موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من سال دیگه واسه زندگی میام سن دیگو. خیلی دوست دارم با دوستانی که اونجا زندگی می کنند بیشتر آشنا بشم و قبل اومدم اطلاعات و راهنمایی های لازم رو بگیرم ازشون. با سپاس از دوستان
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر اینجا سوت و کوره!! خیلی دوست دارم با دوستانی که در سن دیگو زندگی می کنند آشنا شم.
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان اگه برای 2 یا3 روزتوریستی بیام سن دیگو کجا هتل بگیریم که به مناطق توریستی نزدیک باش مرسی
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5mar
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .من بیشتر ازیک ماه هرروز برای فروشگاهها اپلای میکردم ودنبال کار بودم که سرانجام یکی از فروشگاهها خوشبختانه با من تماس گرفت .البته من بعد از اپلای کردن برای فروشگاه والمارت هم حضورا پیگیری کردم و آنها هم جوابگو بودند.بنا به تجربه من بعد از اپلای کردن آنلاین بهتر است که مراجعه حضوری داشته باشید یا تلفنی پیگیری کنید .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من قراره با گرین تا چند وقت دیگه بیام سن دیگو یعنی با ویزای مهاجرتی .حالا کار ندارم بماند .قضیه کار و درآمد خیلی ذهنمو مشغول کرده ولی از طرفی کار با لیفتراک و بلدم و سابقه کار هم دارم تو ایران می خوام ببینم می تونم اونجا اون کار و پیدا کنم و ربان انگلیسیم هم معمولیه لطفا هموطنای san diego که دنبال کار بودن اینور اونور تو این زمینه چیزی دیدن امیدی هست ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.
یکی به من قیمت یه خونه صدمتری توی وست وود و سانتامونیکا و کالورسیتی میگه ؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
مهمه
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
2016-05-03 ساعت 02:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-03 ساعت 02:39 توسط ghazal2016.)
سلام
كسي مكانيك يا ديلر ماشين ايراني تو سن ديگو سراغ داره
2016as16XX
پرکردن فرم :اواخر May
مصاحبه : اوایل اکتبر-ابوظبی
وضعیت :نفر اصلي کیس یه ضرب -نفر دوم كيس ؛AP اپديت ٩ دسامبر، 25 ژانویه .
کلیر اوایل فوریه :-)