موضوعها: 5
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من نتیجه دادگاه رو میخواستم ببینم یک بار تو دیدخ بودم اما هر چی گشتم الان
پیدا نکردم اگر کسی لینکش رو میدونه ممنون میشم برام پست کنه.
دادگاه 22000 نفر برنده قبلی.
ممنون
شماره کیس: 2009AS22800
دریافت اولین نامه: Mar 2008
دریافت نامه دوم: MAR 2009
مصاحبه: JUNE2009
دریافت ویزا: همون روز
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
نمیدونم چی بگم؟!! اصلاْ به کی بگم؟! کجا بهتر از همین تاپیک سنگ صبور تا شاید سنگ صبور غم ما از دست برخی افراد باشه. یکی از دوستانم تمام اعضای خانواده اش رو + تمام اعضای خانواده عموش رو ثبت نام کرده بود. زده عموش برنده شده. عموجان فرمودن که بابا مگه بیکارم تو این سن و سال (۵۲ سال) کار و زندگی رو تعطیل کنم بیفتم دنبال ویزا و مهاجرت به امریکایی که الان تو این بحران شدید اقتصادی است؟!!! این دقیقاْ جمله ای است که دوستمون از عموشون نقل کردن. جالب اینجاست که حتی یکی از برادران این دوست من هیچ میلی به خروج از کشور نداره و از اینکه در یک بانک خصوصی مشغول به فعالیت هست راضی هست و از زندگی هم لذت میبره... ایشان هم ثبت نام شده بود اما نه با میل شخصی. ای کاش که واسه ثبت نام حداقل ۱ دلار ازمون پول میگرفتن. به خدا اونوقت جای این همه شرکت کننده فکر نمیکنم حتی ۵۰ درصد شرکت میکردند. مردمان بدی هستیم. بی تفاوتیم . واسه همدیگه.. واسه سرنوشت هم ارزشی قايل نیستیم. به خدا هستن افراد زیادی که اینگونه برنده شدن و حتی برای برنده شدن خوشحال هم نشدن. نمیدونم شاید حق هیچ اعتراضی رو ندارم. چون در این لاتاری همه چیز یکسان است. اما وقتی این بی تفاوتی رو میبینم حس میکنم حقی از من ضایع شده. در صورتیکه نشده. تاسف میخورم به حال کسانی که فکر میکنند این لاتاری محلی است برای ابراز علاقهء بیجا به عمو و خاله و نوهء زن دایی که حتی میلی به رفتن ندارند و زحمت میکشن و ثبت نامشون میکنن. بدجور از دیشب حالم گرفته شده و هر اتفاق کوچکی در زمینهء لاتاری برام بزرگ به نظر میاد.
فعل و انفعال ، جزر و مد جریان ، آزمون و خطا ، تغییر ......> این است ریتم زندگی.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر میکنم سنم ار شما ها خیلی بزرگتره سه سال چیه برو بالا چند ساله شرکت میکنیم ولی برنده نمیشیم خواهرزاده من اولین بار بود برنده شد
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
در تایید صحبت دوستان باید بگم که ای کاش لاتاری رو پولی میکردند. شرط میبندم اگه مبلغ ناچیزی هم بابت ثبت نام میگرفتن اونوقت یک دهم این جمعیت نیم میلیونی که هر سال از ایران شرکت میکنه و هر سال هم به تعداد نفراتش اضافه میشه شرکت نمیکردند.
چون اولا خیلی ها شاید به خاطر آشنایی کم با اینترنت و سواد پایین در رابطه با پرداختهای اینترنتی و آنلاین این قضیه لاتاری رو یک کلاهبرداری قلمداد کنن و بیخیالش بشن!
دوما خود مسائل تحریم هم یکسری محدودیت هایی رو در افتتاح حساب های اینترنتی برای ایرانی ها ایجاد کرده.
در این صورت دیگه اونایی که واسه خود شیرینکی کل فامیلو در و همسایشونو ثبت نام میکنن از این کار منصرف میشن.