موضوعها: 0
رتبه:
21
2 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-21 ساعت 13:17)nushin68 نوشته: سلام من رشتم ادبیات انگلیسیه و میخوام ارشدو تو ترکیه بخونم میخوام ببینم اگه ترکی کامل بلد باشم تخفیفی واسم داره؟آخه به خاطره رشته ام همه کلاسهام انگلیسی خواهد بود.ممنون میشم راهنمایی کنین.میخواستم بدونم هزینه ارشد شهریه و خوابگاه و..... کلا تو 2 سال چقد میشه و میتونم بعد از درسم اقامت بگیرم؟
دوست عزیز الان خیلی وقته که تخفیف برای ترک زبانها را ورداشتن و شما تخفیفی شامل حالتون نمیشه. در تزکیه دانشگاههای دولتی و خصوصی وجود داره که هزینه خصوصی ها بالا و دولتی ها پائین هست. اگه از یه دانشگاه دولتی پذیرش بگیرید در حدود 500 لیره میشه و خوابگاه هم بگیر و نگیر داره و اگه بدن بین 130 لیره تا 200 لیره در ماه هزینه دازه. البته صبحانه و شام رو هم رایگان بهتون میدن و شما فقط باید ناهار رو با پرداخت روزانه 2 لیره در سلف دانشگاه تهیه کنید
شماره کیس 3xxx 2013AS/نامه دوم 26 دسامبر /یک نفر /مصاحبه 21 فوریه / کلیرنس 208 روز /سفارت آنکارا /کلیر 17 سپتامبر / صدور ویزا 27 سپتامبر/ کارولینای شمالی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام پسری 16 ساله دارم که امسال باید سوم نظری بخونه.میگن بهتره از همین امسال اقدام کنیم و بفرستیمش تا همونجا دیپلمشو بگیره و کنکور بده و میگن این براش بهتره.نظرتون چیه؟آیا تو ترکیه برای این بچه ها پانسیونی وجود داره که فکرمون راحتتر باشه؟چونکه بعضیها میگن اونجا چاقو کش و از این جور آدما زیادن و صلاح نمیدونن که از الان بفرستیمش . لطفأ راهنماییم کنین.چیکار کنم!!!!!!!!!!!!!!
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
درود
من برای دکترای مدیریت می خوام برم ترکیه.
الان هم دارم خودم و برای زبان ترکی و Ales آماده می کنم.در حالا آماده سازی یک مقاله ISI هستم.
می خواستم بدونم نحوه fund گرفتن یا بورس تحصیلی به چه نحوی است؟شرایطش چطوره؟
مثل همه دنیا باید از استاد و دانشگاه بورس گرفت یا دولت بورس می کنه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من فوق لیسانس مدیریت بازرگانی هستم و کلاسای امادگی ایلتس شرکت کردم چند ماه دیگه ازمون دارم... زبان ترکی هم بلدم و کلاساشو رفتم و ازمون تومر چند ماه دیگه برگزار میشه... کدوم دانشگاه برا رشته من مناسب وکم هزینه هستش... میشه اونجا کار هم پیدا کرد؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من امروز میخواستم برای ایدین اپلای کنم میگه دانشگاه غیرانتفاعی قبول نمیکنه...میخواستم بدونم کدو دانشگاه ها مدرک دانشگاه غیرانتفایی قبول میکنن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام من واسه دانشگاه ١٩مايس كه ازرومعدل پذيرش ميكرد بامعدل ١٦٠٩٨واسه پرستاري قبول شدم كه توسط يه موسسه كاوشگران اونم باكلي هزينه قبول شدم اما من دندانپزشكي ميخوام بخونم حالاراهنمايي كنيد بايدچيكاركنم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من دیپلم ریاضی دارم و میخام در ترکیه ادامه تحصیل بدم میخام بدونم چطور میتونم دانشگاه دولتی قبول شم ایا کنکور هنوز هست یا با معدل بالا هم میشه ؟ و اینکه چه رشته ای برای ادامه و کار. بهتره؟طراحی صنعتی خوبه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی هست از بین دوستان که در مقطع دکترا برای فرصت مطالعاتی به دانشگاههای ترکیه رفته باشد؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
درباره مدارس انگلیسی زبان و یا مدارس بین المللی مقطع ابتدایی وجود داره؟
هزینش چقدره؟
چه شهرهایی داره مثلا انکارا داره؟
کیس نامبر: ***2017as
تعداد نفرات: 3
تاریخ رویت: 6may
ارسال فرم: may نیمه دوم
مصاحبه: انکارا. نیمه دوم اکتبر
آپدیت: دسامبر
موضوعها: 5
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .
کسی میتونه یک دوره زبان انگلیسی خوب برای حدود ۱ تا ۲ ساله رو توی انکارا به من معرفی کنه؟
به kaplan ایمیل دادم گفت توی ترکیه کلاس ندارند.
ممنون
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی راجع به تحصیل در مورد دانشگاه های ترکیه داره در اختیار من قرار بده...
اینکه شرایط و کیفیت آموزشی دانشگا های ترکیه به صورت کلی چطوره ؟