موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-08-11 ساعت 16:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-11 ساعت 17:18 توسط ParsTrader.)
باسلام به بچه های خوب مهاجرسرا.
من عضو جدیدم. می خواستم بدونم کسی تو ایران مشاور خیلی خوب امور مهاجرتی سراغ نداره؟
الان 3 روزه که یه ویزای جدید اضافه شده به ویزاهای امریکا که فکر می کنم شامل حال ما بشه.
راهنمایی لازم دارم.
پیشاپیش ممنون.
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-08-11 ساعت 17:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-11 ساعت 17:19 توسط ParsTrader.)
(2011-08-11 ساعت 16:52)mahpari نوشته: باسلام به بچه های خوب مهاجرسرا.
من عضو جدیدم. می خواستم بدونم کسی تو ایران مشاور خیلی خوب امور مهاجرتی سراغ نداره؟
الان 3 روزه که یه ویزای جدید اضافه شده به ویزاهای امریکا که فکر می کنم شامل حال ما بشه.
راهنمایی لازم دارم.
پیشاپیش ممنون.
سلام
اول از همه عرض کنم که این ویزا بیش از 10 ساله که وجود داره شما چظور میگید 3 روزه اومده ؟؟؟!!!
EB2= EMPLOYMENT BASED 2
اینجا برای سال 2002 را نگاه کنید
بعد هم این برای مدیران بین المللی مثل شرکتهای بزرگی مثل بنز و ب ام و و تویوتا و فیلیپس هست که مدیران ارشد این شرکتها برای وقتی که می خواهند به شرکتهای امریکایی منتقل بشوند از این ویزا استفاده می کنند .
در پایان هم باید بگم که :
مشاور مهاجرتی خوب که تو ایران نیست تو همون امریکاست
اینهایی که ایران هستند کسایی هستند که یا اصلا نمی دونند امریکا کجاست و با خالی بندی و دلالی می خوان مردم را تیغ بزنند یا اینکه رفتند امریکا دست از پا درازتر برگشتند و ادعا می کنند چون چند سال انجا تو رستوران ظرف می شستند به تمام قوانین امریکا اشنا هستند
وکیل مهاجرتی ایرانی در امریکا داریم که در تاپیک وکیل مورد اعتماد چند مورد معرفی شدند که امیدوارم به درد شما بخوره
با ارزوی موفقیت برای شما
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2011-08-12 ساعت 16:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-08-12 ساعت 16:28 توسط ParsTrader.)
(2011-08-12 ساعت 15:41)mahpari نوشته: سلام دوست عزیز.
متقابلا اگر من هم تندی کردم عذر می خوام.
لطفا یه سری به سایت( http://www.workpermit.com/us/employer_eb2.htm) بزنید.
آدرس و اخبار شما خیلی قدیمی بودن. این اخبار مال 7 آگوست 2011 هستش.
وارد سایت که شدین خودتون متوجه میشین.
فکر می کنم منظور شما از بیزنس ویزا که مربوط به صاحبان کارخونه هاس (B2 visa ) باشه.
خواهش می کنم اگه مایل بودید بعد از مطالعه در سایت فوق به من هم مشورت بدهید.
سلام من اون لینک را گذاشتم تا شما ببینید 9 سال پیش هم این ویزا بوده و الان هم اگر به ویزا بالتین برید باز هم جدول زمان بندی ان را مشاهده می کنید
این سایت اتفاقن سایتی هست که من خودم هر جند وقت یکبار به ان سر میزنم .و من دو سال پیش با این سایت اشنا شدم و در همان سال هم همین صفحه ای که شما معرفی کردید در سایت بود و همانطور که گفتم جدید نیست و شما اشتباه گرفتید
در این سایت ویزای EB2 را به طور خلاصه به 3 گروه دسته بندی کرده که گروه اول شامل اساتید دانشگاهها و محققین دارای پیشنهاد کاری از مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی می شود
گروه دوم شامل مدیران بین اللملی که دارای پیشنهاد کاری هستند
و گروه سوم شامل مخترعین و نظریه پردازان و ....
اما در قسمت اخبار این سایت تاریخ 7 اگوست فقط خبر مربوط به ویزای کارافرینی به چشم می خوره که ربطی به EB2 نداره که البته قبلتر از ان در تاریخ 16 مارچ اولین خبر به شکل رسمی اعلام شد که من هم در این سایت تاپیک ویزای جدید کارافرینی را ایجاد کردم
امیدوارم مساله روشن شده باشد
با ارزوی موفقیت برای شما
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام.
لطفا نگاهی به این صفحه بیندازید. باور کنید که من می دونم شما چی میگید . ولی شما تا حدودی متوجه نمیشید البته با عرض پوزش که منظور بنده چی هست.
خواهش می کنم به دقت مطالعه کنید. اون بخش رو که به national interest مربوط میشود.
متشکرم.http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.eb1d4c2a3e5b9ac89243c6a7543f6d1a/?vgnextoid=816a83453d4a3210VgnVCM100000b92ca60aRCRD&vgnextchannel=816a83453d4a3210VgnVCM100000b92ca60aRCRDامیدوارم قانع بشید و اگه می تونین من و همسرم رو راهنمایی کنین من مصرا خواستار کمک شما هستم. ممنون.