موضوعها: 1
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
این حرف رو از افراد عادی شنیدید یا در جایی راجع به اون مطلبی خوندید.
چون به نظر من این مطلب صحیح نیست. جای خالی معنی نمیده. چون قرعه کشی بین افرادی بوده که ثبت نام کردند.
حالا ممکنه بعضی ها منصرف بشن ولی جای خالی به نظرم عجیبه!!
موضوعها: 13
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر می کنم شاید منظور از جای خالی اینه که مثلا تا شماره 5300 که از اسیا اعلام شده کلی این وسط شماره ها مال اروپا وافریقا باشه چون حدس میزنم کیس نامبرهمه کشورها پشت سر هم اعلام شده و کلا 99600 نفر از کل دنیا برنده شده اند .
کیس نامبر:2009AS27000
تاریخ مصاحبه:JUNE 2009
تاریخ دریافت ویزا : JUNE2009
موضوعها: 6
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
منم با الهام موافقم طبق مطالبی که در این چند ساعت تونستم پیدا کنم فکر کنم حق با الهام باشه.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من این مطلب رو چند وقت پیش توی سایت سفر من خوندم که خیلی ذهنمو مشغول کرده
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز این وب سایت رو ببینید/اینجا کاملا مشخص هست که امسال شمارها به ترتیب نیست.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
به نظر منم چیزی به اسم جای خالی و جود نداره، تنها تفاوت امسال با سالهای گذشته در اینه که شماره های هر بخش رو به ترتیب اعلام نکردند یا حداقل در مورد آسیا که اینجوریه.
حالا به چه دلیل نمی دونم ولی جای امیدواری برای ما که شماره بالا داریم اینه که در کل آسیا تعداد، نسبت به سال گذشته چندان تفاوتی نداشته و سال قبل تمام افراد برای مصاحبه دعوت شدند.
شماره من ***22 ولی مطمئن هستم که همه ما دعوت می شیم فقط به دوستان پیشنهاد میدم مدارکتونو کامل و بی نقص و با صداقت تکمیل کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به دوستان گرامی
به نظر من امسال بین کیس نامبرها فاصله افتاده قطعا در اسیا .حالا این فاصله یا با احتساب افراد خانواده فرد اصلی برنده یا اعلام کیس نامبرها به صورت دسته دسته یا به طور تصادفی یعنی هر جور که این امریکاییها دلشون خواسته کیس نامبر ها را بنا به سیاستی نامعلوم اعلام کرده اند.
ظاهرا فردی بنام darkhorseطی تماسی که با kcc گرفته تلفنی بهش گفتند که کیس نامبرها امسال برای هر قاره جدا جدا محاسبه شده ولی در اسیا شماره کیس ها به سمت بالا شیفت پیدا کرده است.یعنی همون بحث فاصله بین کیس ها.
باری هر اتفاقی که داره میافته انشاله که به خیر و صلاح همه ما ایرانیان باشد.
این سایت را ملاحظه فرمایید.
موفق وپیروز باشید.http://boards.immigration.com/showthread.php?t=282232
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من توی یک وب سایت دیدم که آسیا شماره 50000 داشته در صورتی که توی مهاجرسرا دیدم که چند نفر گفتن تا 42000 بوده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
DV-2010 Lottery Starts Soon!
The DV-2010 Lottery begins at Noon EDT on October 2, 2008, and ends at Noon EST on December 1, 2008.
Information and instructions for the DV-2010 lottery will appear on the Travel.State.Gov website as soon as available. Please check this webpage at a later time.
Return to Consular Affairs Main Page
Copyright Informatio
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
راستش توی یه جایی عین مهاجر سرای خودمون دیدم که از همه جا توش بودن این شماره از آسیا یه سوالی رو مطرح کرده بود اگه اشتباه نکنم چون این روزا خیلی توی سایت های مختلف می گردم که اطلاعات جم کنم که متوجه این شماره شدم.
اما راجع به این موضوع که امسال شماره ها به ترتیب نیست بازم نمیگم اطمینان دارم اما
99% احتمال میدم که اینجوری باشه