موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-22 ساعت 10:26)saeednia نوشته: (2016-10-22 ساعت 10:04)Survivor نوشته: (2016-10-22 ساعت 03:50)arminpaye نوشته: سلام من در مورد اقامت پتیشنر در آمریکا از وکیلم سوال کردم و گفت لزومی نیست که حتما در زمان مصاحبه پتیشنر در خاک آمریکا باشه حتی میتواند با تو به ابوظبی بیاید فقط در هنگام مصاحبه خودت و افسر پرونده هستین و به کسی اجازه ورود نمیدهند من نمیدونم چرا ما ایرانیها انقدر همه چیز رو میپیچونیم کاتگوری ما f2b هست یعنی فرزند بالای ۲۱ گرین کارتی و مجرد و باید حتما مجرد باشیم در وقت مصاحبه و این چیزی هست که روش فوکوس میکنند شغل ما و تحصیلات و دیگر موارد اصلا ربطی به پرونده ندارد.
شما بهتره وكيلت رو عوض كنى چون اطلاعات اشتباه بهت ميده. اگه نتونى ثابت كنى كه پتيشنر مقيم اونجاست ويزا نميدن. اگر پتيشنر مدتى حتى زمان مصاحبه بيرون باشه ايراد نداره ولى بايد در خاك امريكا مدتى قبل از مصاحبه اقامت كرده باشه و اين رو بايد با ارائه مدرك ثابت كنى. هرچى وكيل بگه ملاك نيست. ولى واقعيات و قوانين مهاجرت امريكا هست.
شاید به لحاظ قانونی چیزی برای اجبار کردن به پتیشنر وجود نداشته باشه اما در همه ی مواردی که من دیدم و تجربشون رو گرفتم،بدون استثنا،بدون حتی یک مورد استثنا در مورد اینکه پتیشنر کجاست پرسیدن.قانونی وجود نداره اما یک الگو برای این کتگوری وجود داره که باعث میشه در این مورد حساس بشن
این که درسته پیتیشنر صد در صد باید در زمان مصاحبه آمریکا اقامت داشته باشه البته شاید این قانون بین پیتیشنری که گرین کارت داره با پیتیشنری که سیتیزن باشه فرق داشته باشه... اما من یه سوال دیگه دارم که اگه پتیشنر سیتیزن آمریکا باشه و در زمان مصاحبه هم آمریکا بوده باشه اما در زمان Ap فردی که براش تقاضا داده بیاد ایران مشکلی ایجاد میشه؟
دیگه اینکه هنگام ورود کسی که براش اقدام شده مثلا دختر یه مادر سیتیزنی به آمریکا میشه مادر و دختر با هم وارد بشن یا مادر قبل از ورود دخترش به آمریکا باید تو آمریکا باشه؟
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-10-23 ساعت 16:33)saeednia نوشته: (2016-10-23 ساعت 15:04)Sasa-t نوشته: (2016-10-22 ساعت 10:26)saeednia نوشته: شاید به لحاظ قانونی چیزی برای اجبار کردن به پتیشنر وجود نداشته باشه اما در همه ی مواردی که من دیدم و تجربشون رو گرفتم،بدون استثنا،بدون حتی یک مورد استثنا در مورد اینکه پتیشنر کجاست پرسیدن.قانونی وجود نداره اما یک الگو برای این کتگوری وجود داره که باعث میشه در این مورد حساس بشن
این که درسته پیتیشنر صد در صد باید در زمان مصاحبه آمریکا اقامت داشته باشه البته شاید این قانون بین پیتیشنری که گرین کارت داره با پیتیشنری که سیتیزن باشه فرق داشته باشه... اما من یه سوال دیگه دارم که اگه پتیشنر سیتیزن آمریکا باشه و در زمان مصاحبه هم آمریکا بوده باشه اما در زمان Ap فردی که براش تقاضا داده بیاد ایران مشکلی ایجاد میشه؟
دیگه اینکه هنگام ورود کسی که براش اقدام شده مثلا دختر یه مادر سیتیزنی به آمریکا میشه مادر و دختر با هم وارد بشن یا مادر قبل از ورود دخترش به آمریکا باید تو آمریکا باشه؟
طبق تجربه ی دوستان که بیش از یک مورده،در زمان AP فرقی نمیکنه کجا باشن.یعنی مهم زمان مصاحبه و بعد ورود متقاضی به آمریکاست که طبق قانون پتیشنر باید همزمان یا قبل از متقاضی وارد آمریکا بشه
ممنون از جوابتون..
Category: F1 Family Based
Apply: july 2007
Interview: June 2016
Result: AP
update: 21 June
Second update: 15 August
Clear: 16 August
رتبه:
0
1 تشکر در 1 ارسال
2016-10-29 ساعت 20:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-10-29 ساعت 20:34 توسط arminpaye.)
هورا امروز نامه مصاحبه من از طریق nvc اومد در این نامه که پنج صفحه پیوست داره تاریخ و ساعت و روز مصاحبه و رو برای من و وکیلم و پتیشنر ایمیل کردن و دقیقا گفتن که به چه مدارکی مثل مدیکال وغیره نیاز است و تنها چیزی که در مورد پتیشنر نوشته proof of your us petitioner status and domicile in the us(photocopy of a us passport naturslization certificate or legal permanent resident card) اثبات وضعیت پتیشنر یعنی ایا پتیشنر الان سیتیزن است یا گرین کارت معتبر دارد و کپی از گرین کارت یا سیتیزن شدن پتیشنر واین هیچ ربطی به اقامت پتیشنر در زمان مصاحبه ندارد و هیچ ممنوعیتی برای حضور پتیشنر در سفارت در زمان مصاحبه وجود ندارد.
كيس نامبر abd2014
كتگوري f2b
تشكيل پرونده April 2010
تاريخ مصاحبه December 2016
دريافت ويزا يك ضرب هوووورا
زندگي San Diego California
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان آيا اطلاع دارين براى گرفتن كو اسپانسر ، مبلغش چقدر هست ؟ چون خودم اسپانسر دخترم هستم ولي بدليل كار نكردن در امريكا احتياج به كو اسپانسر دارم ، و ضمنا ميخواستم بدونم بغير از اون مبلغ ٤٢٠ دلار اوليه كه با فرم اى ١٣١ فرستاديم مبلغ ديگرى هم بايد پرداخت بشه ،؟ ممنون از پاسختون
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
ویزا بولتین اومد.F2B :MAY 08 ,2010
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
باسلام دوستان با تماسی که با وکیل پروندم در آمریکا داشتم بابت نگرانی دوست عزیز asrainmanو برنده شدن ترامپ و عقب افتادن پرمندهاکنگره خانوادگی سوال پرسیدم و گفتن هیچ ربطی به پروندهای مهاجرتی قانونی نداره واینم گفت پروندهای که در سازمان آمریکا ثبت شده باروند کاری جلو میره وهیچ جای نگرانی نیست خدارو شکر
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-11-10 ساعت 15:06)Survivor نوشته: (2016-11-10 ساعت 14:56)omid311 نوشته: (2016-11-10 ساعت 14:48)Survivor نوشته: فرقى واسه من نداره ١٢ روز مونده كارنت شم يعنى بولتن بعدى. كنگر يعنى چى؟ فارسى بنويس.
موفق باشی ماکه بخیل نیستیم توکه در نوبت مهاجرت خانوادگی هستی نمیدونی کنگر یعنی چی من دیگه حرفی ندارم
منظورت كتگوريه (category)؟ جالبه بدونم تا حالا نشنيده بودم تو اين فورم. فارسى يا انگليسى؟ كنگر من فقط يه گياه خوردنى شنيده بودم. چى هست حالا؟
@Survivor@ جان بادرود و عرض احترام دقیقا من هم تاحالا کنگر نشنیده بودم تو این مدت طولانی که اینجاهستم ولی خورشتِ کَنگَر شنیده بودم ودر موردِ کیسهایf4ولاتِری هم شما دقیقا درست میفرمایید وکیلم از2سال پیش به ماگفت دولتمردان وسیاستمدارانِ ا م ر ی ک ا دارند تلاش میکنند لاتِری رو بزارن مخصوص تحصیلکرده هایی که ا م ر ی ک ا بهشون نیاز هست ومیخوان f4هارو هم کتگوریشونُ حذف کنن یعنی اگه قانون تصویب بشه به هرکی واسش قبل از تاریخ اون قانون هم درf4اقدام شده طبق بولِتِن ویزا میدن ولی بعد از تاریخِ تصویب قانون دیگه هیچ خواهربرادری نمیتونه واسه خواهربرادرش اَپلای کنه وباتوجه به رئیس جمهوری حزب جمهوری خواه و اکثریت جمهوری خواه در مجلسِ سنا ومجلسِ نمایندگان قانونی شدنِ این دو طرح(لاتِری و اِف 4) همچین بعیدم بنظر نمیرسه
CATEGORY : F2B
PRIORITY : 24 july 2006
CURRENT : 24 DECEMBER 2013
INTERVIEW : 26 MAY 2015 ANKARA
STATUS: ADMINISTRATIVE PROCESSING 753 DAYS