موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من تقریبا دو هفته دیگه وقت سفارت دارم برای ویزای B2.
30 ساله و دوساله ازدواج کردم و به تنهایی میخوام برم. برادرم 5 ساله اونجا دانشجو هستش و برای من دعوتنامه فرستاده. شاغل بخش حصوصی(کارمند) ، معافی سربازی هم دارم.سند خونه و ماشینم دارم. به نظرتون شانس من چقدره برای گرفتن ویزا؟ و مدارکی که همراهم باشه دقیقا چه چیزایی هست؟ و نکته ای که بهم کمک کنه دوستان اگه زحمت بکشن بگن ممنون میشم.
رتبه:
13
2 تشکر در 1 ارسال
سلام دوستان
من برای مادرم فرم DS-160 را پر کردم و برای اواخر سپتامبر نوبت مصاحبه گرفتم
اما متاسفانه در هنگام پر کردن فرم اشتباها ابوظبی را انتخاب کردم در حالیکه قرار مصاحبه در دبی هست
میخواستم ببینم آیا کسی چنین اشتباهی را انجام داده یا خیر؟ و آیا میبایست بیخیال این نوبت مصاحبه بشم و از اول مراحلو طی کنم؟
باسپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
میخواستم ببینم من وقتی دعوتنامه برا پدر و مادرم مینویسم باید کپی دعوتنامه را برای سفارت هم ایمیل کنم یا نه؟ اگه بله میشه لطفا ایمیل سفارت دبی که برا ویزا توریستی میرند به من بدید. ممنون
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
مادر خانوم من دیروز وقت سفارت داشت و برگه صورتی گرفت. که ظاهرا به معنای ویزای یک ضرب هست.
ولی پاسپورت رو پس دادن و گفتن با ایمیل خبر میدیم وقتی ویزا حاضر شد.
ممکنه مراحل بعدی رو اگر کسی تجربه ای داره اعلام کنه؟
باید بعد از برگشتن به ایران پاسپورت رو به تورها برای پیک آپ داد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من فوری به کمک نیاز دارم!
وقت مصاحبم فردا هست، و فرم رو هم submit کردم، و یهو متوجه شدم در فیلد محل اقامت در آمریکا، آدرس خیابون و پلاکش هست، اما شهر و ایالتش نیست!! با اینکه من اینها رو وارد کردم و اگه اصلا وارد نکرده بودم که باید خطا میداد!
البته من همون آدرس رو به عنوان آدرس مخاطبم در آمریکا هم وارد کردم.
الآن چکار می تونم بکنم؟