موضوعها: 46
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
2011-06-30 ساعت 14:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-30 ساعت 15:05 توسط یه مهاجر.)
بله دوست عزیز این مراسم هر سال در دانمارک به شکلی وحشیانه انجام میشه.از این مراسم به عنوان یه سنت تاریخی و قدیمی یاد میشه و این سنت طبق گفته دانمارکی ها این پیام رو میخواد برسونه.شجاعت و مردانگی!!!!یعنی مردانی که در این مراسم احمقانه شرکت می کنن خیلی شجاع هستن.........سالهای ساله که گروه های حامیان حیوانات بر علیه این سنت مسخره و سنت های دیگه ای مثل مراسم وحشیانه گاوبازی اسپانیا یا کشتار فوک ها در کانادا در حال مبارزه هستن اما حماقت یه سری از ادما تمومی نداره..این تصاویر در برابر ویدئوهای این توحش هیچه.بیشتر وال ها و دلفین ها در حالیکه هنوز زنده هستن پوست و گوشتشون رو با چاقو تکه تکه می کنن.من واقعا نمی دونم چطور دلشون میاد با حیوونی که نزدیک ترین ضریب هوشی رو به انسان داره و کاملا بی ازاره این کارو بکنن.عقل هم خوب چیزیه که بعضی ها ازش بی بهره ان
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
خرافات و نادونی از ابتدای افرینش با بشر بوده و مختص قوم خاصی هم نمیشه.شاید فقط در نوع و شدت متفاوت باشه
موضوعها: 19
رتبه:
45
4 تشکر در 0 ارسال
2011-07-01 ساعت 01:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-01 ساعت 21:30 توسط hvm.)
البته واضح و مبرهم است که این صفات فقط شایسته غربیان است و بس
بخوانید :هنر نزد ایرانیان است و بس
اما ایکاش عکسی از مسابقات بز کشی در افغانستان نیز میگذاشتید که در آن بجای توپ از بز استفاده میکنند و اتفاقا ممنوع نیست و فدراسیون هم دارد
در ایران:
ما وقتی به دنیا میآییم گوسفند میکشیم
وقتی عروسی میکنیم
وقتی بچه به دنیا می آوریم
وقتی خانه می خریم
وقتی می میریم
در همه این وقتها گوسفند سر می بریم
آن هم در مقابل چشم خردسالان
جالا که پدیده ای به نام گوسفند خونی نیز آمده به این صورت که بابت هر گوسفند 10 یا 15 هزار تومان میدهند تا در مراسم ما سر شان بریده شوند و بعذ به کشتارگاه رفته و گوشتشان به فروش برسد
ما اصلا مثل غربی ها نیستیم
به دلایل شخصی از مدیریت استعفا داده ام لطفا سولات مربوط به مدیریت را از من نپرسید
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
جالبه که حتی قوانین خودشون رو هم نقض می کنن.مثلا میگن گوسفند ماده رو نباید قربانی کرد.من بارها دیدم گوسفند ماده اونم در حالی که بره داشته رو کشتن!!!!!!! من دلم برای گوسفندا تو ایران خیلی بیشتر از بقیه حیوونا می سوزه البته الان که دیگه خیلی گرون شده و خدا رو شکر با بودجه خیلی ها جور در نمیاد البته این خونواده ها میرن سراغ یه موجود بدبخت تر دیگه مثل مرغ و خروس برای بیمه ماشین و پسر از سربازی برگشته و......
رتبه:
55
3 تشکر در 0 ارسال
از این جهت درست می فرمائین که گوشت قربانی هم به مصرف خوراکی میرسه(البته نه همیشه و همه جا!!! ) ولی نیت کشتار هم به نظر من اهمیت داره.البته این نظر شخصی منه و لزوما هم درست نیست ولی به نظر من قربانی کردن هیچ ارتباطی با دور کردن شر و سایر نیت هایی که برای قربانی کردن مردم می تراشن نداره و اینا خرافه ست اگه این طور بود هیچ کدوم از ماشین هایی که براشون قربانی شده نباید تصادف کنن و هیچ عروسی که قربانی داشته نباید ختم به جدایی می شده و........نکته بعدی هم چیزی که خودتون عنوان کردین.این واقعا وحشتناکه که این کارو جلوی چشم بچه ها می کنن..هیچ وقت یادم نمیره وقتی یه بار دیدم که یه دختر 6 7 ساله با بقیه دوستاش بالای سر گوسفندی در حال جون دادن وایساده بود و به مسخره می گفت نگاه کن انگار داره گوسفنده سرفه می کنه خب زودتر بمیر دیگه!!! بعد روانشناس ها می نالن که چرا وقوع جرم و جنایت در ایران اینقد فجیع و وسیعه.بچه ای که با خونسردی از سر بریدن یه گوسفند برای خودش تفریح میسازه در بزرگسالی چطور خواهد شد؟
درباره سوالی که کرده بودین ،بله من به طور کلی با کشتار گوسفند و مرغ و.....مخالفم.....شاید اگه دیوار کشتارگاه ها شیشه ای بود همه انسان ها گیاه خوار می شدن.ای کاش واقعا حداقل آدابی که شما گفتین رعایت می شد .اکثر مردم می دونن که این طور نیست اما ما خیلی وقتا ترجیح میدیم چشممون رو به روی حقایق ببندیم یا برای اشتباهاتمون دلیل بیاریم تا گرفتار عذاب وجدان نشیم وگرنه ایا به نظر شما چاقو تیز از درد مردن گاو و گوسفند کم می کنه؟
موضوعها: 57
رتبه:
59
2 تشکر در 0 ارسال
2011-07-01 ساعت 20:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-01 ساعت 20:41 توسط mohsen324.)
تو این دنیا هیچکس به طور واقعی به فکر حیوان ها نیست. حتی اونها که طرفدار حقوق حیوانات هستند و گیاه خوار هستند و به اصطلاح Tree Hugger هستند بیشترشون یک حیوان خانگی دارند که اون رو از محیط زندگی طبیعی اش دور کردن و برای سرگرمی خودشون تو خونه زندانی اش کردند.
من یک همکار خانم داشتم که خیلی زیادی طرفدار حقوق حیوانات بود، کلی راجع به این موضوع صحبت می کرد که ما نباید حیوانات رو بخوریم و...
اما خودش یک سگ داشت که روزی بیشتر از 20 ساعت تنها تو خونه حبس بود.