موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه هااااااااااااااااااااااا
کسی هست اینجا که امتحان FE داده باشه و قبول شده باشه؟؟ لطفا اگر کسی هست بی زحمت جواب من رو بدید
تچکر تچکر
ویزای سال 2014. تاریخ مهاجرت سال 2014
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-07-27 ساعت 00:56)amirhoseinc نوشته: (2016-07-09 ساعت 14:24)saharbb نوشته: (2015-08-23 ساعت 01:33)sce نوشته: بالاخره بعد از یه کش و قوس دو ماهه مدارک من هم برای امتحان PE تایید شد و می تونم برای اولین فرصت ممکن که 30 اکتبر هست امتحان بدم که البته ترجیح میدم بزارم برای آپریل سال آینده.همینجا از دوست خوب و گرامی امیر حسین که با در اختیار گذاشتن اطلاعات خوبشون به من کمک کردن تشکر می کنم.
موفق باشین و قدر مهاجرسرا رو بدونین.
سلام دوست عزیز. من علیرضا هستم و با ID خانمم وارد شدم. و کارشناسی ارشد سازه دارم با 8 سال سابقه کار در ایران. میخواستم بدونم شما برای اخذ مدرک FE چه پروسه ای رو طی کردین؟ راستش من تازه میخوام بیام آمریکا (کالیفرنیا). گرین کارتم هم درست شده مشکلی در این زمینه ندارم. فقط به این پروسه تایید مدرک دانشگاهی یه خورده ناآشنام. اصلا برای اخذ FE هم نیاز به این کار هست؟ اگه هست هزینه اش چقدره؟ کجا باید برم؟ فرق FE و EIT دقیقا چیه؟ به سایت ncees هم سر زدم ولی چیزی دستگیرم نشد. بعدم میخواستم بدونم سابقه کار ایرانم برای گرفتن این دوتا مدرک FE و PE به درد میخوره یا نه؟ یعنی برم دنبال ترجمه مدارک سابقه کارم یا نه؟ ممنون میشم اگه هرکدوم از دوستان دیگه هم تجربه ای در این زمینه دارن بنده رو راهنمایی کنن. با تشکر.
سلام
براي FE پروسه خاصي نميخواد فكر كنم براي كاليفرنيا سه سال سابقه ميخواهد. تا اونجا كه ميدونم بورد كاليفرنيا ارزيابي مدرك نميخواهد ولي بايد ريزنمرات انگليسي با مهر و موم دانشگاه داشته باشين.FE و EIT يكي هستند. سابقه ايرانتون هم قبوله
عزیزم اف ای یعنی فاندامتال اینجینیرینگ ...کدوم مهندس پایه ای 3 سال سابقه کار داره؟؟؟ اونی که میگی پی ای هست
موفق باشید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من لیسانسم water engineering و master construction management برای مدیریت ساخت کار هست حالا هر جا من زبانم عالیه هم فرانسع هم انگلیسی و سابغه کار 15 سال دارم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-18 ساعت 04:32)amirhoseinc نوشته: (2016-10-11 ساعت 20:31)Sarah Hajian نوشته: (2016-07-27 ساعت 00:56)amirhoseinc نوشته: سلام
براي FE پروسه خاصي نميخواد فكر كنم براي كاليفرنيا سه سال سابقه ميخواهد. تا اونجا كه ميدونم بورد كاليفرنيا ارزيابي مدرك نميخواهد ولي بايد ريزنمرات انگليسي با مهر و موم دانشگاه داشته باشين.FE و EIT يكي هستند. سابقه ايرانتون هم قبوله
عزیزم اف ای یعنی فاندامتال اینجینیرینگ ...کدوم مهندس پایه ای 3 سال سابقه کار داره؟؟؟ اونی که میگی پی ای هست
سلام خيلي ممنون از اينكه معناي FE رو براي من گفتين?من خودم از تگزاس PE دارم و اطلاعات مربوط به بورد كاليفرنيا رو از كسي ديگر گرفتم. طبق نظر ايشون بستگي به نوع مدرك كاليفرنيا از بعضي كانديداها سابقه ميخواد.
من جایی نشنیدم و ندیدم. بهر حال ممنون
موفق باشید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
اينو من خودم از بورد كاليفرنيا پرسيدم. هميشه بهترين راه تماس مستقيم با خودشون.
لاتاري ٢٠١٣
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-10-19 ساعت 20:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-19 ساعت 20:15 توسط Sarah Hajian.)
(2016-10-18 ساعت 22:29)amirhoseinc نوشته: اينو من خودم از بورد كاليفرنيا پرسيدم. هميشه بهترين راه تماس مستقيم با خودشون.
سلام دوست عزیز شما ازمون اف ای رو دادین؟ من چند تا سوال دارم من کالیفرنیا نیستم ولی از ایرانی هایی که ازمون اف ای داده اند سوال دارم : بعد از قبولی در امتحان باید مدارک رو به NCEES ببریم چون ما اینجا فارغ التحصیل نشدیم (خودم یعنی) بعد از پروسه ی اکویولنت کردن مدرک فارغ التحصیلی اگر واحدی رو کم داشته باشیم باید بگذرونیم تا اف رو بگیریم.
من فکر میکنم ما در ایران اتیک ETHICS نداشتیم و فکر کنم باید بگذرونیم. کسی تجربه ای داره؟؟
موفق باشید
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. خوب هستين؟؟
من فوق ليسانس عمران گرايش زلزله دارم از يك دانشگاه سراسري خوب تو ايران و البته ازمونهاي نظام مهندسي هم دادم و قبول شدم. با اين شرايط ميتونم تو امريكا ازمون pe بدم؟؟ بايد چه اقداماتي انجام بدم؟؟
ممنونم
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
کسی که اتوکد مسلط باشه میتونه کار پیدا کنه به عنوان تکنسین؟
کدوم ایالت بهتره برای این کار
معماری خوندم ولی ظاهرا نمیشه کار با رشته اول پیدا کرد
تسلط چه مقدار باشه به اتوکد؟
بعد دستمزد چجوریه؟ ساعتی میدن یا پروژه ای هست که طبق کارهایی که برای کشیدن میدن طراحی کرد؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من با خوندن اطلاعات بورد تخصصی یک چیز رو متوجه نشدم و اون اینه که من با داشتن مدرک فوق لیسانس از ایران و بدون سابقه کار در امریکا، میتونم آزمون fe رو بدم؟؟
برای pe نیاز به سابقه کار هست. درسته؟؟
ممنونم