موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من به شخصه خیلی احساس سبکی میکنم.
برنده نشدم ولی تکلیفم معلوم شد. حالا میدونم که باید راههای دیگه رو امتحان کنم و تمام وقت و انرژیم رو میزارم که برم کانادا.
بقیه دوستان هم ناراحت نباشن. لاتاریه دیگه. شانسیه.
شاید واقعا اونایی که اسمشون در اومد بیشتر احتیاج داشتن و یا شاید واسه ماها وقت رفتن نرسیده. به نظرم باید خیلی راحت واقعیت رو قبول کنیم و حالا یه بار دیگه داشتهها و نداشته هامون رو بریزیم وسط گود و ببینیم چه کاری میتونیم بکنیم. من معتقدم که هیچ وقت انسان بی راه و بیچاره و درمانده نمشیه. همیشه راهی هست و دری بازه. حالا ممکنه یه راه سخت تر و طولانی تر باشه و یه راه کوتاه تر و راحت تر. حالا باید بر اساس تواناییها و امکاناتمون ببینیم کدوم برامون بهتره و مقدوره.
(هدفم نصیحت نیست، صرفا احساس و نظرم رو باید میکنم)
ولی با همه این حرفها میدونم که لاتاری یه حال و هوای دیگه داره و بعدش هم که میری usa و ... (ولی باید واقعیت رو پذیرفت)
خدایا ابی و gt۳۳۳۳ (دوستای گلم) برنده شن و برن usa
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2011-07-15 ساعت 21:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-07-15 ساعت 21:31 توسط User.)
من هم برای دوستانی که امسال برنده نشدند آرزوی موفقیت می کنم. بی گمان موفقیت در جای دیگری در دسترس است.
بحث در باره راه های غیر قانونی خلاف مقررات است. لطفا به قوانین انجمن احترام بگذارید. ارسال های حاوی اینگونه موارد حذف می شوند.
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-15 ساعت 21:26)hamed1986 نوشته: (2011-07-15 ساعت 21:16)robby نوشته: من دفعه قبل برنده شدم و اینبار نه......به هر صورت من هم به برندگان این نوبت تبریک بگم. انشالله که براشون خیر باشه و درست استفاده کنند ازش.
robby جان...دوست خوبم.... همیشه یادت باشه که کار خدا بی دلیل نیست.. و حتما یه حکمتی توش هست...بعدها میبینی که چقدر خوب شد که نشد...جدی میگم... من به شخصه وقتی پاسال قبول نشدم خیلی ناراحت شدم ولی بعد دیدم که خوب شد چو آمادگیشو نداشتم ، از همه لحاظ...امسال خوب بود گفتم دیگه رفتنی هستم که نشد...بازم نا امید نیستم...بعدا میفهمم که چرا اینطور شد....
کار خدا چیه؟
می شه توضیح بدی؟ دوست عزیز حکمت و از این قبیل طرز تفکر از چطوری بگم که ناراحت نشی باعث عدم حقیقت یابی در ذهن شما خواهد شد...
«مردان بزرگ مانند عقاب هستند و آشیانه خود را روی قله بلند تنهائی میسازند.»
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آخه یعنی دیگه هیج راهی نیست پامون به خاک مقدس آمریکا باز بشه؟؟؟!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما که قبول شدیم ...
امیدواریم تمام سال بعد همتون قبول بشین
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
gt۳۳۳۳ جان!
از اینکه این دفعه نبردی خیلی ناراحتم. آره ، واقعا نامردیه.
آمریکا خیلی دلش هم بخواد که شما ، khabaloo و بقیه بچههای گًل مهاجرسرا برین اونجا. باید از خداشون هم باشه.
ولی دوست گلم، زندگی ادامه داره، امیدوارم که بتونی این موضوع رو فراموش کنی و از ۲-۳ روز دیگه راه بیفتی دنبال راههای دیگه. به خدا اگه هدف رفتن باشه میشه رفت. استرالیا ، کانادا ، انگلیس ،کلا اروپا... میشه رفت. فقط یه همت کنیم و کمربندها رو سفت کنیم و ....
ایشالله هر جا هستی موفّق باشی و به آرزوهات برسی
.
غرق شدن ، زیر آب رفتن نیست. زیر آب ماندن است.
.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم ناراحت نباشید از اینکه قبول نشدید چون حداقل تکلیفتون مشخصه.ما هم که ۲۰۱۱ قبول شدیم بعد از کلی انتظار الان در برزخ کلیرنس به سر میبریم!کلی انتظار کشیدیم و انرژی و وقت و هزینه صرف کردیم ولی هنوز هیچی معلوم نیست!شاید حالا حالاها کلیر نشیم و این همه انرژی و زحمت..... یه روزهایی خیلی ناراحت میشم و از خودم بدم میاد از اینکه نشستم چشم انتظار به درهای بسته یک کشور دیگه که منو توش راه بدهند!افسوس... امیدوارم ایرانِ خودمون انقدر زیبا شه که همه به مقیمش بودن افتخار کنیم نه اینکه ازش فراری باشیم و ابرقدرتها آرزوی گرفتن ویزای کشور ما رو داشته باشند.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
هه هه منم نشدم عیب نداره خدا بزرگه D: