موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلامدوستان همسرم ماه ششمبارداری هست چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنین
۱-به نظر شما کدام پرواز اکونومی مناسبه امارات اتحاد قطر.......؟ به خاطر وضعیتش و طولانی بودن مسیر
۲-به محض ورود میتونیم بیمه بشیم البته ما میخایم از کمکهای دولتی استفاده کنیم اگه امکان داره در این مورد راهنمایی کنین به کجا مراجعه کنیموکنیم و شاملچه هزینه های می شود ما گرین کارت داریم و میخاییم بریم سن دیه گو یا ارواین
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برادر من براي ويزاي توريستي ميخواد تنها اقدام كنه
متاهله و خانومش بارداره
ايا خانومش بارداره تاثير مثبت داره تو گرفتن ويزا يا منفي؟ با توجه به اينكه خانومش ايران ميمونه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-08 ساعت 01:13)lotfali.zadeh نوشته: (2016-07-16 ساعت 12:29)Mandm نوشته: (2016-07-12 ساعت 16:14)mona_abbas1987@yahoo.com نوشته: سلام دوستان من می خواهم در آمریکا زایمان داشته باشم البتخ هنوز یاردار نستم می شه کمکم کنید بگید هزینه اش چقدر است مثلا از ماه 8 ام برم تا 1ماه پس از زایمان
و اینکه کدوم شهر ارزون تر هست
لطفا کمک ام کنید
سلام شما بايد دو ماهگي بريد يراي ويزا كه مشخص نباشه باردار هستيد و اخر شش ماهگي از ايران خارج بشيد كه اجازه پرواز داشته باشيد (البته به شرطي كه ويزا بگيريد). با توجه به اينكه بيمه مديكل كاليفرنيا از همه جا بهتر هست و كاملا رايگان هست من اونجا رو پيشنهاد مي كنم و در امريكا مثل ايران بيمارستان دولتي و خصوصي به اون شكل ندارن يعني اگه مديكل بگيريد هر بيمارستاني مي اونيد بريد فقط بايد دكتري پيدا كنيد كه مديكل قبول كنه،،، اميدوارم اطلاعاتم مفيد بوده باشه
سلام،دوست عزیز ممکنه بفرمایید بیمه مدیکل در کالیفرنیا برای افرادی که با ویزای توریستی وارد شده باشن امکان پذیر هست یا نه؟
با سلام
در کالیفرنیا خانم های بارداربیمه میشن. اگر ویزای توریستی هم داشته باشید باز هم شامل حالتون میشه. در لس انجلس بیمارستان های مختلفی مدیکل رو قبول میکنند. البته قبلش شما میفرستند به کلینیک مربوط به اون بیمارستان و با توجه به نوع بیمه ای که دارید دکتر مناسب در نظر گرفته میشه.
در لس انجلس ابتدا باید به اداره dpss برید و درخواست بیمه مدیکل کنید. البته میتونید به بیمارستان هم برید به صورت اورژانسی و همون جا کارهارو انجام میدن برای شما. این لینک بیمارستان هست که در صورتی که هنوز بیمه نباشید هم شمارو ویزیت میکنن.
https://www.google.com/url?sa=t&source=w...w6ocf9Wmkw
F2A
سفارت: ابوظبی
زمان مصاحبه: 2016.MAY.24
نتیجه مصاحبه: AP
اپدیت ها
-4oct- 29nov-20dec
4Jun 2017
دوخطی 17 آگوست
Or 23آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-09-08 ساعت 01:46)شوشینا نوشته: سلامدوستان همسرم ماه ششمبارداری هست چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنین
۱-به نظر شما کدام پرواز اکونومی مناسبه امارات اتحاد قطر.......؟ به خاطر وضعیتش و طولانی بودن مسیر
۲-به محض ورود میتونیم بیمه بشیم البته ما میخایم از کمکهای دولتی استفاده کنیم اگه امکان داره در این مورد راهنمایی کنین به کجا مراجعه کنیموکنیم و شاملچه هزینه های می شود ما گرین کارت داریم و میخاییم بریم سن دیه گو یا ارواین
سلام
من خودم گرین کارت داشتم و در لس انجلس زایمان کردم. به محض ورود میتونید برید اداره بیمه dpss و درخواست مدیکل بدید. همچنین میتونید در خواست calworks و food stampهم بدیدکه مقداری پول ماهیانه هست. البته اگه واجد شرایط باشید بهتون تعلق میگیره. اما مدیکل قطعا تعلق میگیره چون باردار هستید. بعد ازون که شماره بیمه اومد میتونید به بیمارستان زنگ بزنید و درخواست appointment بدید. پس از اینکه فرزندتون هم به دنیا اومد دوباره میتونید برید و همین امکانات روی براش بگیرید.
داخل گوگل سرچ کنید dpss office in irvine
چون هر کانتی فرق میکنه. من به شخصه در بیمارستان سانتامونیکا که وابسته به uclaهست زایمان کردم و فوق العاده راضی بودم.
باز هم اگه سوالی داشتید در خدمتم.
F2A
اپدیت ها
-4oct- 29nov-20dec
4Jun 2017
دوخطی 17 آگوست
Or 23آگوست
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
سلام،دوست عزیز ممکنه بفرمایید بیمه مدیکل در کالیفرنیا برای افرادی که با ویزای توریستی وارد شده باشن امکان پذیر هست یا نه؟
[/quote]
با سلام
در کالیفرنیا خانم های بارداربیمه میشن. اگر ویزای توریستی هم داشته باشید باز هم شامل حالتون میشه. در لس انجلس بیمارستان های مختلفی مدیکل رو قبول میکنند. البته قبلش شما میفرستند به کلینیک مربوط به اون بیمارستان و با توجه به نوع بیمه ای که دارید دکتر مناسب در نظر گرفته میشه.
در لس انجلس ابتدا باید به اداره dpss برید و درخواست بیمه مدیکل کنید. البته میتونید به بیمارستان هم برید به صورت اورژانسی و همون جا کارهارو انجام میدن برای شما. این لینک بیمارستان هست که در صورتی که هنوز بیمه
شما مطمئنی کسی که با وبزای توریستی وارد شده یعنی نه سوشال داره نه اجازه کار میتونه مدیکلخودشو رایگان بیمه کنه؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
با سلام
در لس انجلس ابتدا باید به اداره dpss برید و درخواست بیمه مدیکل کنید. البته میتونید به بیمارستان هم برید به صورت اورژانسی و همون جا کارهارو انجام میدن برای شما. این لینک بیمارستان هست که در صورتی که هنوز بیمه
شما مطمئنی کسی که با وبزای توریستی وارد شده یعنی نه سوشال داره نه اجازه کار میتونه مدیکلخودشو رایگان بیمه کنه؟؟
[/quote]
بله. من در امریکا بودم و یکی از اقوام با ویرای توریستی اومد. رفت بیمارستان و اونجا چکاپ کردن و بیمه بارداری گرفت. میگه من اینجا کاری ندارم و پول هم ندارم بیمه میشه. دو سال پیش تقریبا
F2A
اپدیت ها
-4oct- 29nov-20dec
4Jun 2017
دوخطی 17 آگوست
Or 23آگوست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به همه عزیزان
از دوستانی که اطلاع دارند می خواستم بپرسم آیا در حال حاضر برای کسی که ویزای توریستی امریکا دارد، در کالیفرنیا (لس آنجلس ) بیمه ای که هزینه های مربوط به زایمان را پوشش بدهد وجود دارد؟
من خودم تحقیق کردم ظاهرا فقط بیمه اطلس آمریکا هست و صرفا تا 7 ماهگی را پوشش می دهد و هزینه زایمان را شامل نمیشود.
لطفا در این زمینه راهنمایی بفرمایید.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2017-05-06 ساعت 04:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-05-06 ساعت 04:38 توسط alina-b.)
سلام به دوستان،
قوانين جديد بيمه ميگن توريست را بيمه نميكنيم،
ولي من و خانمم الان ٥ ماهه كاليفرنيا هستيم با ويزاي توريستي. وقتي آمديم خانمم ٦ ماهه باردار بود. تا ٧ ماهگيش صبر كرديم بعد رفتيم سوشيال سرويس خانمم گفت توريستي آمدم اينجا شوهرم مجبور شد برگرده من اجازه پرواز ندارم، و براش بيمه امرجنسي مديكل دادن. الان هم پسرم يك ماهه بدنيا آمده پاس آمريكاييشم گرفتيم منتظر پاس ايرانيش هستيم كه برگرديم ايران. هيچ هزينه اي هم نكرديم الكي به كسي پول بيخود ندين براي اين كارها
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
سلام و سپاس از راهنمایی بی دریغ دوستان
بچهها من و همسرم گرین کارد داریم و الان پاس سفید گرفتیم، خدابخاد چند ماه دیگه بچه مون دنیا میاد اما تو ایران، می خواستم ببینم، برای بردن بچه به عمه ریکا چیکار باید کرد ؟ باید رفت سفارت سوئیس در تهران یا توی فرودگاه کاراش انجام می شه؟
ممنون میشم اگه دوستان تجربه ی مشابهی دارن در اختیار بزارند.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.