موضوعها: 2
رتبه:
14
2 تشکر در 0 ارسال
2011-06-27 ساعت 06:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-27 ساعت 11:09 توسط khabaloo.)
با سلام
از اونجایی که گرفتن ویزاهای غیر مهاجرتی به دلیل اتهام به قصد ماندگار شدن در آمریکا سخت تر هست البته از نظر شخصی من، این تاپیک رو باز کردم تا تجربه مصاحبه های دوستان راهگشای عزیزانی که قصد اقدام برای ویزاهای غیر مهاجرتی اعم از تحصیلی، گردشگری و ... رو دارند باشه
با تشکر پیشاپیش
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ماهم واسه سفر مادر وپدر براي ديدن برادرم كه آمريكاست رفتيم دبي دقيقا همون حرفايي كه به نفر قبلي زدن كه تو 5سال اخير سفر نرفتين وگرنه تمام مدارك كامل بود ولي فقط حساباي بانكي رو ديدن بعدش حالمون همونجوري كه دوستان تعريف كردن گرفته شد البته پدرم مشكل قلبي هم داشتن و روي قلبشون يك دستگاه ثبت كننده ضربان قلب هست و ما مدارك پزشكي و كاتولوگ اون دستگاه رو هم برده بوديم اما وقتي سيستم هاي امنيتيشون فهميدن كمي مراحل طولاني تر شد آخرش هم به پدرم كه تاحالا سفر خارجي نداشتن گفتن با مادرم باهم بيشتر سفر كنيد البته واسه اون دستگاه تو فرودگاه دبي هم از زير دستگاها كه رد شديم فهميدن ولي خيلي محترمانه اجازه رد شدن دادن و هيچ مدركي نخواستن انگار اين مشكل و ميدونستن ولي تو سفارت اينجوري نبوده و سوال پرسيدنو بردنشون يه جاي ديگه و دوباره مراحل رو از اول اومدن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-20 ساعت 06:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-20 ساعت 06:34 توسط pourya_sia.)
دوستان عزيز سلام
من روز ٦ نوامبر( روز انتخابات امريكا) وقت سفارت داشتم از دبي براي ويزاي بيزينسي يا همون توريستي B1/B2 ساعت ٩ وقت من بود كه من ساعت ٨ دمه سفارت بودم ، حدود ٧٠-٨٠ نفر جلوي من تو سف بودن از مليت هاي مختلف ، وقتي نوبتم شد مامور دم در از من پاسپورتم و فرم وقت سفارتم رو گرفت با يك ليستي كه داشت چك كرد و بهم گفت به صف بدي كه منتظر ورود به سفارت بودن برم ، اونجا هم ١٠ تا ١٠ ميفرستادن داخل يه اتاق كه وسايل همراهتون رو زير دستگاه ميزارن و چك ميكنن ، اينم بگم كه بجز پوشه مدارك چيزه ديگه اي رو نميتونين وارد سفارت كنين پس حتما يه پولي تو جيبتون بزارين چون داخل سفارت يه بوفه هست كه ميتونيد از اونجا خريد كنيد. بعد از اينكه كه بازرسي تموم شد وارد حياط شدم و ٥٠ متر رفتم جلو و سپس از در سمت راست وارد يه ساختمون ديگه شدم، يه آقايي اومد جلو و يه شماره به من داد و به يه صف سمت راست اشاره كرد كه برم اونجا وايسم كه ٤ تا باجه به اين صف رسيدگي ميكردن، وقتي نوبتم شد يه خانمي پاسپورت ، فيش بانكي و فرم سفارتي كه تو سايت پر كرده بودم رو ازم گرفت و يه كد بالاش نوشت و با پاسپورت و يك نسخه از فيش بانكي رو بهم برگردوند و به صفي كه دم باجه ١ بود اشاره كرد كه برم اونجا وايسم، وقتي نوبتم شد باجه ١ پاسپورت و فرمم رو گرفت و انگشت نگاري شدم، و بهم گفت برو بشين تا صدات كنن، ٤ تا باجه ٢،٣،٤،٦ فقط ايراني هارو يا با اسم يا شماره صدا ميكردن، ساعت ١٢:١٠ دقيقه شماره من رو خوندن ، رفتم جلو باجه يه پسر حدودن ٣٠ ساله كه خيلي شبيه ايراني ها بود ولي با لحجه حرف ميزد مسئول مساحبه با من شد، من سوالارو به ترتيب با جواب براتون ميزارم؛
١: براي چي ميخواين به ايالات متحده برين،
ج: من به يك همايش دعوت شدم كه حتماً بايد توش شركت كنم. ( حتما رو جوري گفتم كه بفهمه خيلي مهمه)
بعد از جوابم ازم دعوت ناممو خواست كه بهش دادم.
٢: چه مدت ميخواين در ايالات متحده بمونيد؟
ج: نهايتاً ٣ روز بعد از همايش بر ميگردم .
٣: شما سربازي رفتين؟
ج:خير معاف شدم
٤: شما ازدواج كردين؟
ج:بعله.
٥: بچه دارين؟
ج:بعله.
٦:بچتون چند سالشه؟
ج: ٨ ماهشه.
٧: شما تنها ميرين؟
ج: (با خنده) اگه الان به زن و بچم كه ايرانن و اينجا نيستن ويزا بدين با اونا ميرم .
خنديد و پرسيد شما چندوقت تو دبي ميمونيد؟
ج: من هرچه زودتر بايد برگردم چون كلي كار دارم ولي تا اماده شدن ويزام مجبورم صبر كنم.
بعدش بهم گفت فقط لازمه تا ٣ روز ديگه صبر كنم چون ويزام ٣ روز ديگه حاضره و ازم خواست پاسپورتم رو دمه در تحويل بدم هيچ برگه اي هم بهم نداد ، منم با حفظ خونسردي تشكر كردم و از سفارت اومدم بيرون سمت چپ يه پنجره بود پاسپورتم رو تحويل دادم به يارو ، بعد يارو يه برچسب به پاسپورتم چسبوند كه روش بايد اسم و شماره و ادرس مينوشتم ، بعد از اينكه نوشتم يه برگه كوچولو بهم داد كه روش باركد بود . منم رفتم هتل و فرداش ساعت ٥:٣٠ رفتم دفتر EMPOST كه يكي از دوستام آدرس داده بود و باركد رو دادم ولي گفت نيومده فردا ساعت ١٧:٣٠ اينجا باش فردا كه رفتم پاسم اومده بود كه يه ويزاي خوشگل قرمز و آبي و سفيد توش خورده بود ، تاريخ صدورشم واسه ٧ نوامبر بود يعني فرداي اينترويو D:
فقط من چنتا نكته رو به دوستان بگم ،١ : اصلاً و اصلاً و اصلاً استرس نداشته باشين ، خيلي خونسرد جواب بدين.٢: حتماً بهشون بفهمونين كه قراره برگردين ( حتي اگه نميخواين برگردين يه جوري نشون بدين كه بر ميگردين ) ٣: به هيچ عنوان نگين سربازي رفتين اگه هم رفتين بگين نرفتم توي فرم هم كه پر ميكنيد بزنينيد معاف چون اگه بگين رفتم اگه شانس بيارين ريجكت نشين١٠٠٪ fbi check ميخورين در ضمن اونجا نه ازتون كارن پايان خدمت ميخوان نه ترجمشو پس بيخود واسه ترجمه و بردنش هزينه نكنيد. ٤: وقتي ازتون سوال ميكنن جوابتونو بدون هيچ توضيح اضافي بهشون بدين چون توضيح اضافي باعث ميشه يه چيزي بر عليه تون پيدا كنن.
يه آقايي اومده بود وقتي داشتن باهاش حرف ميزدن منم ميشنيدم ازش پرسيد چند وقت ميخواي بموني يارو جواب داد ١ هفته ، بعدش گفت دوس دارم بيشتر بمونم ولي بهم مرخصي نميدن ، وقتي پاسپورتشو نگاه كرد گفت كجاها رفتي يارو هم تند تند گفت امسال چند بار اروپا رفتم چند بار چين رفتم ، چند بار دبي اومدم چند بار تركيه رفتم خلاصه يه چند جا ديگه هم گفت كه يادم نيست اونوقت اون مرده كه داشت ازش سوال ميكرد گفت از نظر من شما صلاحيت ورود به ايالات متحده رو ندارين چون دارين دروغ ميگين ، شما امسال حدود ١٤٠-١٥٠ روز خارج بودين پس چطور براي امريكا بهتون مرخصي نميدن . به همين راحتي يارو رو بخ خاطر يه جمله اضافي دوست دارم بيشتر باشم ولي مرخصي نميدن ريجكت كرد . با يه پاسپورتي كه از نظر من ١٠٠ ويزا ميگرفت ، پس حواستون باشه توضيح اضافي ندين.
خب ديگه من برم . اميدوارم همه ويزا بگيرين ، اون هم يه ضرب.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من از طریق تلفن در روزهای چهارشنبه و جمعه وقت سفارت میده دردبی را گرفتم
البته ویزا کارت می خواهد که ۲۰ دلار کم می کند.
من برای ویزای توریستی با همسرم و۲فرزند ۱۴و۸ساله ام بدون داشتن دعوتنامه مراجعه کردم,
وبرگه زردرا گرفتم .البته من برای ۱ جولای ۲۰۱۳ درخواست دادم (8 ماه بعد)که مصاحبه کننده گفت ۲ماه قبل از رفتنم پاسها را
ارسال کنم که ویزا۳ماه اعتبار دارد و 3ماه می تواتنیم بمانیم اول از من پرسید برای چی مخوای بری که گفتم من هر سال
خانوادم ۱ سفر خارجی داریم و گفتم می خوام طی چند سال امریکا روبگردیم .\۵ سال گذشته کلا هر سال اروپا بودیم /پرسید
کسی رو امریکا دارید که گفتم خیر/شغلم را سوال کرد که جواب دادم بیزینس من واز همسرم پرسید کار می کند که گفت خیر خانه دار است که
گفت عالیست .در مورد محل سربازی من پرسید که گفتم سپاه .اول حساس شد ولی گفتم که نظام وظیفه من را به سپاه
فرستاد و من بابت خدمتم افتخار می کنم و گفت چه سالی که گفتم ۲۲ سال قبل
اصلی ترین مورد در مصاحبه 1- اعتماد به نفس داشته باشید (آقای 65 ساله دکتر دارو ساز و دارای داروخانه در شمال تهران و بدون همسر و فر زند درخواست کرده بود که رد شد و بخاطر داشتن استرس )
۲- هرگاه به یقین رسیدید که مورد شما این احساس برای طرف مقابل ایجاد کرد که بر می گردید کافیست.
3-پرینت ۶ ماهه بسیار مهم است که اگه گردش خوب داشته باشید بیانگر وابستگی شما به کشور میباشد.به اسناد نیاز نخواهید داشت ترچمه
شناسنامه وکارت ملی سندملکی و غیره را کلا از من هیچ مدرکی نخواست /4-اول صبح ساعت ۵ سفارت باشید 5-پوش
مرتب داشته باشید کت شلوار (من بدون کروات بودم)وخانومها لباس تقریبا رسمی چون مکان رسمی مباشد با ارزوی موفقیت و بدرود
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-02-26 ساعت 06:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-02-26 ساعت 06:08 توسط miladtorfi.)
بچه ها من یه تجربه ی بد رو واستون بگم حواستون باشه که خیلی دقت کنید یه وقت اتفاقی که واسه من افتاد برای شما تکرار نشه.
مقاله ی ما برای یه کنفرانس توی لاس وگاس برای ماه جولای 2012 (تیر 91) قبول شده بود، و من تازه اواخر اردیبهشت متوجه شدم که مقاله قبول شده و باید دنبال کارهاش باشیم. من مشمول سربازی هستم و از اونجایی که هیچی هم در این مورد نمیدونستم به معنای واقعی اذیت شدم توی سیستم اداری مملکت خوبمون تا بلاخره پاسم رو گرفتم و بعدم هزار برو و بیا، تا اینکه دقیقاً یک روز قبل از پرواز دبی ام مجوز خروج رو تونستم بگیرم. حالا کاری به ایناش نداریم،
جولای پارسال کلا سیستم وقت دهی سفارت دبی برای ایرانی ها تعطیل بود و کلا باز نمیشد (سفارت انکارا هم که میگفت اولین دوشنبه ی هر ماه باید تماس بگیرید و شماره پاسپورت میخواستن و من پاسپورتم چهارشنبه رسیده بود) آقا ما به گزارش فایرفاکس فکر میکنم بالای 600-700 بار این پیج مخصوص وقت دهی (اپوینتمنت) ایرانی ها از کنسول گری دبی رو باز کردیم، روزی ده تا ایمیل با موضوع ارجنت و امرجنسی و اینا میدادم به انکارا و دبی و ابوظبی و میگفتن که چون مدیکال یا دانشجویی نیست باید از طریق سیستم وقت دهی وقت بگیرید. این وسط به هر سفارتی که به ذهنم رسید (کابل،بغداد،لبنان،و خلاصه تمام این کشورای همسایه) ایمیل زدم و میگفتن که فقط باید از طریق دبی یا انکارا اقدام کنی. خلاصه ما به هر دری زدیم دیدیم فایده نداره،وقتی هم واقعاً نمونده بود تا کنفرانس، رفتیم از طریق سیستم اپوینتمنت اماراتی های عزیز با هزار بدبختی و خیلی شانسی یه وقت برای 10م جولای گیر آوردیم (تاریخ کنفرانس 16 جولای بود) ، خلاصه بعد از کلی دنگ و فنگ پا شدیم یه چند روز قبلش رفتیم امارات، هوای تیر ماه امارات آقا افتضاح بود، بسیار گرم، و شرجی کُشنده (منی که میگم شرجی کشنده بچه ی خوزستانم خودم، کشنده بود واقعاً اون شرجی) رفتیم اونجا و جای بانک رو خوب یاد گرفتیم و جای سفارت رو هم خوب یاد گرفتیم و اینا، و بعد پا شدیم با کلی مدارک و دعوتنامه ی کنفرانس سه روز قبل از وقت مصاحبه رفتیم سفارت یه سر بزنیم. یه آقای پاکستانی اومد این مدارک ما رو دم در یه نگاهی انداخت و گفت نه آقا نمیشه! فقط مخصوص اماراتیاست، و یه آدرس ایمیل بهم داد (همونی که من روزی 100تا ایمیل بهش میفرستادم) و گفتش که به اینجا ایمیل بزن راهنماییت میکنن، و بعد که کلی اصرارش کردم یه شماره تلفن ابوظبی بهم داد که البته همون دم سفارت موبایل امارات داشتم و 30 بار زنگ زدم کسی جواب نداد، بعداً هم چند روز بعدش که جواب دادن گفتن که اصلا ما ابوظبی هستیم و ویزاهای غیرمهاجرتی اصلا به ما ربطی نداره. اون ایمیل ها رو هم راستی مادامی که میگفتم ایرانیم یه متن تکراری واسم کپی پیست میکردن هربار، یه بار که نگفتم ایرانی هستم متنش تغییر کرد. ولی خب به هر حال گفتن نمیتونیم کاری بکنیم.
دبی یکی از بانکهای طرف قرار دادش با سفارت تا ساعت 10 شب هم کارای بانکیتون رو انجام میده، یه روز قبل از وقت مصاحبه ای که داشتم باز دوباره رفتم سفارت که اگه اوکی شد تا شبش پول رو هم واریز کنم، خلاصه خدمتتون عرض کنم که اول یه خانم فیلیپینی اومد و وقتی واسش توضیح دادم گفتش که صبر کن الان ببینم چیکار میتونم بکنم واست، بعد رفت و باز همون آقای پاکستانی (شایدم فیلیپینی بود یادم نیست) اومد، واسش توضیح دادم و گفتم که بابا من واسه فردا صبح وقت مصاحبه دارم، یه هفته ی دیگه ارائه ی کنفرانسمه اینم دعوتنامه و تمام مدارک، بعدم سیستم وقت دهیتون رو با صدتا کامپیوتر و آی پی مختلف چک کردم و باز نمی شد و ایمیل و تلفن رو هم که جواب نمیدین و این چیزا، و خلاصه یه نگاهی به ما کرد و یه نگاهی به مقاله کرد و یه سری سوال بی خود پرسید همون دم در (مقاله ی خودته؟ موضوعش چیه؟ خودت ارائه میدی؟ و ...) ، بعدشم لطف کرد با خودکار یه خطی روی پرینت کانفیرمیشن وقت اپوینتمنتمون کشید و نوشت UAE RESIDENTS ONLY و گفت که فردا نمیای سر مصاحبه. آخرشم چیزی که اصلا خوشم نیومد این بود که به یه لحن مسخره ای گفتش که من امثال شماها رو خیلی خوب میشناسم!! انگار که مثلا جنایت کرده بودم که وقت امارات گرفته بودم. و خلاصه ما دست از پا دراز تر برگشتیم خونه،و شانس آورده بودم که بلیط برگشت رو اوپن گرفته بودم و پول سفارتم نداده بودم هنوز، بلیط امریکا رو هم که میخواستم همون دبی اینترنتی بگیرم. این وسط هم البته یه 700 دلار پول رجیستریشن مقاله پریده بود و هم حدود 1.5 میلیون تومن برای یک هفته اقامت توی اشغال ترین هتل دبی و بلیط و ویزای دبی و یه هفته خورد و خوراک و ...
خلاصه اینکه حواستون باشه موقع وقت گرفتن به این چیزا. از هرجایی وقت نگیرید، فقط باید انکارا یا دبی باشه (مثل اینکه الان ایروان هم اضافه شده) و اینکه اگه سیستم وقت دهی ایرانیا رو به هر دلیلی بسته بودن رو حساب اینکه به زبون انگلیسی مسلط هستین و میتونین با افیسر انگلیسی هم صحبت کنید (که تازه من غیر از انگلیسی عربی هم میتونستم صحبت کنم) از هر سفارتی و هرجوری که شد وقت نگیرید.
البته الان من نگاه میکردم به سایت جدیدی که اخیراً راه انداختن و پارسال هیچ خبری ازش نبود usvisa-info.com ، مثل اینکه این وقت مصاحبه گرفتن یه مقداری ساده تر شده. به هر حال مراقب باشید اگه وضعیت مشابهی براتون پیش اومد اشتباه من رو تکرار نکنید.
"آدمی ساخته افكار خويش است، فردا همان خواهد شد كه امروز می انديشيده."
(موریس مترلینک)
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دستان
می خوام براتون از تجربه تلخم بگم
ما 7 اسفند رفتیم سفارت تو دبی
من و خانمم و یه بچه 1.5 ساله ، بعد از گذراندن مراحل امنیتی وارد محیط مصاحبه شدیم ، باجه 3 دختری جوان و خوش برخورد بود که هرکی میرفت خوشحال برمیگشت
که من به خانمم گفتم دعا کن با این مصاحبه شیم ، نهایتا شماره مون رو همون دختر جوان خوند
خیلی خوشحال و نسبتا ریلکس رفتیم
گفت برا چی میخواین برین گفتیم برا تفریح
گفت حساب بانکی که حساب بانکی 220 م رو دادیم
گفت کجاخا رفتین ، گفتیم دبی و ترکیه و مالزی و بلژیک
بعد با خنده مزخرفش گفت متاسفانه الان شرایط گرفتن ویزا سخت شده و شما الان شرایط رو ندارین
):
ظاهرا روز قبل از 50 نفر به 2 نفر ندادن
که اون روز هم فکر میکنم از 60 نفر 40 تا رو دادن
اینم از این
خیلیم دپرسم دیگه نمیتونم تعریف کنم
کلیم خرجمون شد با او ریال مزخرفمون
کس سوال داشت در خدمتم
فعلا
((کسی سوال داشت در خدمتم))
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-06 ساعت 18:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-06 ساعت 21:33 توسط s_1983.)
سلام دوستان
من 4 مارس سفارت ارمنستان وقت داشتم و مصاحبه کردم.
تو اون روز یکی از دانشجوها درجا ویزا گرفت و بقیه دانشجویان رفتن کلیرنس.از پدر مادرایی که میخواستن برنو بچه هاشونو ببینن بغیر از 2تاشون بقیه ویزا گرفتن.از توریستی من بودمو 2 تا پسر دیگه که اونا واسه کنفرانس بودن که بهشون گفت براتون چند تا سوال ایمیل میکنیم که جواب بدن.و اما من,اول از همه بگم که من 30 دقیقه قبل مصاحبه تازه رسیدم ایروان و سر ساعت حاضر شدم ولی با کلی خستگی.بعد از یه سری کارای اولیه ی سفارت رسیدم به وقت مصاحبه که با اون حال خستگیم اونجا هم یکی مونده به آخر بودم,خلاصه جسدم داشت با آفیسر صحبت میکرد.قبل ورود به سفارت یکم استرس داشتم ولی داخل رفتم استرس نداشتمو انگار رو مبل خونمون لم داده بودمو داشتم تلویزیون میدیدم(شاید واسه خستگیم بود).خوب اسممو که صدا کردو رفتم یه آفیسر مرد جوونو خنده رو بود که بعد احوالپرسی بهش گفتم که تازه رسیدمو بلیط گیرم نیومده بود و اینکه تعجب کرده بود که با حال خستگیم چطور تونستم سروقت حاضر شمو باورش نمیشد که بلیطو نشون دادم ماتش برده بود ولی شما دوستان مثه من اینطوری هیچوقت ریسک نکنید.پرسید واسه چی میری آمریکا و هزینتو کی میده و آیا سفر خارجی رفتی که من بشوخی گفتم آره همین نیم ساعت پیش بود که اولین سفرمو اومدمو خوشم اومده و میخوام اینجا حسابی تفریح کنمو بعدش با ویزایی که شما بم میدین اونجا هم تفریح کنم حسابی,که خندیدو 2بار گفت اوکی اوکی.یه نفسی کشیدو بعد یدفه گفت آها شما متاهلید که گفتم آره و بعد گفت اوکی که اینجا من نباید چیز دیگه ای میگفتم که گفتمو گور خودمو با دستای خودم کندم.گفتم آره خانمم کارشناسی ارشد امتحان داره و من بهش گفتم که چه قبول بشی یا نه توام اقدام کن واسه آمریکا بیا که یدفه آفیسر گفت 2تایی؟نه نه نمیشه اینطوری به شما ویزا تعلق نمیگیره و متاسفم ,که من گفتم نه منظورم این بودو نه اونو ازین حرفا که دیگه از حرفش کوتاه نیومد یه برگه سفید بهم دادو منم با خنده گفتم اصلا مهم نیستو میخواستم بیام کشورتونو ببینمو تفریح کنمو لذت ببرمو ازین حرفا و بعد ازش تشکر کردم از آشنایی با ایشونو خداحافظی کردم که یدفه گفت که شما حتما یکبار دیگه اقدام کن حتما آقای ... .منم با خنده گفتم فکر نکنم تا تابستون وقت داشته باشم چون واسه تعطیلاتم برنامه ریزی کرده بودم که گفت اوکی ولی حتما یبار اقدام کن و بعد خداحافظی.(نمیدونم چرا این حرفو زد والله).
حقیقتش من تا 15دقیقه اول تو فکر بودمو ناراحت بودم که چرا اون حرفو زدم از خودم عصبانی بودمو هستم ولی حالا میبینم که دیگه شده.ولی خوب خیلی خسته بودم و شاید دلیلش همین بوده باشه ولی شماها هیچوقت ریسکه منو نکنید.لعنت بر دهانی که بیموقع باز شود.
و این بود بای من با ویزا در همون لحظه ی سلام ویزا.البته چندبار هم فرممو بروزرسانی کرده بودم که احتمال میدم تاثیر بدشو بعد اون حرفم حسابی رنگی کرد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-16 ساعت 11:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-16 ساعت 21:46 توسط Last chance.)
خوب ما از دبي برگشتيم و چون قبلا قول دادم كه نتيجه را بنويسم سعي ميكنم با ذكر جزييات بنويسم.
اولش بگم كه من سالهاست كه مي خواهم از ايران برم ولي تا الان به دلايل زيادي نشده. اين بار با خودم گفتم يك ويزا توريستي بگيريم و بريم ببينيم اونجا چطور هست . اگه ديديم كه مي خواهيم بمونيم و ميشه قانوني موند ، مي مونيم وگرنه بر مي گرديم.
من از سال 2004 تا 2010 در قزاقستان كار و زندگي كردم و همانجا هم ازدواج كرده و صاحب فرزند شدم و همسر و فرزندم داراي هر دو تابعيت ايران و قزاقستان هستتند. مسافرت خارجي هم فقط يه بار به روسيه داشتيم . يك حساب بانكي خوب به همراه كلي مدارك كار و تجارت و سند مالكيت و ... با خودمون برديم دبي و تا اينجا مقدمه بود
پرواز ما با يك ساعت تاخير انجام شد و ما 10 مارس ساعت 6 عصر رسيديم دبي. صبح ساعت 6 بعد از دوش واصلاح و لباس و صبحانه با تاكسي رفتيم سفارت. جلوي سفارت دو تا صف بود. يكي براي افراد مقيم دبي كه توي اون از همه مليتي بودند و نزديك به 200 نفر آدم بود. يكي هم براي غير مقيمها كه همه ايراني بوندند و حدود 20 نفر هم بيشتر نبودند. يك خانم مسن ايراني پيش ما بود كه بسيار مضطرب بود. و مي گفت به همراه شوهرش براي ديدن فرزندش به امريكا ميرند اما فراموش كرده يودند گذرنامشون رو از هتل بگيرند و شوهرش برگشته بود هتل گذرنامه هاشون رو بياره. از من خواست كه براي مامور جلوي در توضيح بدم چي شده چون خودش انگليسي بلد نبود كه من گفتم و اون هم گفت مشكلي نيست.
بعد از چك هاي امنيتي رفتيم داخل و شماره گرفتيم . بعد انگشت نگاري و يعد نشستيم تا شماره ما رو اعلام كنند. و البته رفتيم توي نخ بقيه كه چطوري ويزا مي دهند. بيشتر ايرانها پدر و مادراني بودند كه براي ديدن فرزندانشان مي رفتند كه اليته به جز يك مورد همه ويزا گرفتند. يك خانواده با دو بچه 10 و 14 ساله قبل از ما بودند كه آنها هم ويزا گرفتند. آن خانومی هم که گذرنامه هاشون رو هتل جا گذاشته بودند با شوهرش وارد شدند و به سرعت شماره شون خونده شد و ویزا هم گرفتند. بلاخره شماره ما رو خوند و ما رفتيم جلوي باجه 6. يك مرد مو بور جوان بود كه فارسي را با لهجه صحبت مي كرد. سوال و جوابها به صورت زير بود:
س: براي چي ميريد امريكا
ج: براي تفريح و گردش
س: كجا ميريد
ج : اسم هتل و آدرس اون رو گفتم
س: شغل شما چيست
ج:مدير عامل يك شركت بازرگاني با فعاليت در خارج از كشور هستم
در اينجا از همسرم سوال پرسيد كه شغل شما چيست؟ چون همسرم فارسي رو مسلط نيست به انگليسي از اون خواست كه مجددا بپرسه. اون هم با خوشحالي دوباره سوال كرد كه همسرم گفت خانه دار است بعد رو به من كرد و گفت پس شما هم انگليسي بلديد كه من هم تاييد كردم و مابقي صحبتها به انگليسي بود
سوال:دقيقا شركت شما چه كار مي كنه؟
ج: براش توضيح دقيق دادم
باز هم از از توي جواب من در مورد كارم چند تا سوال ديگه پرسيد و همه رو در كامپيوتر بادداشت كرد.
س: خدمت سرازي رفتيد؟
ج: نه معاف شدم
س: دليل معافي؟
ج: در يك مدت محدودي ميشد با پرداخت پول سربازي را خريد
ازمن كارت معافي رو خواست كه با ترجمه بهش دادم
س: همين يك فرزند رو داريد؟
ج: بله
س:سفر خارجي با هم كجاها رفتيد؟
ج: روسيه و البته قزاقستان
مدارك بانكي رو خواست كه بهش دادم و نگاه كوتاهي كرد و گفت خيلي خوبه
با لبخند گفت جند لحظه صبر كنيد و از جاش بلند و رفت. ما ديگه مطمئن شديم بهمون ويزا مي ده. حدود يك دقيقه بعد برگشت. اول با دستگاه بار كد خوان باركد فرمهاي 160 رو به كامپيوتر وارد كرد و بعد گفت:
متاسفانه من نميتونم به شما ويزا بدم. چون شما با هم در يك كشوري نبوديد كه از اونجا با هم برگشته باشيد تا من مطمئن بشم از امريكا برميگرديد.
از زير ميز پاسپورتها و فرمها را به ما برگرداند. من هم فقط تونستم بگم باشه. به هر حال متشكرم.
تمام
البته او لحضه اي كه شماره ما رو صدا زدند من ازخدا خواستم كه اگر صلاح و سرنوشت ما اين طور بهتر ميشه به ما ويزا بدن براي همين خيلي ناراحت نشدم و همسرم هم ديدم خيلي ناراحت نيست از اون هم كه سوال كردم ديدم اون هم همين رو از خدا خواسته بود. و ما تصميم گرفتيم تا چهار روز ديگه كه در دبي هستم حداكثر تفريح رو بكنيم كه اين كار رو كرديم و حسابي بهمون خوش گذشت.
اين بود سفرنامه خلاصه من .
اما در پايان چند توصيه
1- ظاهرا بدون سفر به اروپا و يا استراليا به كسي ويزا نمي دهند پس هزينه بيخودي نكنيد
2- نوع لباس و داشتن حجاب اصلا مهم نيست منظورم اينه كه لباس مناسبي بپوشيد و زياد خود را درگير اين مسئله نكنيد
3- لبخند در هنگام مصاحبه فراموش نشود
4- مداركتون كامل باشه
پيروز باشيد
با آنکه سالهاست قصد رفتن دارم اما مطمئنم که خواهم رفت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من ماه می برای مصاحبه ویزای توریستی از دوبی برگه زرد گرفتم از ان تاریخ هرزمان به سایتdubainiv که خودشون برای چک کردن اعلام کرده بودند می روم هر شماره ای وارد میکنم میزند در حال پردازشه حتی شماره هایی را واردمیکنم که مربوط به سالهای پیش است انگار صفحه فریز شده میخواستم ببینم آیا این مشکل برای کسی پیش آمده واینکه این موضوع طبیعیه ؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من از طريق همسرم كه كرين كارت داره اقدام كردم ٢سال بيش و الان همه مداركم فرستاديم و كيس نامبر هم به من داده شده فقط مي خوام بدونم تا كي به من وقت مصاحبه ميدن ممنون[/size]
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید که سوالو اینجا میپرسم چون چندجا پرسیدم جوابی نگرفتم
مادرم هفته پیش رفت مصاحبه تو دوبی بهش برگه صورتی دادن گفتن برگر ایران ویزارو بفرست بزنیم برات
حالا من میخوام خودم برم دوبی دنبال کاراش
پاسپرت رو کجا تحویل بدم؟ پستی که انتخاب کردم یا سفارت؟
بعد اینکه ویزا اماده شد چجوری بهم خبر میدن؟ خودم باید برم هروز پست بپرسم؟
کیس نامبر :2XXX / کنسولگری: ANKARA / تعداد افراد منظور در کیس : 1 / مصاحبه: 21 Oct/ویزا :21 Oct
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تصمیم دارم برای یه سفر تفریحی با همسرم و دختر کوچیکم اردیبهشت 95 بریم آمریکا من دیروز برای ۲ آبان وقت سفارت در آنکارا گرفتم چون گفته بودند باید ۵- ۶ ماه قبل اقدام کنیم.
می خواستم ببینم با توجه به اینکه باید حداکثر ۳ ماه پس از دریافت ویزا وارد آمریکا بشیم و ممکن ویزا را زودتر بدهند باید چه کار کنم؟