موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام - دوستان من تازه پرونده ام تایید شده و منتظر کیس نامبر هستم - برای اقامت می خوام برم سن دیگو - خوشحال میشم با مهاجر سرائیهای اونجا آشنا بشم
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-13 ساعت 03:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-13 ساعت 23:02 توسط Amir.Samar.)
سلام به دوستان گل مهاجرسرایی
برای ماه سپتامبر به بعد نیاز به هم اتاق دارم در منطقه rancho penasquitos
اتاق بزرگی هست با قیمت پایین
اگر کسی مایل هست ایمیل بزنید.
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام. خانم هستم و اگر خدا بخواد من از ماه ابان میام سندیگو ...
اگر دختری هست که همخونه نیاز داشته باشه که یه خونه 2 خوابه داره ..
یا خانمی که نیاز به هم خونهایی داشته باشد لطفا بهم پیغام بده..
شماره کیس:**63 /تاریخ رویت قبولی:2-2014 May /تاریخ تکمیل فرم:May20 /کنسولگری:آنکارا/ تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر /کارنتی: May 12 /نامه دوم:May20 /مصاحبه: ابوظبيjuly / دریافت ویزا: / ورود به usa: /
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام، اونهایی که هم سن دیگو رو دیدند و هم ارواین کدوم رو بیشتر پیشنهاد میدند و چرا؟ ممنونم...
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
سن دیگو زیباتره.بزرگتره و هوای بهتری داره
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به منم جواب بدین ...تو سن ذیگو کار راحت تر میشه گرفت یا ال ای؟ هزینه هاش چقدر فرق داره؟ محیط کدوم بهتره؟
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
من 33 سالمه کارشناس ارتباطات...زبانم هم خبه...برای شروع میدونم کارهای جنرال در دسترس هستند پس تا حدود زیادی برای کار جنرال انعطاف پذیر هستم .... از لحاظ هزینه ای و محیط و امنیت و وسایل نقلیه میشه در مورد سن دیگو اطلاعات بدین؟اجاره یک استودیو ماهانه چقدره؟
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
یکدنیا ممنونم که جواب ماها رو میدید. می خواستم بیام تو تاپیک سن دیگو و پیغام بدم که اهالی سن دیگو اطلاعات بیشتری اینجا بزارید که پیغام شما رو دیدم. ممنونم بهرحال. من از وقتی لاتاری برنده شدم (و حتی قبل از اون) در حال تجزیه و تحلیل برای انتخاب یک محل ایده آل برای زندگی بودم. شهرهایی مثل لس آنجلس، نیویورک، ارواین، شارلوت، رالی، هیوستون رو کاملن بررسی کردم اما هربار بازهم برمیگشتم به سندیگو. در زیر نقاط قوت و ضعف سن دیگو رو از دید خودم و با توجه به شرایط خودم می نویسم هرجا که اشتباه می کنم لطفن پیشکسوتان ساکن سن دیگو اصلاح کنند.
نقاط قوت:
1) آب و هوای عالی
2) زیبایی شهر
3) امنیت نسبی
4) ساحلی بودن آن
5) واقع شدن در کالیفرنیا که برای کسانی که می خواهند بیزینسی راه بیندازند با پتاسنیل قوی جمعیتی و بازار مصرفی کالیفرنیا روبرو هستند.
6) سن دیگو برای کارآفرینان و استارت آپها طبق مجله فوربس بهترین شهر آمریکاست.
7) کسل کننده نبودن این شهر و اینکه کلن شهر زنده ای است.
8) در عین شهریت شلوغی لس آنجلس رو نداره (من سال 2013 سفری به لس آنجلس داشتم و در تعجب بودم که شهر به این شلوغی و با این ترافیک چطور این همه طرفدار داره)
9) آفتابی بودن اون که میزان افسردگی برای مهاجران رو خیلی کم می کنه.
نقاط صعف:
1) عدم دسترسی مناسب به ایران و دوری نسبی آن از ایران بطوریکه برای سفر به ایران معمولن باید از طریق لس آنجلس اقدام کرد.
2) گرانی و پر هزینه بودن این شهر.
اگر این لیست نیاز به کم شدن و یا زیاد شدن آیتم ها داره لطفن دوستان کمک کنند.
و سوال آخر اینکه یک پسر مجرد یه زندگی خوب و استاندارد رو می تونه تو سن دیگو با چهار و یا حداکثر پنج هزار دلار در ماه در سن دیگو داشته باشه؟؟؟ (به غیر از پول ماشین)
پیشاپیش از همه شما ممنونم.