موضوعها: 2
رتبه:
14
59 تشکر در 2 ارسال
با سلام به دوستان عزيز
ميشه رفت و تو تركيه ( حالا هر شهري كه شده ) رستوران زد.
شرايتش چه جوريه ؟
با تشكر از شما
To Wounds From One[font=Arial][/font]
موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-08-15 ساعت 11:40)mostafa69ir نوشته: (2011-08-15 ساعت 00:16)hm13862007 نوشته: من بیخیال شدم ، چون این راه شدنی نیست ، یعنی نمیشه که من ترکیه رستوران تحت عنوان شرکت ثبت کنم و تا چند سال حتما باید کارگر استخدام کنم . این از نظر من خیلی مسخره هستش ... یه سوال دارم از اساتید : کشوری داریم در دنیا که بشه براحتی و با کمترین دردسر رفت اونجا موند و زندگی کرد ؟ ساده ترین اقامت متعلق به کجاست ؟ دوری و نزدیکیش مهم نیست میخوام برم هر جا امکان داره ذکر بفرمایید .
با احترام و سپاس
(2011-08-14 ساعت 09:02)mostafa69ir نوشته: (2011-08-13 ساعت 23:01)aghamilad نوشته: با سلام
اگه میشه در خصوص ثبت شرکت در ترکیه و هزینه های ان و اینکه خودمان می تونیم اقدام کنیم یا وکیل باید این کار را بکند و سایر اطلاعات توضیح بدهید
متشکرم
لینک توسط پیام خصوصی فرستاده شد
سلام لطفا این لینک را برای من هم ارسال بفرمایید متشکرم
سلام لطفا این لینک را برای من هم ارسال بفرمایید متشکرم
سلام
من حداقل ها رو اشاره کردم
بالاخره شما هر کشوری برین باید یه کاری اونجا داشته باشین
اگه صرفا بخاطر اقامت در کشوری ثالث بخواین اقدام کنین بدون این کارها هم میشه اقدام کرد اما کلی هزینه باید پرداخت کنین
منضورم از دایر کردن رستوران اینه که با حد اقل سرمایه گذاری هم میتونین کاری رو شروع کنین و فقط مدیریت کنین و کسائی رو که استخدام میکنین تمام کارها رو انجام میدن
لینک رو هم براتون فرستادم
اگه بدون دردسر بخواین مهاجرت کنین کانادا با سرمایه گذاری 180 هزار دلاری
میتونه گزینه مناسبی واستون باشه
اونم اطلاعاتش رو تو قسمت کانادا تو فروم میتونین ببینین
برای مثال تو ترکیه شما با سرمایه حد اقل 50000 دلار میتونین هم شرکتتونو به ثبت برسونین یه رستوران کوچیک و یا یه فروشگاه پوشاک یا یه سوپر مارکت دایر کنین درامدشم در حدی هست که بتونین خونه 120 الی 150 متری اجاره کنین و هزینه های مغازه و شرکت رو در بیاره
(حتی میتونین از بانک برای خرید خونه وام بگیرین 120 ماهه برای یه خونه حدود 70 متری نوساز ماهی حدودا 600 دلار قسط میدین 75% ارزش رو وام میدن)
امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم
(2011-08-15 ساعت 08:39)kamranjon نوشته: با سلام به دوستان عزيز
ميشه رفت و تو تركيه ( حالا هر شهري كه شده ) رستوران زد.
شرايتش چه جوريه ؟
با تشكر از شما
لینک رو با پیام خصوصی فرستادم
البته دوستان توجه داشته باشید برای سرمایه گذاری در کانادا یکی از روشها این است که 180.000$ به دولت بدهید ولی سرمایه کل شما باید 1.600.000$ دلار باشه...
شماره کیس : 2015AS00000
تاریخ روئت قبولی در سایت: 1may
کنسولگری: آنکارا
تاریخ کارنت شدن کیس:
تاریخ دریافت نامه دوم:
تاریخ مصاحبه:
تاریخ دریافت ویزا:
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عرض سلام مجدد خدمت همه عزیزان
بالاخره تصمیم گرفتم اگه وسع مالیم اجازه بده و جواب سوالاتم رو بگیرم و از نظر خودم بتونم ابهاماتم رو حل کنم در ذهنم ، برم در ترکیه و یه شرکت ثبت کنم تا بتونم اقامت ترکیه رو بگیرم . فقط چند تا سوال در ذهنم داشتم که دوست دارم با تجربه شما پاسخ های مناسبی برای سوالاتم پیدا کنم :
1- ترکیه بهترین شهر توریستی اش کدام شهر است ؟
2- بهترین شهر برای فعالیت اقتصاد و تجاری کدام شهر ترکیه میباشد ؟ کدام صنف کاری در حال حاضر در شهر های ترکیه میتواند در آمد مناسبی تری داشته باشد ؟
3- برای ثبت شرکت در ترکیه بعد از انتخاب کردن شهر مورد نظر ، با حداقل چه سرمایه ای میتوان شروع به فعالیت کرد ؟
4- من قصد افتتاح یک فست فود ایرانی را در یکی از شهرهای ترکیه دارم ، با توجه به اینکه طیق قوانین ترکیه ، تا چند سال اول نمیتوانم شخصا در فست فود خودم کار کنم ، لذا باید از کارمندان ترک استخدام کرده و تا 4 سال به دولت ترکیه مالیات پرداخت کنم . هزینه های اولیه این کار چقدر است ؟ از ابتدای ثبت شرکت تا رفتن من به ترکیه و افتتاح فست فود و شروع کارم ؟
5- برای ثبت شرکت اگر بخواهم از طریق شرکت های ایرانی که اینکار را انجام میدهند کمک نگیرم و بتنهایی بخواهم شرکتم را در ترکیه ثبت کنم باید چگونه و چه مراحلی را طی کنم ؟
6- الان اگر من بخواهم برای ثبت شرکت اقدام کنم چند راه در پیش رو دارم ؟
7- حال اگر بخواهم برای ثبت شرکت از شرکت های ایرانی که دوستان معرفی کرده اند در سایت کمک بگیرم ، از لحظه اول یعنی اقدام وجه جهت ثبت شرکت تا رفتن به ترکیه ریز هزینه های من حدودا چقدر میشه ؟
با احترام و سپاس
حامد
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
مطالبي خدمت شما عرض ميكنم كه فكر ميكنم مفيد باشه ولي براي شما كامل نيست براي همين پيشنهاد ميكنم با يك وكيل زبده در مورد اين مسائل صحبت كنيد
-
عرض كنم كه قطب توريستي تركيه آنتالياس ولي بعد از انتاليا از استانبول ميشه اسم برد و فكر ميكنم كه براي راه انداختن يك فست فود و ثبت شركت و اسكان خودتون حدود 50.000 دلار نياز داشته باشيد
خداوند انسان را آزاد آفرید و انسان بندگی را برگزید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
50000 دلار پول لازم هستش ؟ خوب پس از وسع مالی من خیلی بالاتره ...
مرسی
موضوعها: 3
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کسی از ازدواج با همسر ترک و همچنین مزایای آن میدونه؟این رو میدونم که اقامت رو میدن ولی شرایط و ضوابق خاصی داره ؟!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت شما دوست عزیز و با تشکر از پاسختون
من اون آدرسی که گفته بودین وفرم مربوط به دریافت اقامت رو دیدم .2تا سوال برام پیش اومداگر لطفا منو راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم.
1توی فرم قسمتی هست که آدرس و شماره تلفن محل زندگی در ترکیه مربوط به کسی که درخواست رو پر میکنه پرسیده شده ,یعنی اینکه قبل از پر کردن این فرم حتما باید منزل گرفته شده باشه یا اینکه اگر آدرس هتل محل اقامت هم نوشته بشه قابل قبول خواهد بود؟
2درفرم مشخص نشده که به اداره امنیت پلیس کدوم شهر ترکیه باید مراجعه کرد؟
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-08 ساعت 23:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-09 ساعت 05:05 توسط ParsTrader.)
']
سلام دوستان
من با موسسه تومر خیلی مکاتبات کردم. برای ثبت نام فرم ثبت نام رو از سایت گرفته و ثبت نام میکنید. و براشون میفرستین و اونها شما رو پیش ثبت نام میکنند. و بعد 250 دلار برای ثبت نام واریز میکنید به حسابشون و مدارک ارسال وجه و اسکن گذرنامه رو براشون میفرستین و اونها نامه ثبت نام رو براتو ارسال میکنند. و بعد به سفارت برای گرفتن پاسپورت مراجعه میکنید.
تا اینجارو من بلدم.
کسی میدونه که بعد از رسیدن به ترکیه مراحل اخذ اجازه اقامت یکساله چطوریه و چه مدارکی نیاز داره؟
دوست عزیز
شما باید به اداره پلیس اتباع خارجه در استانبول(خیابان فاتح) مراجعه کنی و مبلغی حدود 140 لیر به حساب بریزی و معمولا ظرف 4 یا 5 روز براتون اقامت صادر میشه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز بنده همسر ترک دارم.شما با ارایه مدارک ازدواجت به اداره پلیس اتباع خارجه اقامت یک ساله میگیرید ولی برای گرفتن تبعیت ترک به 5 سال زمان احتیاج دارید و تا قبل از آن برای تمدید اقامت هر بار همسرتان باید در اداره پلیس همراه شما باشد.به شما توصیه میکنم به قصد گرفتن اقامت ازدواج نکنید.
رتبه:
37
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام
این ویزایی که از طریق شرکت در کلاس های تومر هست اقامتی یا تحصیلی ؟ یعنی حتما باید با این ویزا درس بخونیم یا میشه درس هم نخوند؟
با تشکر
شماره کیس: **2015AS29 / تاریخ رویت قبولی:1may / کنسولگری:ankara / تعداد افراد منظور در کیس :فقط خودم / ارسال فرمهای سری اولMAY22
کارنت شدن کیس:9 اکتبر / مصاحبه:نیمه دوم دسامبر / ویزا یکضرب / مقصد : فعلا اوکلاهاما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از طریق کدوم بانک در ایران میشه مبلغ 250دلار و به حساب تومر واریز کرد؟