موضوعها: 2
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
من به اکثر بانک ها ایمیل زدم بانک المانی پروکریدیت جواب بهم داده که برای ایرانی ها حساب باز میکنه
فقط گفته که محدودیت برای انتقال و فرستادن پول به ایران برای مشتریان ایرانی داریم که این رو همه می دونن
مدارک هم گفته فقط پاسپورت
اگر دوستان بانک دیگه ای رو هم پیدا کردند بگند چون شنیدم این بانک کارتهاش از المان صادر میشه و
14 روز بعد باید بری بگیری
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بله میشه به من هم پیشنهاد کردند، اما من الکترون انتخاب کردم چون هزینه کمتری داشت
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستانی که قصد سفر و سرمایه گذاری و اقامت در گرجستان را دارند.
من بعد از چندین سفر به این کشور و بررسی یکسری از کارها و برخورد با تعدادی از هموطنان در این کشور به نتایجی رسیدم که خواستم با شما در میان گزارم.
اول از هم اینکه متاسفانه تبلیغات دروغین در مورد سرمایه گذاری و اقامت در این کشور از طرف بعضی صورت گرفته و خیلی ها فکر می کنند اینجا چه خبر هست !!
من در اینجا با تعدادی ایرانی برخورد داشتم که بدون اطلاع از نحوه کار و پرداخت مالیات و شرایط ثبت شرکت آمده بودند که اینجا شرکت ثبت کنند و کارت اقامت بگیرند و به قول خودشان بعد از 2-3 سال دیگر که این کشور به اتحادیه اروپا می پیوندد آنها هم اروپایی شوند ولی غافل ازاینکه اینجا از این خبرها نیست. اینجا حتما" باید فعالیت اقتصادی داشت و به دولت مالیات های سنگین پرداخت نمود در اینجا مبلغ مالیات آنقدر بالاست که خود شهروندان گرجی هم از این وضعیت ناراحت هستند.
خیلی ها با دیدی که از ایران و جمعیت و بازار ایران دارند به اینجا می آیند که کار کنند ( صادرات - واردات و ... ) ولی این دید کاملا" اشتباه است چون اینجا انگشت کوچیکه ایران هم نیست چه از نظر جمعیت و بازار کار و نقدینگیه مردم !! اینجا کشوری محدود با بودجه ای محدود و به مراتب کمتر از ایران است. مردم اینجا در یک هاله ای از ابهام زندگی می کنند، دقیقا" نمی توان تشخیص داد این مردم پولدار هستند و یا در فقر خاصی زندگی می کنند ولی انچه مسلم است این است که نقدینگیه زیادی در دست اکثریت مردم نیست.
در این کشور دولت شریک 20 درصد پول شما هست به این معنی که در تمام تبادلات پولی ( از خرید و فروش مایحتاج زندگی گرفته تا ماشین و مستغلات و کار های خدماتی و تولیدی ) دولت 20 درصد پولی که شما دریافت می کنید را از شما بدون چون و چرا می خواهد !!
خیلی از ایرانی ها به واسطه تبلیغات غلط به این کشور می آیند و با پول نسبتا" اندک می خواهند شروع بکار کنند ولی متاسفانه باید بگویم که اینجا با پول کم نمی توان کاری کرد که خرج زندگی معمولی را داد و آنچرا هم که آورده اید بصورت خرد خرد از دست می دهید !!
اخیرا" هم بعلت تعدد شرکت های ثبت شده و فعال نشده توسط ایرانی ها دولت این کشور قوانین و شرایط خاصی را قرار داده است از جمله اینکه برای دریافت کارت اقامت حتما باید آدرس محل شرکت که فعال شده باشد را به اداره ثبت شرکت ها معرفی نمایید و دیگر آدرس های صوری را نمی پذیرند و یا اینکه بانک تی بی سی برای موجودی های کمتر از 50000 دلار حساب باز نمیکند !!
خلاصه اینکه هر کسی که می خواهد در اینجا ثبت شرکت کند باید کاسب باشد و هوای دولت را داشته باشد و مالیات را حتما پرداخت کند و در غیر این صورت هرگونه هزینه ای در زمینه ثبت شرکت پرداخت کنید پولتان را دور ریختین !!
موضوعها: 2
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
من قصد ثبت شرکت در گرجستان رو ندارم
فقط قصد افتتاح حساب بانکی رو دارم
ایا به درامدی که وارد حساب من میشه مالیات بهش تعلق میگیره ؟
اینطور که به من گفتند بهترین زمان برای رفتن اواخر اردیبهشت و خرداد هست چون در ایام عید هم سرد و هم شلوغ و گرون هست
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نه به درامدی که وارد حساب شما میشه مالیات تعلق نمیگیره. اما ماهانه مبلغ اندکی بابت ویزا کارت از حساب شما کسر میشه و همینطور اگه از دستگاه خود پرداز بانک دیگه ای پول برداشت کنید و ... که این تعرفه ها رو میتونید از سایت بانک ارائه کننده بفهمید یا اینکه بپرسید از خود بانک.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. من تقریبا تمام مطالب رو خوندم. مدتهاست میخوام از ایران برم با خانوادم. اما برای کانادا و انگلیس شرایطم مناسب نیست. من 34 سالمه. همسرم 35 سال ایشون استاد دانشگاه هستن و هنر خوندن منهم مترجم زبان انگلیسی هستم. یک دختر 4 ساله هم داریم. میخواستم روی کشورهایی کار کنم که به ایران نزدیکتر هستن. امارات و کشورهای عربی رو اصلا دوست ندارم. چون جای پیشرفتی نمونده درش. برای ارمنستان هم خیلی تحقیق کردم متوجه شدم اوضاع کار مناسب نیست برای خودشون هم کار کم هستش. میخواستم بدونم برای گرجستان میتونم اقدام کنم.؟ از کجا باید شروع کنم. چه کاری میتونم اونجا انجام بدم؟ هزینه ای که برای اقامت باید بپردازم چقدر هستش. برای آینده دخترم اونجا مناسب هست؟ هزینه خونه رو خوندم ماهی 400 دلار میشه. الان راحت میشه اقامت گرفت ؟ همون شهری که فرمودید بهترین شهر گرجستانه؟ بی صبرانه منتظر پاسختان هستم. ممنون و سپاس فراوان.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-04-07 ساعت 17:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-04-07 ساعت 17:54 توسط s_ostad2000.)
ممنون پستهارو چک میکنم. من فقط یک مکان اروم برای زندگی میخوام و اینکه بتونم دخترم رو با امنیت و ارامش بفرستم بیورن و در اجتماع و بتونم سالهای بعد زا اون کشور به جای دیگه ای مهاجرت کنم. به نظر شما با 60 میلیون میشه اونجا کار و زندگی کرد؟ ممنونم.
این 3000 دلار که عنوان کردید برای ماه هستش یا سال.؟و شامل اجاره منزل و خوراک هم میشه یا خیر؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
بعد از اینکه سفر تفریحی رفتم به این کشور با چه کسی برای اقامت باید صحبت کنم؟ وکیلی رو میتونید معرفی کنید؟ و بین دبی و گرجستان مدام رو و بچه دلیلی پیشنهاد میکنید؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من رشته تحصلیم ریاضی و رشته تحصیلی شوهرم مدیریت دولتی تا ۱۵۰ میلیونم می تونیم سرمایه گذاری کنیم آیا گرجستان میتونیم سرمایه گذری کنیم در چه زمینه