینجا رو بگیرم بیفتم تو یک کار دیگه من دارم به فیتنس نگاه می کنم که بازارش خیلی داغ هست و به کاراته به عنوان یک شغل دوم که یکی دوتا کلاس داشته باشی خرج ماشینت و خورد و خوراکت از توش در بیاد ولی اینو بگم یکی دو سال اول یکم سخته من حاضر بودم ظرف بشورم کسی بهم کار نمی داد تا یکی از دوستان رو دیدم که این سکیوریتی بهم گفت البته نا گفته نماند فیزیکم و مدرک کاراته هم بهم در این زمینه کمک کرد و البته از طریق شاگردایی که تو ایران داشتم یک رزومه درست کردم که تو ایران هم این کارو می کردم تو چندتا کارخونه بزرگ و از اونها نامه گرفتم و 12 سال سابقه سکیوریتی برای خودم درست کردم این بود تجربه 8 ماهه من در مورد کار و خصوصا کار مربیگری کاراته اینو هم بگم این رزومه اینجا خیلی مهمه حتما به فکرش باش چون اگه یک رزومه خوب داشته باشی سریع میری برای اینترویو و از اون مهمتر زبان هست تا می تونی زبان بخون از نون شب هم واجبتره که اگه خدای تجربه و مدرک و رزومه عالی باشی زبان ندونی برای ظرفشویی هم استخدامت نمی کنن امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم همکاره عزیز با آرزوی موفقیتت
کیس نامبر:32XX / ارسال مدارک:23 می ،پست آرامکس / تعداد نفرات کیس : فقط خودم / سفارت: ابوظبی/ کارنت: ۹ دسامبر / مصاحبه: هفته چهارم فوریه-برگه آبی و چک کردن بعد چهار ماه
updates:23feb, 24feb, 25feb, 5mar, 9june, 10june
کلیر june 10 بعد از 107 روز انتظار
ویزا: July 7
ورود هفته آخر اکتبر ۲۰۱۴ Cool  

مرحله بعدF2A اقدام برای همسر
ارسال مدارک: July 15 2016
Priority ‎Date: July 18 2016  /اپرو: Nov 3 2016
مصاحبه: Oct 2018 مونترال کانادا (بکراند چک) و به گفته آفیسر حدود یکسال طول میکشد 
مصاحبه دوم: 2020 Mar مونترال قسم مجدد و دریافت برگه Welcome to The United States  Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: Haghighat ، nima24 ، Shahabpk ، yami ، قصه گو ، nora-nora ، ibehnam ، t_arian_n ، ebrahim1e ، lighthouse ، houmanmir ، bozorg ، 4ugh ، pishtaz611
سلام به دوستان و مدیران گروه
کار و محل زندگی؟!!
یک مقداری راهنمایی میکنیین؟
از کجا شروع کنم زندگی تو آمریکا رو ؟
با چه کاری اوایل شروه کنم؟
با چه سرمایه ای بیام اونجا خوبه که از یک سری امتیازهای دولتی محروم نشم؟
تو رو جددتون من رو راهنمایی کنین؟

پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n
سلام
میخواستم بدونم در رابطه با شغل پرستاری آیا در صورت گرفتن CERTIFICATE مناسب از لحاظ کاری و حقوق به چه شکل میباشد؟
در ضمن برای ایالت تگزاس کسی تجربه گرفتن CERTIFICATE یا گذراندن دوره های پرستاری و پزشکی را دارد و آیا مدرک مهندسی فوق لیسانس از ایران را میتوان کاری کرد که در این دوره ها تاثیر مثبتی داشته باشد و هزینه این دوره ها چقدر میباشد؟ ایا میتوان برای این دوره ها کمک هزینه GRANTS گرفت؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، nora-nora ، t_arian_n
آقا خيلي تشكر از راهنماييتون با شرايط چشمم سكيورتي هم نميتونم انجام بدم فعلا بكوب زبان ميخونم،خيلي ممنون از راهنماييها محبت كردين الهي شادو موفق باشي

پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n
سلام.
کسی میدونه توی آمریکا برای کسی که عینکسازی رو خوب بلده و مدتی هم تجربه داره چطوری کار گیر میاد !؟ اگر جواز کسب عینکسازی به اسمم باشه یعنی نشون بده صاحب یه واحد عینکسازی بودم این قابل ترجمه و توجه هست اونجا ؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n ، lighthouse
سلام،من برنده ٢٠١٦ هستم،ميخواستم اگه ميشه راهنماييم كنيد
ليسانس مهندسي صنايع از دانشگاه غير انتفاعي،دانشجو ترم دو ارشد صنايع-سيستم هاي اقتصادي اجتماعي از دانشگاه ازاد هستم و اگه خدا بخواد قبل رفتن به امريكا درسم تموم ميشه و سنم ٢٣ سال و خانه دار،بدون هيچ گونه تجربه كاري و هيچ نرم افزاري بلد نيستم،با ايويوز و مي ني تب تقريبأ فقط آشنام،
ميخوام راهنماييم كنيين الان كه يه بازه زماني يك تا دوساله وقت دارم چه چيزهايي ياد بگيرم برام خوبه،چه شغل مرتبط چه غير مرتبط،ميخوام حتمأ كار كنم،اگه ايران ميموندم ترجيح ميدادم خونه دار باشم ولي در امريكا ميخوام مثل همسرم حتمأ شاغل باشم و تنهايي رو حس نكنم،
با توجه به اينكه به درس سيستم دايناميك و تصميم گيري هم علاقه مندم،تو اين زمينه ها چه نرم افزار و دوره هاي اموزشي ميتونه كمك كنه؟
و اينكه اصلأ به شغلايي ميشه فكر كرد؟
شماره كيس: 6057
تاریخ رویت قبولی:۲۰۱۵'may 05
کنسولگري ankara
تعداد افراد منظور در کیس: 2
ارسال فرمهای سری اول : 2015-jun-30
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:4May
دریافت کلیرنس:4May
دریافت ویزا:يك ضرب6May
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
جمع تقریبی هزینه‌ها: تا اين لحظه ١١ ميليون
مقصد: تا اين لحظه هدف North Carolina
خدايا به اميد خودت،نه بنده هاي بي خودت☺️
پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n ، pishtaz611
(2015-05-30 ساعت 14:08)nima24 نوشته:  سلام به دوستان و مدیران گروه
کار و محل زندگی؟!!
سلام.
دوست عزیز ماا سوال هاتون خیلی کلی هستن .برای محل اقامت معیار های زیادی مثل اب و هوا.شغل.و مردمش وجود داره که برای هر فردی متغیره.برای شغل.این یه چیز ثابت شدس که کمتر پیش میاد فردی تو دو سه ماه اول کار گیرش بیاد.پس بهتر حتی از فروشندگی و پای صندوق وایستادن شروع کنین که هم باعث تقوین زبان میشه و هم با اخلاق مردم اشنا میشین.سرمایه اولیه به خودتون مربوطه ولی اگر شما در منطقه تمن و خوبی خیال سکونت دارین باید برای سه ماه حدود ده هزارتا جور کنین.وگرنه در تگزاس با ده هزار فک کنم پنج شش ماهی میشه دووم اورد.ای کاش شغل و سن و سال و انتظاراتتونو میگفتین که بهتر میشد راهنماییتون کرد.

به قول جناب چاپلین: شاید این زندگی اون مهمونی نیست که می خواستی به آن دعوت بشی،ولی حالا که دیگه دعوت شدی تا میتونی زیبا برقص
پاسخ
تشکر کنندگان: barfi1 ، t_arian_n ، lighthouse ، 4ugh ، pishtaz611
سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید کار تعمیرات لباس، دوخت لباس کار دست لباس و کارهای هنری مثل نقاشی روی لباس، پتینه کاری و...آیا در آمریکا طرفدار داره و میشه روش حساب کرد؟ ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-06-14 ساعت 19:26)مریم خورشید نوشته:  سلام دوستان لطفا راهنماییم کنید کار تعمیرات لباس، دوخت لباس کار دست لباس و کارهای هنری مثل نقاشی روی لباس، پتینه کاری و...آیا در آمریکا طرفدار داره و میشه روش حساب کرد؟ ممنونم

بله میتونید کار پیدا کنید اگر زبان انگلیسی شما خوبه و اجازه کار (یا گرین کارد) داشته باشید. پتینه کاری درامد بهتری داره ، کلا حقوق این کارها که نوشتید پایینه مگر این که در کارتون معروف بشید و کارتون خیلی خوب باشه که اون زمان میبره.
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، t_arian_n ، حاجی واشنگتن
(2015-06-08 ساعت 14:16)biparva نوشته:  
(2015-05-30 ساعت 14:08)nima24 نوشته:  سلام به دوستان و مدیران گروه
کار و محل زندگی؟!!
سلام.
دوست عزیز ماا سوال هاتون خیلی کلی هستن .برای محل اقامت معیار های زیادی مثل اب و هوا.شغل.و مردمش وجود داره که برای هر فردی متغیره.برای شغل.این یه چیز ثابت شدس که کمتر پیش میاد فردی تو دو سه ماه اول کار گیرش بیاد.پس بهتر حتی از فروشندگی و پای صندوق وایستادن شروع کنین که هم باعث تقوین زبان میشه و هم با اخلاق مردم اشنا میشین.سرمایه اولیه به خودتون مربوطه ولی اگر شما در منطقه تمن و خوبی خیال سکونت دارین باید برای سه ماه حدود ده هزارتا جور کنین.وگرنه در تگزاس با ده هزار فک کنم پنج شش ماهی میشه دووم اورد.ای کاش شغل و سن و سال و انتظاراتتونو میگفتین که بهتر میشد راهنماییتون کرد.

سلام،
جهت این که از هزینه های یک زندگی معولی یک زوج ، یک ایده کلی داشته باشید ،باید بگم در تگزاس با حدود ۲۲۰۰ تا ۲۵۰۰ دلار هزینه در ماه و در کالیفرنیا با ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ دلار هزینه ، میتونید یک زندگی متوسط داشته باشید و درامد شما (بدلیل مالیات) باید ۲۵٪ از این که گفنم بیشتر باشه. یعنی با درآمد بین ۳۰۰۰ تا ۵۰۰۰ دلار بستگی به ایالت ، میتونید دوام بیارید و انتظار یک زندگی متوسط را داشته باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: mr.foad ، 4ugh ، pishtaz611
سلام دوستان گرامی. پسر عمه من امسال بعد از سه سال شرکت قبول شده. اما حالا که اوضاع رو بررسی میکنه میبینه شاید فعلانتونه بره. چون میگن امریکا برای کسی که پول یا تخصص نداره جای خوبی برای زندگی نیست. پسر عمه من لیسانس مترجمی زبانه و انگلیسیش در حد خوبیه. اما هیچگونه سابقه کاری نداره و مدرکش هم کارایی خاصی در امریکا نداره. از طرفی تمام داراییش حدود چهل میلیون تومانه که حتی امکان داره در مصاحبه رد بشه. هیچ اشناو اسپانسری هم نداره. به نظرتون میده ادامه بده؟ یا بهتره بیخیال بشه؟ خودش میگه نمیدونه اونجا با این پول کم چی میشه . از طرفی هم نمیخواد اینفرصت رو از دست بده. وضعیت کار پیدا کردن حتی ساده که در حد بخور نمیر زندگی کنه و جایی رو شریکی اجاره کنه چطوره؟ میگن همین هم سخت پیدا میشه. و اگر الان انصراف بده و پیگیر نشه میتونه سالهای دیگه مجددا در لاتاری شرکت کنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: سلام مهاجر ، t_arian_n ، mr.foad ، navid70 ، Nightsky007

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان