کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara







##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ترول چیست و ترولر کیست ؟
ترول

ترول (Troll) يک اصطلاح اينترنتي است و به کساني اطلاق مي‌شود که در جوامع آنلاين مثل فروم‌ها يا بخش کامنت‌هاي يک سايت، پيام‌هايي بي‌ربط، ناراحت کننده و فتنه آميز ارسال مي‌کنند با اين هدف اصلي که بقيه را وادار به عکس‌العمل‌هاي احساسي کنند و باعث بحث‌هاي بي‌ربط به موضوع اصلي شوند. اين کلمه مي‌تواند هم به شکل اسم براي فرد ارسال کننده بکار رود و هم به شکل فعل براي خود عمل (مثلا ترول‌وري يا ترول کردن).


براي مثال ممکن است يک نفر عمدا در مطالب خودش غلط ديکته‌اي بگذارد تا ديگران را تحريک به صحبت در اين مورد کند يا اگر هوش بيشتري داشته باشد، در متني که ظاهرا تلاش مي‌کند غلط‌هاي ديکته‌اي و دستوري ديگران را اصلاح کند چند غلط بگنجاند تا بقيه شروع به دادن جواب‌هاي احساسي کنند و بحث از موضوع اصلي منحرف شود. در شکل‌هاي مفهومي، ممکن است يک نفر در مورد خلقت جهان و نظرش در اين باره حرف بزند يا در يک سايت با مطالب فني، بحث تکراري مقايسه لينوکس و مک و ويندوز را بدون ربط به پست اصلي و بدون دلايل منطقي و فقط به قصد دعوا، مطرح کند.


در اينباره که چرا بعضي‌ها ترول‌ورزي مي‌کنند نظرات مختلفي هست ولي سندروم‌هاي رفتار ضداجتماعي و حس کنترل بر احساسات ديگران از طرف آدم‌هاي ضعيف، از تئوري‌هاي ارائه شده هستند.


تصوير مرتبط با ترول در فرهنگ اينترنت اين تصوير است:



که اولين بار در دويانت آرت معرفي شد و بعد از راهيابي به 4چن کاربرد اصلي‌اش را پيدا کرد و تبديل شد به زبان مشترکي براي ترول‌ورزان سراسر جهان.


توجه زياد به اين مفهوم در اينترنت از سال 2008 به بعد، باعث شد که استفاده از آن در خارج از اينترنت هم معمول شود. نيويورک تايمز ترول را به شکل «دستکاري تعادل رواني ديگران» معرفي کرده. در يک نمونه مشهور از ترولي که دنياي سايبر و دنياي واقعي را به هم پيوند مي‌زد، يک نفر ترول گر شاغل در بخش مالي اخبار ياهو، بعد از ديدن بحث‌هاي تجاري جاري در يک فروم اقتصادي در مورد يکي از شرکت‌هاي مخابراتي کاليفرنياي آمريکا، خبري را روي ياهو فرستاد که نسخه دستکاري شده مطلبي از خبرگزاري اقتصادي بلومبرگ بود. بر اساس اين خبر تحريف شده، يک شرکت قرار بود شرکت مخابراتي آمريکايي را بخرد و همين ترول باعث شد سهام شرکت آمريکايي 31٪ بالا برود و بعد از افشاي دروغ بودن خبر، شديدتر از قبل سقوط کند. چيزي که در اين ميان به ترول‌گر رسيد، خنده بيمارگونه بود از ناراحتي و اعصاب خوردي ديگران.


پيروزي يا عدم پيروزي ترول و از آن مهمتر ادامه فعاليت ترول‌گر در يک محيط وابسته به رسيدن يا نرسيدن سوخت به ترول است. اگر آدم‌ها کنترل احساساتشان را از دست بدهند و درگير جنگ‌ها، بحث‌ها و اعصاب‌خوردي‌هايي بشوند که ترول را خوشحال مي‌کند، ترول به کارش ادامه خواهد داد. اين فهم و درک کاربران يک جامعه است که باعث مي‌شود کساني که دنبال دعوا هستند در اينکار موفق شوند يا نه. در صورت امکان فني، دادن منفي به کامنت‌هاي بي‌ربط و بي محتوا يا بي‌توجهي به آن‌ها مي‌تواند ترول‌ها را از کنترل احساسات شما نااميد کند. نکته مهم اين است که هر گونه بحث منطقي با ترول بي‌نتيجه است چرا که ترول فقط به دنبال ناراحت کردن شما است نه قانع کردن تان.




قانون چهاردهم اينترنت: با ترول ها بحث نکنيد چون به معني پيروزي آن ها است.
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
جالب بود و در عین حال بسیار آشنا بود! نمونه های کمی در این انجمن نداشته ایم!
نحوه برخورد درست با این دسته افراد هم بسیار جالب بود: عدم توجه به آنها!

متشکرم از اطلاعات جالب شما!
قبلا ها ادمهای جن زده رو ترول میگفتن ! شاید هم وجه تسمیه اش بیربط نباشه.
من به این نتیجه رسیدم که اغلب این حضرات ترولی مالتی اکانت هم هستن یعنی شخصیت ترولی انها با ایدی
دیگری میاید. البته در این فروم زیاد شایع نیست ولی گاهی ادم احساس میکند.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
................. و در انجمن مهاجرت به استرالیا » موضع چراهای مهاجرت و درد دلها .. نمی دونم قصد دوستمون ایجاد همین موضوع ترول بوده یا نه .
و یا می خواستند نظرات و شرایط خودشان را بر دیگران تحمیل کنند و دوباره همان مطلب قبلی با تغییرات را به عنوان توجیه ارسال کرده اند .
اما از هر فردی که در مورد مهاجرت اظهار نظر می کند و اگر قصد کمک داشته اند توقع بیشتری انتظار می رود و باید درک این مسئله را داشته باشد که هر فردی بر اساس شرایط کنونی و یا گذشته و آینده تصمیم به مهاجرت می گیرد و همیشه شرایط افراد نسبت به هم یکسان نیست و نمی توان شرایط خود را بر دیگران تحمیل کرد و آنها را وادار به پذیرش گفته های خود کرد .
و چرا دوستمون در ارسال بعدی خود نیز از همان جملات قبل استفاده کرده اند ؟
یعنی ترول ؟
موفقیت های بزرگ لازمه اراده ی قوی هستند.!
عجب مطلب جالبی بود و USER عزیز هم چه به جا تبلیغ کردن. Tongue راستش به علت عدم اطلاعات کافی فکر کردم اصطلاحی مربوط به امور مالی و یا مربوط به بچه های لاتاری یا.... هستش و به فکرم هم نرسیده بود بیام بخونم.

اما این مطالب اغلب بی ربط ضمن بیراهه بردن بحث به داغ شدن بحث هم کمک می کنه (گاهی) بعضی بحثها جواب های کلیشه ای دارن و چنین مطلبی تاپیک رو از یک نواختی در میاره و جواب اصلی را "رو" می کنه.
مثل همین تاپیکی که ابی22 عزیز اشاره فرمودن( که به نظر بیاد همه رو به حرف بیاره که دردشون چیه؟)
یا یادم میاد تاپیکی را آرش خان راه انداختن در مورد فیش حقوقیشون و با سوالهای ساده ای از قبیل درصد مالیات و ... پیش میرفت که به نفر اومد گفت دروغ میگی و اون تاپیک رو به یکی از بهترین مراجع هزینه های زندگی در امریکا تبدیل کردن.
یه هر حال سخته که تو دام اونها نیفتیم و سخت تره که مثل اونها و از همون دیدگاه جواب ندیم و از جنبه مثبت قضیه حسن استفاده کنیم.Shy
الاعمال بانیات ! ترولی گری نیت پس زمینه ای رو حتما لازم داره و الا هر مبحث ولو انحرافی دلالت بر ترولی نداره
همینه که تعیین مصادیق و قضاوت در این باره اسان نخواهد بود حتی میشود بعضی مواقع اون رو به فال نیک گرفت.
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
طرول با هاله حاااا...طا هالا نشنيده بودم
معجزکی در کار نیست، ما کشتی شکستگانیم، ای باد شرطه برخیز
♥ش.ن.ل.ع♥
تشکر کنندگان: mohammad.maleki ، Tampdauff ، shimoda ، pari pariaaa ، msar ، hossein_1987
سلام به همه !

در ويكي پديا آمده است :
« ترول‌های اینترنتی معمولاً در بدو ورود خودشان را می‌شناسانند. دلیل ترول‌وری می‌تواند هر چه باشد، اما نهایتاً هدف جلب نظر سایرین است. ترول‌وری لزوماً بیان مطلب توهین‌آمیز نیست. بلکه ایراد سخن خلاف واقع و مخالفت ناگهانی با هنجار عمومی بدون دلیل خاص هم ترول‌وری محسوب می‌شود.»

من فكر مي كنم ، بهترين راه كمك به اين چنين افراد آن است كه گاهي با تاييد حرفهايشان و كمك به درك بيشتر از انچه گفتند كم كم حس محبوبيت و به قولي داخل جمع بودن را به ترولر عزيز القا كنيم و او را به همراهي بيشتر با جمع و خودداري از اعمال شبه ترول ورري دور كنيم.

نمونه فوق العاده عالي از اين رفتار ر ا در همان مبحث فيش حقوقي آرش ، انجاييكه Laili خانم در جواب sorna مطلب هايي بسيار مودبانه و مطابق با فرضيه من را نوشته بودند ، قابل مشاهده است.
تشکر کنندگان: dreamer60 ، peidaye penhan ، msar ، hossein_1987
اسمشان ترول است و کارشان حرص دادن شماست. محل زیست آن ها زیر هر مطلب و پستی است که در فضای مجازی برای عموم به اشتراک گذاشته می شود. آن ها با استدلال های ضعیف و اغلب کلمات خالی از ادب و ملاحظه بحث را به بی راهه می کشانند، توهین می کنند و اگر بخواهید به آن ها جواب بدهید، بعد از چندین ساعت متوجه می شوید که از وقت و اعصاب خود هزینه کرده اید، اما به هیچ نتیجه ای نرسیدید، چون منطق یک ترول جوری است که شما را دچار سردرگمی می کند.

یک ترول اینترنتی با استفاده از فنون مغلطه، شخصی کردن بحث، فحاشی و از کوره به در کردن شما به هدفش می رسد. راه مقابل با ترول ها؟ اگر دستشان را بخوانید و نقشه شان لو برود، حتی شاید شما بتوانید آن ها را سر کار بگذارید.

حدود 30 سال پیش در فضای مجازی واژه جدیدی برای کسانی که عمدا کاربران را آزار می دادند و بحث های مجازی را مختل می کردند، ابداع شد؛ «ترول». ترول ریشه فرانسوی دارد و معنای اصلی آن به دنبال خود کشیدن و این سو و آن سو بردن دیگران است. هم چنین در زبان انگلیسی به روشی از ماهی گیری گفته می شود که ماهی گیر در قایق در حال حرکت طعمه ای را در آب بیندازد و برای به دام انداختن ماهی ها آن را آرام آرام حرکت دهد. با همین استدلال یک ترول اینترنتی کسی است که هدفش به دام انداختن طعمه ای بی خبر برای سر کار گذاشتن اوست.

نام این جانور ترول است!

بعضی از ترول ها نقشه خاصی برای کارشان ندارند و معمولا خیلی راحت دستشان رو می شود. روششان حمله به یک کاربر و مشاجره با اوست. بعضی دیگر به صورت مداوم وارد عمل می شوند، یک نام و شناسه کاربری برای این خراب کاری ایجاد می کنند و در سایت ها و شبکه های مختلف دست به کار می شوند.

ترول های حرفه ای اما نقشه ای بلندمدت و دقیق برای مردم آزاری دارند. آن ها به صورت گروهی و سازمان یافته در طی مدتی طولانی طرح خود را عملی می کنند و با استفاده از خلاهای قانونی در سایت ها و شبکه های مجازی راه یابی و ایجاد اختلال می کنند.

بعضی ترول ها با هم تشکیل باندمی دهند تا از این طریق طعمه خود را شکار و او را بی رحمانه تحقیر کنند. به هر حال اینترنت همیشه به شکل خرد جمعی عمل نمی کند، بعضی وقت ها تشدیدکننده نفرت است.

ترولیسم

بعضی ترول ها به آزار کاربرانی که طعمه آن ها شده اند رضایت نمی دهند و اقوام و آشنایان طعمه را نیز شکنجه می دهند.

یک بعد از ظهر بهاری در سال 2006، به دلایلی نامعلوم برای کسانی که او را می شناختند، میشل هندرسون، نوجوانی کلاس هفتمی در مدرسه روچستر از ایالت مینسوتا وارد اتاق پدر و مادرش شد، اسلحه کالیبر 22 را از کمدشان بلند کرد و آن را روی شقیقه اش گذاشت و شلیک کرد. صبح روز بعد تمام مدرسه در سالن ورزش برای عزاداری گرد هم آمدند. هم کلاسی هایش یک مراسم یادبود مجازی در فضای MySpace راه انداختند و آن را با خاطراتی که از او داشتند، مزین کردند. یکی نوشت که میشل «قهرمانی بود که با شلیک گلوله ما را پشت سر گذاشت.

خدا می داند که ما دلمان می خواست زمان به عقب برگردد و ما حرفمان را پس بگیریم...» یکی دیگر بریده ای از روزنامه ای را که آگهی ترحیمش در آن چاپ شده بود، به MyDeathSpace.com ای میل کرد؛ وب سایتی که به صفحه افراد فوت شده در MySpace لینک داده می شود. آگهی ترحیم در این وب سایت مورد توجه وب گاه /b/ یا 4چن قرار گرفت، محلی برای اشتراک گذاری تصاویر که کاربران ناشناس با اسم کاربری «anonymous» در آن حضور دارند و به خاطر خراب کاری، حمله های اینترنتی و تهدید و توهین به بقیه کاربران در سایت های مختلف، «ترول» خوانده می شوند.

نام این جانور ترول است!

یک چیزی در مورد میشل هندرسون به چشم دار و دسته /b/ خنده دار آمد. بیش از همه آن ها از ذکر این که آی پاد میشل گم شده در صفحه MySpace او خوششان آمد. /b/ وانمود کرد که میشل به خاطر گم شدن یک آی پاد خودکشی کرده است. موج اینترنتی «یک قهرمان» ایجاد شد. در عرض چند ساعت تعداد انبوهی از کاربران ناشناس مشغول ساختن جوک از مرگ تراژیک میشل شدند. یک نفر صفحه هندرسون را هک کرد و از چهره او یک زامبی درست کرد.

یکی روی قبر هندرسون یک آی پاد گذاشت، عکس گرفت و آن را روی سایت /b/ گذاشت، عکس سر هندرسون روی آی پادها گذاشته شد. یک آگهی ترحیم جدید برای هندرسون روی یوتیوب گذاشته شد که در کنار عکس متوفی یک آی پاد شکسته هم قرار داشت. این همه شوخی های لوس کم بود، مزاحمت برای والدین میشل هم به آن اضافه شد. تلفن خانه هندرسون دائم زنگ می خورد.

پدر میشل به یاد می آورد که اکثر نوجوانانی که پشت تلفن آرامش او را با شوخی های آزاردهنده به هم می زدند. «سلام، میشل هستم از قبرستان زنگ می زنم.» «سلام من آی پاد میشل را پیدا کردم.» «من روح میشل هستم، در ورودی بسته است، می شه لطفا بیاین پایین و در را باز کنید؟» این تماس ها تا یک سال و نیم ادامه داشت.

زمین بازی افراد سادیسمی

سه استاد دانشگاهی در کانادا (University of Manitoba) تحقیقی برای بررسی شخصیت افرادی کردند که دست به ترول اینرتنتی می زنند. آن ها قالب های رفتاری این افراد را که از آزار مردم به صورت آن لاین لذت می برند، موشکافی کردند و بررسی کردند که آیا در این افراد صفات شخصیتی وجود دارد که نشان دهنده فریب کاری، خودشیفتگی، شقاوت و علاقه به سوءاستفاده آزار و شکنجه دیگران (سادیسم) باشد.

ارتباط بین ترول کردن و سادیسم نسبت به دو صفات دیگر قوی تر بود. اما چگونه می توان این ارتباط را توضیح داد؟ به زبان ساده می توان گفت بعضی از افراد از مشاجره، جدل، و موی دماغ دیگران شدن لذت می برند. سادیسمی ها و ترول ها هر دو از اذیت کردن دیگران احساس شعف می کنند. برای پیاده کردن این تحقیق، از 418 نفر با متوسط سنی 29 سال دعوت شد تا پرسش نامه ای را به صورت آن لاین پر کنند. برای مثال افراد باید نظر خود را نسبت به جمله: «آزار دادن مردم هیجان انگیز است.» با دادن نمره ای از 1 تا 5 ابراز می کردند. (5 نشان دهنده بسیار موافقم و 1 نشان دهنده به شدت مخالفم)

نام این جانور ترول است!

در این تحقیق ارتباطی بین کثرت کامنت گذاری و علاقه به ترول کردن یافت شد، پیش تر نیز ثابت شده بود استفاده بی اندازه از تکنولوژی به رفتار ضداجتماعی مرتبط است و این نتیجه جدید آن را تایید می کند. ارتباطی بین سادیسم و فعالیت اینترنتی بی زبان پیدا نشد.

اینترنت فرصت بی نظیری برای گمنامی ایجاد می کنند، و مردم می توانند بین خود و مسئولیت اعمالی که آن لاین انجام می دهند، فاصله بیندازند.

«افراد سادیسمی می خواهند تفریح کنند و اینترنت زمین بازی آن هاست.»

چه جوری ترول می شویم؟

ترول فیس بوکی

این ترول ها سرو کله شان وقتی پیدا می شود که شما چیزی روی صفحه عمومی یک فرد مشهور (هنرمند، ورزشکار، سیاستمدار) بنویسید. جایی که دسترسی آن ها هم به نوشته شما و هم تا حدودی اطلاعات شخصی تان آسان است. آن ها با دقت اطلاعات شما را در ذهن ضبط می کنند تا اگر جوابی دادید، آماده حمله باشند.

ترول سایت های ویدیویی

این ترول ها گفت و گوی افراد زیر ویدیو منتشرشده را با نوشتن پاسخی شنیع و خارج از ادب قطع می کنند یا کلا به فردی که محبوب است، توهین می کنند.

ترول سایت های خبری

این ترول ها کارشان نوشتن کامنت های تحریک کننده زیر اخبار و مطالبی است که مورد توجه کثیری قرار گرفته باشد. کامنت هایی بی اندازه غیرمنطقی که شک می کنید شوخی است یا جدی، با نوشتن این جور کامنت ها توجه جمع را از موضوع اصلی دور می کنند و از گرفتن وقت و توجه شما لذت می برند.

چگونه حال یک ترول را بگیریم؟

ترول ها به دنبال ایجاد تفرقه و اختلال در شبکه ها و اجتماعات مجازی هستند. آن ها را می توان از طریق استفاده بیش از حد از اینترنت، اهانت های کلامی شرورانه و جملات زننده شان شناسایی کرد. بعد از شناسایی وقت مقابله است. بعضی وقت ها بهترین مقابله بی اعتنایی است و بعضی وقت ها هم بهترین راه مقابله با یک ترول این است که ترولی قوی تر از او شوی.

1- لطفا به ترول رو نده

این اصطلاحی شناخته شده در فضای مجازی و میان کاربران است. وقتی یک ترول با نیت تحریک دیگران کامنت می گذارد، کاربرانی که دستش را خوانده اند، می نویسند: «ترول را محل نده» (Don’t Feed the Troll) بهترین راه مقابله با ترول جواب ندادن به کامنت های توهین آمیز، بچگانه و شرور است. ترول ها با گرفتن توجه شما قوی تر می شوند. معمولا فکر می کنیم می توانیم با پاسخ متین و مودبانه و توضیح و استدلال آن ها را مجاب و اصلاح کنیم. اما واقعیت این است که آن ها به دنبال تشنج و تحرف بحث هستند، پس تغییر سمت توجه ما از بحث اصلی به کامنت های او تنها موجب تقویتش می شود. در عوض اگر او را نادیده بگیریم، خسته و ناامید می شود.

نام این جانور ترول است!

2- آن ها را بلاک کنید.

با بلاک کردن آن ها قدرت را از دستشان بگیرید اگر با نام جدیدی سر و کله شان پیدا شد، دوباره بلاکشان کنید.

3- آن ها را لو دهید.

نام کاربری و خراب کاری هایشان را به مدیر سایت گزارش کنید. اگر دوباره با نامی دیگر ظاهر شدند، دوباره آن ها را لو دهید.

4- آن ها را بی آبرو کنید.

از متن پیام توهین آمیز یا تهدیدآمیزی که ترول برایتان نوشته عکس بگیرید و با تگ کردن دوستانتان آن را در شبکه های اجتماعی منتشر کنید. این شگرد وقتی موثر است که ترول آدمی شناخته شده باشد که با نام کاربری واقعی اش فعالیت می کند. مهم نیست که در متن پیام کلمات زننده خطاب به شما فرستاده، اوست که باید بابت این ادبیات شرمنده باشد. همان گونه که بنجامین ویلیامز، دارو استرالیایی بازی ایران و عراق، در صفحه فیس بوکش تصاویری از پیام های تهدیدآمیز و موهنی که برخی از ایرانیان برایش فرستاده بودند، منتشر کرد. متاسفانه کسانی که بدون تفکر این پیام ها را فرستاده اند، متوجه نیستند که از آبروی ایران هزینه می کنند.

5- رو دست او بلند شوید

می خواهد شما را با بحث منحرف و سردرگم کند؟ پس شما هم در پاسخ موضوعاتی بی ربط مطرح کنید. ارتباط موضوع با بحث اولیه هرچه دورتر باشد، بهتر است. از شاخه ای به شاخه دیگر بپرید و گیجشان کنید.
سیدعلی سپهر
مدیر ارشد مهاجرسرا و مدیرعامل شرکت پاریز تراول
ali.sepehr@pariztravel.com


هر آنچه در مورد لاتاری بايد بدانيد.
https://telegram.me/pariztravel
تشکر کنندگان: storagemeter ، hossein_1987 ، Danoosh ، peymanmohajer ، Siamak




کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان