موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسانی ک لیسانس عمران دارن و لاتاری برنده میشن چ ایالتهایی بازار کار براشون بیشتره ینی اگه بخان خوشبین باشن ک کاره مرتبط با رشتشون پیدا میکنن و از نظره کاره عملی در سطح نسیتا خوبی باشن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
من ارشد عمران 78 هستم ودر هیستون حدود 2 ماه زندگی میکنم این بار دوم میام پارسال هم اومدم کلا وضعیت رشته مهندسی عمران ومعماری در امریکا خیلی مناسب نیست برای کار کردن نیازی به PE نداری اما مسلما سطح زبان خیلی مهمه
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.این تاپیک عالیه...
اگه می شد هر چند وقت یکبار مطالب جمع بندی و به شکل های لایت مجددا نوشته شه البته مطالب بدرد بخور...
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عمرانی سلام
لطفاً در مورد دوره های تخصصی رشته عمران که بهتره در ایران بگذرانیم توضیح دهید...
auto cad , etabs ,....?
کدامیک در us کاربردی تره؟؟
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.مرسی از مطلبتون
میخواستم خماهش کنم لطف بفرماوید یکی از اون دوستان پرفشنال و غیر سطحی خودتون رو جهت تنطیم رزومه برای آمریکا به من معرفی کنید.
همسرم رشته اش عمران هست و به زودی میخوایم بریم کالیفرنیا ...امید داریم که بشه کاری پیدا کنیم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-27 ساعت 16:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-28 ساعت 00:52 توسط shoshina.)
سلام دوستان من مدرک مهندسی عمران دارم وفوق لیسانس شهر سازی از دانشگاه ازاد تهران دارم ویه کتاب در این رابطه نوشتم قصد دارم در امریکا دررشته HSE مقطع دکتری ادامه بدم .آیا کار با مدرک شهرسازی در امریکا می توانم پیدا کنم کسی اطلاعی داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
مجید 25 ساله فارغ التحصیل رشته عمران در مقطع کارشناسی در ایران هستم با سطح زبان نه بد
قصد مهاجرت یا رسیدن به سرزمین آمریکا از طریق وجود یک فرصت شغلی یا ادامه تحصیل را دارم در صورت امکان مرا راهنمایی کنید
باتشکر از توضیحات قبلی همگی شما دوستان
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه مهندسین عزیز همکار به خصوص ساکن امریکا که میتونن به ما که در بدو ورود هستیم کمک کنن که با داشته های بیشتری به امریکا بیایم.
از دوستان عزیز آیا کسی هست که در رشته عمران فارغ التحصیل باشه و در امریکا ساکن.چند سوال دارم که مطرح میکنم در صورت اطلاع ممنون میشم با دید مهندسی جوابشون رو بدبد.چرا که دید مهندسی همیشه همراه یک مهندس هست حتی اگر تو ی رستوران کار کنه.
1-سبک ساختمان سازی در امریکا چطوریه؟لطفا ی توضیح کلی از فونداسیون واسکلت و سفت کاری و نازک کاری و تاسیسات برقی و مکانیکی اگر مطلع هستید.و همچنین متریل مورد استفاده.
2-نیروی انسانی متخصص (بنا،نجار،برق کار....)مورد نیاز آیا با عملکرد مشابه ایران میتونه اونجا کار کنه؟مثلا نحوه بنایی مثل ایرانه؟
3-در بین نیروهای متخصص کدوم مورد از در آمد بالایی به ازای هر ساعت کار برخورداره.
4-آگر سایتی در زمینه ساختمانسازی و حتی آیین نامه های اجرایی در امریکا میشناسید لطفا معرفی کنید.
با تشکر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من از راه سرمایه گذاری میخواهم آمریکا اقدام به دریافت اقامت کنم دوستانی که در حال حاضر در آمریکا هستند اگر امکان دارد شماره تماس یا آیدی خود را برایم میل کنند برای راهنمایی برای سرمایه گذاری در آمریکا
کدام ایالت های آمریکا برای تحصیل و سرمایه گذاری در زمینه ملک و تجارت مناسب میباشد و چند سوال شخصی نیز داشتم
با تشکر
ایمیل من: B.M@Engineer.com
آیدی اسکایپ: Behroozmirzaei2014