موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
2011-09-01 ساعت 11:17
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-01 ساعت 11:30 توسط frozen mind.)
(2011-09-01 ساعت 02:33)sinswimer نوشته: سلام وقت بخیر
دوست عزیز و ارجمند شما قدری در این متن خود (با وجود تشکر هایی هم که از شما شده است) زیاد از حد تاخته اید...
...
...
"اگر کسی در پیام خصوصی سوال خودش رو مطرح کنه درست نیست. این کار رو میشه مثل جلو زدن از صف در بانک یا هرجا دونست. یعنی کسی که سوالش رو در پیام خصوصی مطرح می کنه خیلی سریع، کامل و با جزئیات جوابش رو می خواد و اهمیتی نداره که در بقیه فروم چه میگذره."
دوست عزیز ببخشید و خواهش میکنم که از من ناراحت نشو ولی برداشت شما بسیار بسیار سطحی و کودکانه .... میباشد. ممکن است که حقیقتا کسی در تگنا باشد و واقعا نیازمند راهنمایی سریع باشد, برداشت شما از چنین درخواستی این است که آن شخص به راهنمایی نیاز ندارد بلکه میخواهد از سایرین سبقت بگیرد!!
دوست خوبم ابدا چنین نیست و من حتی با کسی که بحث و... هم کرده ام در این سایت ولی از کامنتهایش متوجه نیازش میشوم به او پاسخ میدهم چه برسد که برایم پیام خصوصی بگذارد. شما که میگویید پاسخ نمیدهید خیلی کار بدی میکنید و به احتمال قریب به یقین کار شما حل شده است و نیاز دیگران را خوب درک نمیکنید و به اندازه آنها استرس ندارید.
...
...
راستش من بجای شما از ایفاد چنین سخنی در سایت مهاجر سرا از همه خواننده گان این مطلب عذر خواهی مینمایم. چرا که این سخن شما حقیقتا توهین آمیز میباشد.
"امیدوارم با همدیگه بتونیم این فروم رو از این که هست بهتر کنیم."
تصور من این است که با این طرز فکر بسیار سطحی این فروم از این که هست بهتر نمیشود بلکه...
دوست عزيز، من كاملا با آقا محسن موافقم، نه به خاطر اين كه با ايشون در تيم مديريت هستم، بلكه به خاطر صحيح بودن صحبتشون.
برخلاف صحبتهاي آقا محسن، نوشته شما سراپا توهين آميزه (نمونه هايي از اونو بولد كردم). از شما انتظار دارم از من به عنوان كسي كه از نوشته ايشون تشكر كرده، عذرخواهي كنيد. (ديگران مي تونن خودشون اعتراض كنن يا نكنن)
منت بر سر كسي نميذارم، من كاملا داوطلبانه در ابن انجمن قبول مسئوليت كردم و پاش هم ايستادم. تا به حال يك ماه و 4 روز از وقتمو در اين انجمن صرف كردم كه شايد حداكثر 4 روزش براي كسب اطلاعات براي خودم بوده و يك ماه از اون (= 720 ساعت) هديه به انجمن و براي شما دوستانم بوده. در ازاي اين هديه اي كه به انجمن داده ام هيچ انتظار ندارم كسي از راه برسه و به من توهين بكنه.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2011-09-01 ساعت 11:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-09-01 ساعت 11:24 توسط vahidvm60.)
دوستان محترم مدیر و کاربر
همانطور که محسن عزیز هم گفتند این بحث راه بجایی نمیبره و هر چی داره جلو میره شاهد این هستیم که بعضی از کاربران سایت دارند ادبیات معمول خودشون رو زیر پا میزارن و به توهین کردن رو میارن
به نظر من بهتره این تاپیک قفل بشه
چون واقعا هیچ کس هیچ کس رو نمیتونه اینجا قانع کنه و فقط باعث رنجوندن هم میشن
موفق باشید
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
یکبار اگر از ابتدا تا انتها تاپیک رو بازخوانی کنیم متوجه میشیم که همه داریم روی یک مطلب تاکید می کنیم:
لطفا از پیام خصوصی فقط برای بیان موارد خصوصی استفاده کنید.
لطفا با کمی جستجو پاسخ سوال های خود را از درون انجمن پیدا کنید.
لطفا برای غنی تر شدن اطلاعات مهاجرتی انجمن، پرسش و پاسخ خود را در تاپیک ها انجام دهید.
موارد زیادی هست که دوستان بعضی از مسایل رو خصوصی هست در پ. خ مطرح می کنند. در این گونه موارد با دقت و حضور ذهن بالا تلاش می کنم اطلاعاتی که مورد نیاز دارند جستجو کنم و برایشان پاسخی در خور مهیا کنم. اما پاسخ دادن به پرسش هایی که پاسخ همه آنها در انجمن وجود دارد و هرسال هم تکرار می شود، (و نمونه هایی را دوستان نقل قول کردند) اصولا نه یک مورد اضطراری به شمار می آید و نه اینکه پسندیده است. انجمن یعنی محلی برای پرسش و پاسخ. پیام خصوصی هم برای پیام "خصوصی". بسیار پر واضح است. (البته هیچ چیز قطعی نیست. نسبیت در همه امور جریان دارد)
فراموش نکنیم که گفتگو در محیط مجازی اینترنت که رود-در-رو نیست، ممکن است سوء تفاهم هایی را ایجاد کند. شما نمی توانید احساسات و عواطف نویسنده را در متن اش ببینید. بنابراین بسیار محتمل است که خواننده برداشت دیگری از جمله های نویسنده داشته باشد. با این دید، لطفا همیشه ارسال های را به دور از برداشت شخصی بخوانید.
نمونه اش هم همین ارسال بنده است. شما قطعا نمی توانید میزان خوشحالی/ناراحتی/عصبانیت/آرامش و ... سایر روحیان نویسنده را لابلای این نوشته من پیدا کنید. پس هیچ فرضی برای خود ایجاد نکنید.
همه نوشته های بالا نظرات شخصی من هستند. بنده نه قاضی هستم و نه ژاندارم! من هم مانند یکی از این همه دوستان انجمن. خوشبختانه انجمن مهاجرسرا و کاربران آن به حدی پخته و بالغ است که کاربران به سادگی و روشنی از همدیگر انتقاد می کنند. امری که باعث می شود فضای انجمن بسیار بهتر از گذشته شود.
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
محسن جان, اصولا خداوند دگمه دیلیت را به همین منظور آفریده است. هیچ کسی موظف نیست به تمام ایمیل هایی که دریافت می کند پاسخ دهد. همان طور که در امریکا نامه های زیادی برای شما روانه می شود که جای بیشتر آنها در همان ابتدا زباله دانی است.
هر سوالی هم که به یک فرد می رسد چه معقول باشد و چه غیر معقول, حق اختیار بر پاسخ از جانب گیرنده همیشه محفوظ است مگر آنکه بر آن پیمان بسته باشد و یا اجباری در میان باشد.
ولی اگر بخواهیم مسئله ای که مطرح کردی را ریشه یابی کنیم, شاید سر نخ آن به میانگین سرانه مطالعه مردم کشورمان بر گردد. برای همه ما آسان نیست که یک متن را از اول تا آخر مطالعه کنیم زیرا اصولا به مطالعه عادت نکرده ایم. حتی در زمان تحصیل ترجیح می دادیم به جای خواندن متن درس به سراغ حل المسائل برویم تا به طور مستقیم به جواب یک سوال برسیم.
با آرزوی موفقیت برای شما
موضوعها: 3
رتبه:
31
2 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
در راستای این که خیلی ها اینجا غر غر کردن و منم یه کم غر ته دلم مونده بود، از فرصت سوء استفاده می کنم و من هم اینجا یه کم غر غر می کنم.
پس بگیر که اومد.
من و تعدادی از دوستان در تاپیک فارغ التحصیلان پزشکی یه کم گرد و خاک کردیم. بعد از یه مدت یه سری سئوال از طرف برخی دوستان تازه وارد به صورت پیام خصوصی از من پرسیده شد و من هم در جوابشون گفتم که بهتره سئوالاتتون رو تو تاپیک مطرح کنین تا شاید به درد بقیه هم بخوره. بعد از فرستادن این جواب این دوستان کم حوصله ما نه تنها سئوالشون رو در تاپیک مطرح نکردن بلکه ظاهراً قهر کردن و اصلاً این طرفا دیگه پیداشون نشد. من که دیدم این طوریه سئوال ها رو با همون پیام خصوصی جواب دادم ولی دیگه هیچ خبری از اونها نشد. نمی دونم حالا چه طوری باید از دلشون درآورد
مطالب بالا فقط جهت غر زدن بود و ارزش دیگری ندارد
ارادتمند
یاشار غرغرو و ماری
شماره کیس :2011AS35XXX
دریافت نامه: 9 خرداد -- 30 می
ارسال فرمها: 11 خرداد-- 1 ژوئن
کنسولگری:آنکارا
مصاحبه: 10 مرداد-- 1 آگوست
دریافت ویزا:23 شهریور-- 14 سپتامبر
ورود به آمریکا: ۱۴ مهر--۶ اکتبر
دریافت سوشال:۱۵ روز بعد از ورود
دریافت گرین کارت: ۲۱ روز بعد از ورود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کار یابی
سلام برای خانواده چهار نفره چه کارهایی درایالت تگزاس وجود دارد؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-30 ساعت 15:38
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-30 ساعت 15:39 توسط kamix.)
سلام خدمت همه دوستان و بزرگان مهاجرسرا
من تازه عضو اين سايت شدم و بسيار لذت بردم از مطالب در انجمن ها وتاپيك هاي ايجاد شده كه بسيار مفيدن واطلاعات زيادي در اختيار اعضا ميگذارد. براي من در رابطه با سايت مهاجرسرا سوالاتي مطرح شده كه نميدونستم اين سوالارو كجا بپرسم چون هيچ تاپيك نديدم براي اين موضوع گفتم اينجا مطرح كنم كه همه مدير و پيشكسوت و با سابقه هستن
١.ميخواستم بدونم سايت مهاجرسراروچه كسي ساخته يعني موسسش كي بوده(دمش گرم)
٢.در رابطه با ا
ين رتبه بنديا كه يكي عضو فعال يكي پيشكسوت يكي مدير وغيره اينارو كسي تعيين ميكنه يا مراحلي داره كه همه بهش ميرسن مثلا يه نف از دوستان تاريخ عضويتش با من يكيه ول اون مديره دوست داشتم يه توضيحي بدين
٣.چه جوري ميشه يه تاپيك ايجاد كرد م در مود موضوعاتي كه هنوز بحث نشده؟
٤.در رابطه با امضا توضيح ميخواستم با تشكر از مديران ودوستان عزيز
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
داداش وقتی تاپیک مورد نظر من وجود نداره
اجازه تاپیک زدن هم ندارم
مجبورم پیان خصوصی بدم دیگه
یه فروم بزارید کاربرها بتونن تاپیک بزنن