موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان به این کار homesaty میگن فقط کافیه یه سرچ کنید هزاران سایت در این باره میبینید شما میتونید ایالت مورد نظرتون رو سرچ کنید
در کل homestay یعنی اجاره کردن یک اتاق از یک خانواده ی امریکایی
یک نمونه از این سایت ها
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام راستی چرا برای متاهل ها توصیه نمیکنید؟ مگه ما متاهل ها ادم نیستیم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-05-05 ساعت 14:12)amirtaheri نوشته: سلام راستی چرا برای متاهل ها توصیه نمیکنید؟ مگه ما متاهل ها ادم نیستیم؟
آقا شما دیگه کارتون از کار گذشته! وقتی که زن میگیری باید حواست به خیلی چیزا باشه، شما که نمی تونی دست زنت رو بگیری ببری با یه خانواده ایی که آمریکایی هست هم خونه بشی، خدای نکرده فردا یکی تو اون خونه چپ به زنت نگاه کنه کلی شر راه میوفته! پس اگه حوصله دردسر نداری، ریسک نکن، برو یه خونه بگیر که فردا حرفی هم توش نباشه.
هميشه شاكر باش،مثل... از زمين و زمين طلب كار نباش!
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من موقع که میخواستم خونه بگیرم به ذهنم رسید که با یه پیر زن آمریکائی زندگی کنم گفتم پیر با آدم کاری نداره و پیرزنها مدام حرف میزنن و زبانم قوی میشه .خلاصه به دوستانی که اینجا بودن گفتم یه پیرزن پیدا کنید . من یه ملاقات با اون خانوم پیرزن داشتم.به خیال خودم شبیهه پیرزن های ایرانی هست.تو اون دو ساعت ملاقات این اطلاعات رو به دست آوردم.گفت من کرایه خونه نمیگیرم ولی باید چند بار در هفته بهم رانندگی بدی.گفتم یعنی چند بآر ؟ دیدم خانوم هر هفته باید بره آرایشگاه.هفته یه بار وقته دکتر داره.۲ بار در هفته خرید باید بره.چند شب در هفته با دوستاش برنامه قمار دارن و ممکن هست ۲،۳ بار در هفته ۱۲ شب به بعد برم دنبالش از خونه های مردم بیارمش. و جمله نهایی که گفت که با دوست پسرم بهم زدم روحیم خرابه و دنبال یه نفر جدید میگردم.و پیدا کنم اون کلید داره و خودش میاد تو خونه و میره.نصف شب اومد نترسی.....این شد که از خیر همخونه شدن گذشتم.دوستان دقت کنید که با چه کسی همخونه میشید.تا از جلو کسی رو ندیدید قبول نکنید همخونه بشید.
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی استفاده کردم واقعا عالی بود دوستان لطفا اگر تجربه ای دارند لطفا کنند یکمی زحمت بکشند تجربشون را برای ما باز گو کنند که ما هم استفاده کنیم اینجا فقط از ایدال ها حرف زده شد لطفا از معایب هم خونه شدن بیشتر بگویید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بربچه های گل مهاجر سرا.من تولاتاری 2014 شرکت کردم و خیلی هم امیدوارم و و تو اداره خیلی وقت آزاد دارم اینترنت هم که دست دولت درد نکنه دیگه.خیلی در مورد روابط اجتماعی در آمریک سرچ کردم و اون سایتی که ون دوست گلمون گفتن خیلی خیلی عالیه از همه چی نوشته....یعنی هرکی حوصله کنه و بخونه تمامی قوانین آمریکا رو از حفظ میشه...
با امید قبولی برام دعا کنید...
اینم سایتhttp://dvlottery.us/thread-27-page-5.html
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
می خواستم ببینم که برای همخونه شدن با کسی توافقنامه ای باید بین دو طرف امضا بشه ؟ شرایط خاصی داره؟ اگر به هر دلیلی بخواد از هم خونه زود تر ار توافق جدا بشه مشکلی پیش نمیاد ؟
و اینکه حتما باید کردیت و ssn داشته باشه؟
رتبه:
3
2 تشکر در 0 ارسال
(2015-04-27 ساعت 00:40)khatarnak نوشته: (2011-08-31 ساعت 08:02)mohsen324 نوشته: در پایسخ به پرسش دوستی که در پیام خصوصی این سوال رو کرده بود.
من خیلی از دوستانم رو که به آمریکا میآیند و مجرد هم هستند میبینم که با یک ایرانی دیگه همخونه میشن. به نظر من، استادهای زبان و خیلیهای دیگه این کار خوبی نیست. درسته که زندگی با یک همزبان راحتیهای بیشتری داره ولی این موضوع به همون اندازه شما رو از پیشرفت بازمیداره.
باید با این حقیقت روبرو بشید که اینجا قراره انگلیسی صحبت کنید. همه جا باید انگلیسی صحبت کنید. اگر با یک همخانه آمریکایی زندگی کنید یا از یک خانواده آمریکایی اتاق اجاره کنید مزایای زیادی داره که مهمترینش زبانه. شما به ناچار انگلیسی صحبت میکنید. حتی اگر فقط و فقط برای مسائل خونه صحبت کنید و با همخونهتون دوست نشید هم خوبه. در کنارش روش زندگی آمریکایی هم یاد میگیرید. مخصوصا اگه با یک خانواده آمریکا زندگی کنید خیلی چیزها یاد میگیرید.
بعضی از خانواده ها به کسی که اتاق اجاره میکنه بیشتر از یک مستاجر بها میدن و گاهی اون در فعالیت خانوادگیشون مثل مهمونیها و پیکنیک شرکت میدن.
اگر تصمیم دارید به آمریکا بیایید و مجرد هستید به نظر من فکر این باشید که یا یک آمریکایی همخونه بشید. حتی اگر با بهترین دوستتون تو یک شهر زندگی میکنید.
برای اینکه چطور میشه اتاق اجاره کرد نیاز به توضیح نیست که گوگل دوست شماست! فقط داخل اون مستطیل بنویسید ROOMMATE و شروع کنید به کسب اطلاعات. از همینجا با این واقعیت که همه چیز تو آمریکا انگلیسیه روبرو بشید.
من هم با نظر شما دوست عزیز موافقم
منم راستش اگر بیام آمریکا یا باید کمپ بگیرم یا همونه آمریکایی بشم
اما من فکر می کنم برای یک دختر مناسب تر هست تا برای ما پسر ها
اولا اگر با یه آمریکایی همخونه بشیم خوب یه جوری در محدودیت قرار میگیریم
یعنی ازاد نیستیم بدون اجازه ی انها بریم سنتر سی تی بگردیم
۲: از لحاط تنهای دچار مشکل میشیم برای انانی که
در کالج یا دانشگاه ثبت نام می کنند
کمپ چون جای است که افراد مختلف از جاهای گوناگون میان از نظر من
ادم حوصلش سر نمیره
می تونه دوستان خوبی از میان انها داشته باشه
اما زندگی با یه خانواده آمریکای دردسرهای هم داره
گریه ی کودک - ۲ : کسانی که از سگ و گربه خوششان نمیاد یک جوری در اذیتن
۳: مصرف ال کل و سیگار که شاید بعضی ها فکر کنند امنیت و ارامششان
از بین میره ۴: محدودیت ۵: پول های اضافی که باید بدید بابت
مصارفتون ۶: غذا شاید گوشت خو ک یا ... باید اگر من باشم مشکلی ندارم
اما شاید دیگران خیلی حساس باشند و....
ولی خوبی که داره : ۱: شمارو می برند می گردونند
۲: از طریق اونها میشود کار هم پیدا کرد و...
موفق باشید
با سلام
دوست عزیز چه طور می توان این کمپ ها رو پیدا کرد سایتی در این مورد است؟
و اینکه احتمالا این کمپ با توجه به بزرگ بودن باید جایی در حومه شهر باشند و اینکه مثلا مشکلی در حمل و نقل برای کسانی که ماشین ندارن و احتیاج به رفت و امد شهر و کار های اداری نیست؟
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود