2008-09-19 ساعت 19:09
با سلام به همه دوستان
4 مطلب در نامه دوم من رو به شک انداخته که اگه امکان داره دوستان راهنمایی کنن: (من مصاحبه ام در ابوظبی هست)
1- توی صفحه دوم نوشته:
Original or certified copies of all required documents must be submitted at the time of interview.
زیرش هم خط کشیده (یعنی مهم!) میخواستم بدونم معنی اش اینه که ما باید قبل از مصاحبه اینها رو برای سفارت ارسال کنیم؟ (پارسال برای ابوظبی اینطور نبود)
و اگه اینطور نیست پس منظورش از Submit چی میتونه باشه؟!
2- هزینه این مصاحبه بالاخره چقدره؟! تو پایین صفحه اول نوشته برای هر نفر 775 دلار میشه که قبل از مصاحبه باید پرداخت بشه. توی صفحه آخر که پشت و رو هست نوشته که هزینه کلیه کارها برای هر نفر 2795 درهم امارات هست. این پول غیر از 775 دلاره؟ یا همونه که به درهم نوشته؟
3- توی همون صفحه پشت و رو نوشته که Job Letter به طور مجزا باید تهیه بشه!
این مطلب با نوشته نامه اول که گفته بود دیپلم یا 2 سال سابقه کار مغایرت داره.
معنی این جداسازی این هست که حتی من که لیسانس دارم هم باید دو سال سابقه کار ارائه کنم؟!
4- تاریخ انجام آزمایشات پزشکی توی نامه دوم ذکر نشده! من چند روز قبل از مصاحبه باید اونجا باشم؟ هزینه این معاینات چقدره؟ (میپرسم چون تو نامه ذکر نشده) این معاینات توی ابوظبی انجام میشه یا دوبی؟
ممنون از لطفتون
4 مطلب در نامه دوم من رو به شک انداخته که اگه امکان داره دوستان راهنمایی کنن: (من مصاحبه ام در ابوظبی هست)
1- توی صفحه دوم نوشته:
Original or certified copies of all required documents must be submitted at the time of interview.
زیرش هم خط کشیده (یعنی مهم!) میخواستم بدونم معنی اش اینه که ما باید قبل از مصاحبه اینها رو برای سفارت ارسال کنیم؟ (پارسال برای ابوظبی اینطور نبود)
و اگه اینطور نیست پس منظورش از Submit چی میتونه باشه؟!
2- هزینه این مصاحبه بالاخره چقدره؟! تو پایین صفحه اول نوشته برای هر نفر 775 دلار میشه که قبل از مصاحبه باید پرداخت بشه. توی صفحه آخر که پشت و رو هست نوشته که هزینه کلیه کارها برای هر نفر 2795 درهم امارات هست. این پول غیر از 775 دلاره؟ یا همونه که به درهم نوشته؟
3- توی همون صفحه پشت و رو نوشته که Job Letter به طور مجزا باید تهیه بشه!
این مطلب با نوشته نامه اول که گفته بود دیپلم یا 2 سال سابقه کار مغایرت داره.
معنی این جداسازی این هست که حتی من که لیسانس دارم هم باید دو سال سابقه کار ارائه کنم؟!
4- تاریخ انجام آزمایشات پزشکی توی نامه دوم ذکر نشده! من چند روز قبل از مصاحبه باید اونجا باشم؟ هزینه این معاینات چقدره؟ (میپرسم چون تو نامه ذکر نشده) این معاینات توی ابوظبی انجام میشه یا دوبی؟
ممنون از لطفتون
کیس نامبر : AS000021XX
دریافت نامه اول : 1st April 2008
ارسال نامه اول : 28th May 2008
اعلام کارنت : 15th August 2008
دریافت نامه دوم : 10th September 2008
تاريخ مصاحبه : 7th October 2008
دریافت ویزا : 8th October 2008
تاریخ ورود به آمریکا: 14th March 2009
دریافت گرین کارت : 14th April 2009
دریافت نامه اول : 1st April 2008
ارسال نامه اول : 28th May 2008