موضوعها: 0
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
2012-06-01 ساعت 16:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-01 ساعت 16:08 توسط soheilbadami.)
یامی جان اگه تاریخ امریکا رو ببینی کلیفرنیا تکزاس و بخش بزرگی از اریزونا سرزمین این مهیکن (به زبون خودشون !) های زبون بسته بوده. امثال ما از هزارون مایل اونطرف اومدیم ! ولی ناراحت نباش چون تو بهترین راهو انتخاب کردی چون بقول ارش بالفرض که بنده و شما تونستیم با ایشان رقابت کرده و اون کار رو بدست بیاریم اخر و عاقبتش چی میشه ؟ بقول یکی از دوستای مهاجرسرایی اینها مار ! هست نه کار البته منظور به کار موقت و حین تحصیلی نیست.
موفق باشی
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
16
1 تشکر در 0 ارسال
2012-06-01 ساعت 18:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-06-01 ساعت 19:07 توسط masih sh.)
همیشه وقتی درباره ی اقتصاد ایالت ها مطلبی میخوندم متوجه میشدم که ایالتی مثل آریزونا دارای اقتصاد خیلی پویا تری نسبت به بقیه نقاط هست و فکر میکنم دلیلش هم همین موضوع مهاجرت مکزیکی هاباشه.درباره ایران هم همین موضوع صدق میکنه.اگه این افغانی های بیچاره نبودند وضع ما از این هم بد تر بود.در کل فکر میکنم ایرانی های مهاجر باید به جا هایی برن که قطب صنعتی امریکا محسوب میشه.(ایلینوی و آریزونا وکالیفرنیا)
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
آقا جان!! منو دارین قانع میکنین که مثلا اگه یک مهاجر قانونی در ایران که فارسی رو کامل بلده رو بخاطر ندونستن آذری استخدام نکنن، کار توجیه شده ای هست!!!
بذارین بخاطر اسپانیولی استخدامتون نکنن، میام اینجا بهتون جز جیگری میدم، شدیییییییییییییییید!!!
رتبه:
75
2 تشکر در 0 ارسال
اگر بخواد تو تبریز کار بگیره اره توجیه شده هست !
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز من بعد از مدتها با آیدی همسرم وارد شدم. چون رمزخودم رو فراموش کردم .ما الان ۶ ماه هست که در مریلند هستیم.به نظر من منهای هوا باقی چیزا خوبه (زمستونا خیلی سرد و تابستونا خیلی گرمه) همسرم از ماه اول اینجا کار پیدا کرد و خودم هم از دیروز کالج میرم و زبان میخونم.ایرانیهای اینجا خوبن و ما هر جایی باهاشون برخورد کردیم واقعن کمک کردن.از کارمند بانک گرفته تا کارمند بخش ثبت نام کالج.کار و بار هم به نظرم چون نزدیک پایتخت هست بد نیست.اگر هرسوالی در مورد اینجا داشتید من در خدمتم .