موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بر دوستان
یک سوال از دوستان با تجربه داشتم،،،برای یک پزشک ایرانی با سن بالای 40 اگر نخواد برابر سازی مدرک انجام بده ، در امریکا چه شغلی است؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من و خانواده ام یک ماه نیم که اومدیم امریکا و چند جافرم پر کردم برای کار و البته زبانم خوب نیست و از اینکه با من تماس بگیرن و من نمیتونم جواب درست حسابی بدم وحشت دارم یعنی یه جورایی فکر میکنم فرم پر کردنم بی فایده است لطفا از دوستانی که تجربه دارن یا راهی رو میدونن یا شغلی که مکالمه نخواد به من معرفی کنند البته من از اون دسته ادمهایی هستم که توالت شویی هم میکنم لطف میکنید اگه منو راهنمایی کنید
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من سینا 24 ساله فارغ التحصیل لیسانس عمران-نقشه برداری که تو آمریکا ب اسم ژئوماتیک میشناسنش گرایش ارشدم Geoinforamtics و Gis ,Remote sensing میشه زیان آلمانی میدونم و نوازنده ویولن ایرانی هم هستم میخواستم ببینم بعد از ورودم به آمریکا چ کاری میتونم انجام بدم در اول ورود کار سطح بالایی مدنظرم نیس فقط یک سال جا بیفتم و بعد یا ادامه تحصیل تو ارشد بدم یا تخصصی کار کنم.میخواستم راهنماییم کنید
راستی نرم افزار هم اینارو میدونم
Autocad
civil 3D
matlab
photoshop
Arcgis
ثبت نام در پست ابوظبی برای پیکاپ ویزا
کیس نامبر:2016AS000064XX/رویت قبولی:20 مي/ ارسال فرم:8جولای/کارنت شدن:9مارچ/تعداد افراد:1 نفر/ نامه ی دوم:26مارچ/ تاریخ مصاحبه:نیمه دوم می/ محل سفارت:آنکارا تغییر به ابوظبی/دریافت ویزا:۱۷ می/دریافت گرین کارت:-------/اولین ورود به آمریکا:۲۰ می/مقصد:شیکاگو
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-09 ساعت 15:17)sinar نوشته: (2015-12-31 ساعت 22:18)sinar نوشته: سلام من سینا 24 ساله فارغ التحصیل لیسانس عمران-نقشه برداری که تو آمریکا ب اسم ژئوماتیک میشناسنش گرایش ارشدم Geoinforamtics و Gis ,Remote sensing میشه زیان آلمانی میدونم و نوازنده ویولن ایرانی هم هستم میخواستم ببینم بعد از ورودم به آمریکا چ کاری میتونم انجام بدم در اول ورود کار سطح بالایی مدنظرم نیس فقط یک سال جا بیفتم و بعد یا ادامه تحصیل تو ارشد بدم یا تخصصی کار کنم.میخواستم راهنماییم کنید
Autocad
civil 3D
matlab
photoshop
Arcgis
ممنون میشم راهنماییم کنید
تو امریکا مخصوصا وقتی از یه کشوری دیگه میای اصلا کاری به مدرکت ندارن فقط باید زبانت خوب باشه و زرومه خوبی برای خودت درست کنی بعد از همه اینه به مدرکت نگاه میکنن چون گفتی زبان المانی میدونی حدس میزنم انگلیسیت هم خوب باشه پس به احتمال زیاد هر کاری بخوای به توجه به رشته ات میتونی پیدا کنی.
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من ارشد مدیریت صنعتی گرایش تولید دارم.ولی سابقه کار ندارم.در ضمن دوره تراش و فرز cnc رو گذروندم و مدرک فنی حر فه ای هم دارم.بازم سابقه کار بیرون ندارم.نرم افزار پاورمیل رو هم کار کردم،کتیا هم part design کار کردم.چند تا سوال داشتم.1:رشته من در امریکا به چه عنوانی هست؟ 2:ایا واسه رشته من کار هست؟3:در مورد تراش و فرز cnc بازار کار چطوره؟4: اگر بخوام مدرک تراش و فرز اونجارو بگیرم دوره هاش چطوره؟5:برای من کدوم ایالت بهتره؟6:چه دوره های دیگری رو پیشنهاد می کنید که قبل از اومدن یاد بگیریم تا اونجا راحت تر و سریعتر بتونم کار پیدا کنم؟ مثلا نجاری،جوشکاری و ... .
مرسی از راهنماییتون.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2016-01-27 ساعت 14:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-01-27 ساعت 14:15 توسط cupcake.)
سلام دوستان
من فوق لیسانس زیست شناسی جانوری هستم...سابقه کا در این رابطه ندارم ...مقصدم هیوستون هست و علاقه خیلی زیادی به دنیای حیوانات و حیات وحش دارم...سه سال پیش هم یک سری دوره های آموزش غواصی با سیستم PADI رو رفتم و Log Book هم دارم، همچنین دوره های کامل شیرینی پزی و کیک و کار با فوندانت رو هم آموزش دیدم.... از دوستانی که اونور هستن کسی می تونه راهنمایی کنه که اونجا مرتبط با این عناوینی که گفتم چ مشاغلی هست؟ممنون میشم.
شماره کیس 8XX مصاحبه Oct. 2015 آنکارا
وضعیت: برنده اصلی همسر جان + AP
Clear: 4th of March
مقصد: هیوستون. تگزاس ...شهریور 95 به امید خدا
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
(2016-01-09 ساعت 15:17)sinar نوشته: (2015-12-31 ساعت 22:18)sinar نوشته: سلام من سینا 24 ساله فارغ التحصیل لیسانس عمران-نقشه برداری که تو آمریکا ب اسم ژئوماتیک میشناسنش گرایش ارشدم Geoinforamtics و Gis ,Remote sensing میشه زیان آلمانی میدونم و نوازنده ویولن ایرانی هم هستم میخواستم ببینم بعد از ورودم به آمریکا چ کاری میتونم انجام بدم در اول ورود کار سطح بالایی مدنظرم نیس فقط یک سال جا بیفتم و بعد یا ادامه تحصیل تو ارشد بدم یا تخصصی کار کنم.میخواستم راهنماییم کنید
Autocad
civil 3D
matlab
photoshop
Arcgis
ممنون میشم راهنماییم کنید
سینار جان ،من توصیه میکنم که از همون ایران پیش از اینکه بیایی دنبال بورسیه پی اچ دی یا همون فاند گرفتن از دانشگاه های اینجا باش که برایت هم فال هست و هم تماشا
و بعد از ان هم براحتی کارهای مختلف حتی اکادمیک میتونی پیدا کنی . چگونگی ش را خودت پیدا کن فقط بگم که کاملا شدنی هست برااساس اطلاعاتی که از خودت دادی
کیس نامبر: 2015AS6XXX>سفارت: ابوظبی> ارسال فرم ها: 27 می> کارنت:10می> مصاحبه : july> کلیر: نیمه اول سپتامبر| تعداد اعضای کیس: 3 نفر || مقصد : تگزاس