موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تمامی صفحات رو خوندم جالب بود که تاپیک قدمت زیادی داره
توی این سالها قوانین چندین بار عوض شده.
من و یکی از دوستانم قصد مهاجرت و ثبت شرکت در گرجستان و البته کار واقعی رو داریم .... من از اصفهان و تهران پیگیر بودم و بیش از حد در مورد خوبی گرجستان و راحتی مهاجرت اغراغ میشه به همین دلیل تصمیم گرفتم یک سفر 7 روزه به گرجستان داشته باشم تا از نزدیک شرایط رو بسنجم
به نظرتون سفر 7 روزه کافیه ؟ یا بلیط بگیریم و آپارتمان اجاره کنیم و یک ماه بمونیم ؟
بیشترین مشکلم با خط و زبان گرجیه اگر از خط لاتین استفاده میکردن اوضاع به این پیچیدگی نبود ولی با ندونستن زبانشون حتا یک تابلو رو هم نمیتونیم بخونیم !
از جناب اندرو هم تشکر میکنم بابت زحماتشون ...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام ممنون از پاسخگويى تون تا چند هفته ديگه ايشالله ميرم تفليس من خودم حقوق تقريبا چهار ميليونى دارم برم ببينم ميتونم يه كار ديگه هم دست و پاكنم ايشالله خانواده هم بعد مدارس بچه ها ميان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.وقت بخیر.من قصد مهاجرت به گرجستان را دارم و سوالهای بسیاری پیرامون آن دارم.با ثبت شرکنت تصمیم به مهاجرت دارم. و هزاران سوال.
لطفا راهنمایی بفرمایید؟آیا شخص خاصی را میتونید معرفی کنید؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عرض سلام. شرایط تاسیس آموزشگاه زبان انگلیسی در گرجستان و کلا کار تدریس زبان انگلیسی در گرجستان (تدریس در آموزشگاه زبان یا تدریس به عنوان مدرس خصوصی) چطوری است کسی اطلاع دارد؟ بنده مدرس آیلتس هستم و قصد دارم در گرجستان در ابتدا به کسانی که مایل هستند انگلیسی یاد بگیرند خصوصی تدریس کنم و بعد از مدتی اگر امکانش باشد آموزشگاه زبان تاسیس کنم ممنون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2017-01-15 ساعت 13:48)maryamerfan نوشته: سلام.وقت بخیر.من قصد مهاجرت به گرجستان را دارم و سوالهای بسیاری پیرامون آن دارم.با ثبت شرکنت تصمیم به مهاجرت دارم. و هزاران سوال.
لطفا راهنمایی بفرمایید؟آیا شخص خاصی را میتونید معرفی کنید؟
پیشنهاد من اینه که اول یه سفری به گرجستان بروید.
کیس CR1
بیشتر از 2 سال در پروسه AP!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطفا من راهنمايي كنيد براي كسب وكان در تفليس و كار كردن در زمينه ديزاين داخلي و از كجا بايد شروع كنم و اولين قدم براي ارتباط با شما و كسب كار راه انداختم اونجا چي هست،ممنون ميشم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2017-02-06 ساعت 11:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-02-14 ساعت 11:21 توسط Kaveh.
دلیل ویرایش: حذف نام موسسه
)
به نظر من بهترین راه برای تحقیق اینه آدم خودش بره گرجستان و تحقیق کنه اکثر موسسات حقوقی هم که توی ایران توی این حوزه فعالیت میکنند یا اطلاعات اشتباه عنوان میکنن یا اینقدر طرز صحبتشون با آدم بده فکر میکنن طلبکار هستن از آدم. *******
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نظری در رابطه با تاسیس آموزشگاه زبان که بصورت چند زبانه باشد (مثلا آموزش گرجی روسی انگلیسی و ...) در تفلیس دارند؟ بنده توانایی گرفتن جواز اموزشگاه و تاسیس آنرا دارم و کمی هم سرمایه دارم فقط به دنبال یه نفر شریک هستم که کمی سرمایه بیشتر شود و بتوانیم یه آموزشگاه خوب که زیاد هم بزرگ نباشه راه اندازی کنیم. اگر از عزیزان کسی مایل به همکاری هست یا نظری در این رابطه داره خوشحال میشوم بشنوم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من یک زنبور دار هستم می خواستم بدونم در زمینه کاری من در ارمنستان سرمایه گذاری خوبه یا نه