2017-06-14 ساعت 07:20
(2016-03-29 ساعت 06:50)KingNothing نوشته:(2016-02-06 ساعت 10:39)Parniya20 نوشته: سلام پدر و مادر من اپریل 2011 برای من و برادرم که هردو مجرد و بالای 21 سال بودیم درخواست گرین کارت کردند. اون زمان هر دو گرین داشتند. اما حالا در حال تقاضا برای سیتزن شیپی هستند. سوال من اینه که وقتی سیتزن بشن باید پرونده ما رو به حالت f1 تغییر بدن ؟ ایا امکانش هست که با همون f2b جلو بره ؟ ظاهرا در حال حاضر حالت f1 ( که برای فرزند بالای 21 سال سیتزن ها هستش) از f2b یک سال ونیم عقب تر هست ؟
یه سوال دیگه هم اگه ادرس محل سکونت ( کشور) من تغییر کرده باشه ایا باید از حالا اعلام کرد یا دراین مرحله لازم نیست ؟
ممنون
تا اونجا که من میدونم برای یک مرتبه امکان این وجود داره که درخواست بدید که کیس شما را طبق F2B محاسبه کنند ولی این درخواست رو باید نزدیکهای زمان کارنت شدن بدید که ریسکش کم باشه مثلا 6-7 ماه قبل از کارنت شدن و همون موقع ها که ولکام لتر رو میفرستند. هر تغییری بالقوه هم میتونه کیس رو به تاخیر بندازه به طور میانگین برای 2 ماه... خواهشا در این مورد خوب تحقیق کنید چون من از وکیل ها شنیدم اما مطمئن نیستم.
اگر از حالا تغییر آدرس رو خبر بدید خیلی بهتره. ضمن اینکه بهشون هم ایمیلتون رو اعلام کنید که هر نامه رو همون روز که میفرستند به ایمیلتون هم برسونند. اگر شماره کیس اعلام شده مستقیم به NVC اعلام کنید ولی اگر شماره کیس رو نگرفتید به USCIS اعلام می کنید از طریق فرمشون آنلاین.
به طور پیش فرض کیس شما یا میره برای آنکارا یا ابوظبی یا یروان... اگر اقامت کشور دیگه ای رو دارید میتونید سفارت رو به سفارت کشور محل اقامتتون تغییر بدید. برای مثال من سفارت رو در کیس خودم از آنکارا به لندن تغییر دادم. در مسائلی مثل کلیرنس یا پیکاپ ویزا صددرصد به نفعتون هست... باید برای این کار یک کپی از ویزای اقامت یا کارت اقامتتون رو برای NVC بفرستید و تقاضا بدید که سفارت رو عوض کنند. فقط مطمئن باشید زمان تخمینی مصاحبه، هنوز ویزای معتبر اقامت اون کشور رو دارید. مثلا نمیشه با ویزای توریستی ایتالیا تغییر بدید ولی با ویزاهای بلند مدت ولو غیر مهاجرتی (مثل تحصیلی) اگه زمان حدودی مصاحبه هنوز ویزا داشته باشید، براتون عوض می کنند.
سلام
ممنون از پاسختون من دیروز نامه welcome letter زو دریافت کردم با توجه به اینکه من در کانادا زندکی می کنم ظاهرا باید سفارت رو از انکارا ( اسم سفارت توی نامه زده شده) به مونترال تغیییربدم . شما هم در این مرحله درخواست تغییر سفارت رو دادین ؟ می دونید این موضوع چقدر در پرونده تون تاثیر داشت ؟ ظاهرا توی همون ایمیل برای تغییر ادرس باید برای تغییر وضعیت درخواست کننده که مادرم هستند و الان سیتی زن شدند رو هم بدم !؟ نمی دونم این موضوع هم پرونده رو تاخیر می اندازه یا نه ؟
بصورت کلی نامه welcome letter چه مرحله ای صادر می شه ؟ یعنی پرونده به سفارت انکارا منتقل شده یا هنوز نه ؟
من امروز با NVC تماس گرفتم گفتند تغییر سفارت بسته به سفارت جدید داره که کی پاسخ بده و اعلام امادگی برای دریافت مدارک رو انجام بده !
خیلی خیلی ممنون از به اشتراک گذاشتن تجربیاتتون