موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
من قبلا در این باره صحبت کردم
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=3462
توی این تاپیک بخونید متوجه میشید بله کار کرد ولی میگن که این برنامه های بیشترشون کارای جاسوسی هم می کنن
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 2
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
خب با جی میل رایگان میشه آمریکا و کانادا زنگ زد نا محدود...
موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-07-25 ساعت 18:52)yami نوشته: بازم سلام دوستان
یک راه جدید تماس با آمریکا و کانادا بصورت رایگان پیدا کردم گفتم با شما در میون بذارم.
netTALK http://www.nettalk.com
این شرکت دستگاهی به شما میده که وصل میکنن به مودم ADSL تون. هزینه سال اول با دستگاه 70 دلاره و بعد میشه از سال بعد سالی 30 دلار.
تماس با شماره های آمریکا و کانادا رایگانه. تماس با یوزرهای همین شرکت هم رایگانه. یعنی مثلا شما با دستگاه خودتون (مطمئن نیستم که صرف دانلود مسنجرش کار کنه یا نه) آنلاین میشین و خانوادتون هم با دستگاه خودش. فرقی نمیکنه در کجای دنیا باشین. با هم رایگان میتونین صحبت کنین.
البته در تکمیل صحبتهای Yami عزیز باید بگم حتی اگر در ایران بتونید نرمافزار این سایت را با روی گوشی موبایل خودتون
(Android, Blackberry, Windos Mobile) نصب کنید میتونید از طریق وایرلس و اینترنت بیسیم WiFi توسط این برنامه با آمریکا و کانادا تماس بگیرید.
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
موضوعها: 0
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
از داخل آمریکا
با یه راه ساده و مطمئن که هیچ هزینه اولیه و ثانویه ای هم نداره، از طریق کامپیوتر (نه با گوشی تلفن یا موبایل) می تونید با آمریکا و کانادا مجانی صحبت کنید.
راهش اینه که براوزر شما گوگل کروم باشه و اکانت گوگل داشته باشید. با این براوزر وقتی وارد اکانت گوگل (جی میل) بشوید توی همون صفحه یک دکمه هست که نوشته کال:
Call
کلیک کنید و شماره مورد نظر رو در کانادا یا آمریکا بگیرید و راحت صحبت کنید. حسنش اینه که می تونید تلفن دیگران رو بگیرید بدون اینکه خودتون تلفن داشته باشید. و البته حسن مهمترش اینه که کاملا مجانی هست!
من نمیدونم که این کار توی ایران هم جواب میده یا نه؟ به هر حال دوستانی که آمریکا هستید می تونید بدون اینکه از زمان استفاده موبایلتون کاسته بشه، بدون پرداخت وجه با کانادا صحبت کنید.